E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 8.
  • Rendezvény
Link másolása
A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

A Nintendóhoz hasonlóan a Square Enix is egy előre felvett műsort sugároz az idei E3 apropóján. A közvetítést minden érdeklődő élőben nézheti a YouTube-on, a Twitch-en, a Mixeren, a Facebookon és a Twitteren.

A bemutató magyar idő szerint június 11-én, hétfőn, este 7-től indul. És mi várható? Bizonyára látunk valamit a Shadow of the Tomb Raiderből, a Kingdom Hearts III-ból, a Dragon Quest Builders 2-ből, és talán dátumot kap a régóta várt Final Fantasy VII Remake is PS4-en.

2019-ig friss tartalmakat kap a Final Fantasy XV, valószínűleg a közelgő DLC-kről is megtudhatunk pár konkrétumot. Ám ezek csak a jóslatok, egyelőre nem bocsátkozott részletekbe a japán vállalat.

20.
20.
Banderas
#14: Elnezesedet kérem erről lemaradtam .
17.
17.
Hab
#8: Itt te kezdted a provokálást.


Amúgy szerintem PC-re is ki fog jönni a remake egy idő után.
15.
15.
Duken
#14: Nagy gondok lehetnek akkor.
14.
14.
Zisten
#2: "Square Enix abandoned all of CyberConnect 2’s work on FFVII Remake and started fresh..."
12.
12.
Zelgadis187
Avengers játékról lenne jó ha lenne valami. Amúgy felvételről élőben :D
2.
2.
Banderas
#1: Szerintem nem erről van szó. Csak az elő fejezettel vannak kész 3-4 év allat ,és lesz minimun 4. És ha időbe szeretnének végezni a tőbbivel akkor kell a plusz munkaerő.Én nem olvastam olyat hogy bármit is kukáztak volna.
1.
1.
Zisten
Hááát bár ideje lenne, de FF7 dátumot nem várok egy olyan játékhoz, amit egy kukázás után most elölről kezdtek el fejleszteni.
Pláne, hogy nemrég toboroztak embereket egyes munkákra.

PS5 nyitócím
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...