E3 2018: Négy nagy játékra koncentrál majd a Sony

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 11.
  • Rendezvény
Link másolása
A legutóbbi PlayStation Blogcast vendége volt a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden, aki többek között a japán óriás E3-as terveiről is beszélt.

Vészesen közeledik az idei E3, ahol természetesen a Sony is megtartja a saját rendezvényét, amiről a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden a legutóbbi PlayStation Blogcast adásában több részletet is elárult.

Layden állítása szerint az idei kiállításon tartott sajtókonferencia teljesen más lesz majd, mint amit az elmúlt esztendőkben megszoktunk. Az előadás fő pilléreit négy játék részletesebb bemutatása adja majd, így többet tudhatunk meg a szeptemberben boltokba kerülő Spider-Manről, de végre részletesen bemutatkozik a Death Stranding, a Ghost of Tsushima és a The Last of Us: Part II is. Mellettük third-party stúdiók játékbemutatói, illetve indie-fejlesztések leleplezése várható, viszont új hardverbejelentésre nem kell számítani.

33.
33.
DeKor
#31: De mi lehet ennek az oka? Miért pont itt ilyen infantilis a társalgás? Vajon az oldal adminjai tudnának tenni ez ellen?
32.
32.
#2: Nincs túl jó ízlésed akkor :)
31.
31.
#26: Mindig is ilyen volt. A legtrágyább olvasóközönséggel rendelkező oldal. Tisztelt a kevés kivételnek.
27.
27.
almaspite
#26: Én ahogy nézem, mindenki egy ember vérét szívja.
26.
26.
DeKor
Milyen emberek szabadultak be ide a Gamekapocsra? Vagy itt mindig ilyen infantilis társalgás szokott menni, csak nem figyeltem eddig eléggé? Ma ez a második cikk, ami alatt egymás vérét szívjátok.
24.
24.
Atomka
Ki nem szarja le a Sony konferenciát az E3 on. Csak az xbox és a Fidesz.
23.
23.
Chrysh
#20: MIELŐTT előhúznád a Halo Wars kártyádat, mondanám, hogy az egy picit mainstreamebb RTS, én egy picivel komplexebb fajtákra gondolok, amik aligha fognak működni egy kontroller irányítása alatt.
22.
22.
#13: Lehet elmélkedni, de legyen már annyi eszed, hogy nem spoilerezel. Főleg olyan hír alatt, ami nem kapcsolódik közvetlenül a GoW-hoz. Tudni, mi NEM fog történni ugyanúgy rombolja az élményt. (Ez volt maktub blogjában is, de ő eleve a játékról írt, nem random hír alá böfögte be.)
18.
18.
Zoli0507
#15: Ìgy igaz. Ezt ìrtam a mùltkoràban. Ami azt jelenti hogy "leghamarabb" 2020-ban vàrhatò bejelentès. A fejlesztèsi időket elnèzve pedig ha a Sony ex cìmekkel akarnà promòzni, bemutatni akkor legkoràbban 2022.
13.
13.
Zoli0507
#11: Àltalàban. De tök mindegy nem is ez a lènyeg. Annyi volt a mondandòm lènyege hogy attòl hogy ezèven esetlegesen semmi fèle ùj cìmet nem làtunk az nem jelenti a generàciò vègèt.
Ha csak a GT-ből indulunk ki....l a "sony elbaszott" több mint 5èvet azèrt hogy 2-3èvig legyen gt? Persze a következő gen biztos hogy kompatibilis lesz ezzel a generàciòval. De a GT apukàja nyilatkozta hogy erre a generàciòra nem szàndekoznak ùjat kiadni hanem ezt fogjàk folyamatosan bővìteni (ami làtszik is). Ami szàndèkuk van ezzel a "szimulàtorral" pedig nem azt sùgja hogy 2 maximum 3 èv ès "vège".

Èn mèg vìgan vàrok erre a generàciora egy HZD 2 vagy egy vadiùj cìmet a Guerillàtòl (kicsit vicces lenne hogy egy generàciòra 1 cìmet kèszìtenek), valamint fogadni merek hogy a Tlou mellè az UC-nek lesz folytatàsa vagy ahoz hasonlò. Sőt, a legnagyobb ziccer lenne kihagyni egy BB2 vagyDemon soul-s feltàmasztàst tekintve hogy a fromsoftware nyilatkozta hogy nem lesz több dark soul's. Vagy emlìthetjük Cory Barlog-ot aki egy interjù soràn elmondta hogy azon vannak hogy lerövidìtsèk a fejlesztèsi időt. (Szemèlyes vèlemènyem, a GoW-hoz is ùj motor kellett valamint egy komplett vilàg felèpìtèse, ùj szinkronszìnèszek..stbstb. a vèlmènyem annyi hogy a következő rèsze is ps4-re lesz ès maradunk ebben a vilàgban... van mèg itt bőven isten ès a "boy" sem nőtt mèg fel)
12.
12.
Skygameboy
Ezekről a játékokról jöhet bőven infó. Bár megmondom őszintén Kojima gyermekétől félek egy kicsit. Remélem valaki oda-oda szól neki mert ha szabadkezet kap hajlamos elvetni a sujkot. Aztán remélem nem lesz igazam .
11.
11.
Duken
#7: E3on nem lesz.Decemberben a psx-en fogják az új címeket bemutatni, mint általában.
9.
9.
Elijah Baley
#7: Azért is irtam hogy HA idén nem jelentenek be ujakat akkor jelentheti hogy lassan vége lesz a gennek. Ami remélem még pár évig nem történik meg.
7.
7.
Zoli0507
#6: Igen làttunk csak nem jàtszottunk. A HZD bemutatòja utàn mennyi idő is telt el a boltba helyezèsig, vagy az UC4? Miből gondolod hogy a jövőèvi E3-on nem lesz 2-4 vadiùj cìm ami 1-2 èven belül nem fog megjelenni? Esetlegesen ezt megfejelve 2-3 folyattatàssal?
Sőt, szò nem volt arròl hogy az idei e3-on nem lesznek ùj cìmek. Csak annyit mondtak hogy ezen az E3-on 4jàtèkròl lesz rèszletesebb bemutatò, de sehol nincs olyan hogy ne mutatnànak be ùj cìmeket
6.
6.
Elijah Baley
Ezek kétségtelenül jó címek de a 4ből 3at már kb 2016 óta hordják ki az e3ra ami kicsit szomorú. Mi új game-röl tudunk ezeken kívül psre? Last of us 2, Spiderman, Ghost of tsuvalami, Days gone, Detroit. Mindről tudunk 1-2 éve már és 2019ig meg is jelenik valszeg mind. Ha idén nem jelentenek be a következő 2-3 évre címeket akkor nekem ugy látszik hogy a ps4 korszak a végéhez közeledik.
5.
5.
Marcus88
5 az mert a Days Gone is ott lesz!!!
2.
2.
Bnecne
Pókember az eddigi egyetlen Ps exk. ami érdekel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...