Sztortrailert kapott az Agony

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 10.
  • Videó
Link másolása
Ha polgárpukkasztásról van szó, nem kell félteni a Madmind Studio játékát. Az Agony legújabb előzetesében paráználkodó démonokkal, csecsemőevéssel és sok más borzalommal szembesülhetnek a horrorrajongók.

Az Agony nem csak arról szól, hogy valami véletlen folytán fűbe harapunk, és egyszer csak a pokolban találjuk magunkat. Még itt is küldetésünk van, megszállhatjuk a kisebb démonokat, majd jöhet a Vörös Istennő, a purgatórium űrnője. Hatalmas élmény lesz felfedezni ezt a kénköves, szenvedéssel teli alvilágot!

A sztorimód mellett kapunk egy "nyitott kihívás-rendszert", amely véletlenszerűen generálja a pályákat, így bármeddig bolyonghatunk a pokolban.

A legfrissebb előzetes lent. Az Agony május 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, és PS4-re. Utóbbi két platformon egy leheletnyi cenzúrával megverve.

16.
16.
Thor Vath
Nem tehetek róla, de a címről nekem mindig az villan be, hogy Százholdas P Agony
14.
14.
Formula1fanatic
Mellfizika milyen jól megvan csinálva :D Másodszorra is megnézve a trailert már jobban összeáll. A szöszi nem egy succubus?
13.
13.
Formula1fanatic
#10: Ez nagyon jó volt :D Szép kis fricska ez a vallásos embereknek, hiszen ebben is hisznek. Viszont miért is vannak felháborodva ennyire?
12.
12.
Formula1fanatic
Egész jó hangulatos kis trailer. Korábban pont azon gondolkodtam ki fog ezzel az elmebeteg játékkal játszani, de ha ilyen hangulatot varázsolnak bele akkor simán bepróbálható.
9.
9.
Extol
Ez a legjobb képsor a Dracula-s farkasember-szexjelenet óta. Nekem való 100%ig
8.
8.
Skygameboy
Én is várom a gamet, bár örültem volna ha kap vr támogatást úgy tuti kicsinált volna.
4.
4.
Sünkutya
Tátva maradt a szám, egy kicsit nehéz földolgoznom a látottakat.
3.
3.
kirschakos
Hát... ez beteg!! Olyan botrány lesz belőle, mint a huzat, bár valószínűleg ez volt a cél :p
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...