Fejlesztőgárdára lelt a Lords of the Fallen 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Megmenekült a Lords of the Fallen folytatása, miután a CI Games megtalálta azt a külsős fejlesztőcsapatot, amely alkalmas lehet a játék elkészítésére. Egy volt Avalanche-fejlesztőkből álló brigád lett a befutó.

A Defiant Studios fejleszti majd a Lords of the Fallen második részét, a New York-i csapat 2016 óta létezik, és az Avalanche Studios helyi stúdiójának alapítói és tagjai hozták létre. Ezenkívül nem sokat tudunk róluk, de a LinkedIn alapján viszonylag kevés, 11-50 alkalmazottal működik a fejlesztőcég.

A játékot kiadó CI Games castinggal töltötte az elmúlt éveket, hiszen az eredeti Lords of the Fallent fejlesztő Deck 13-tól elbúcsúztak, majd 2015-ben Tomasz Gop, a játék atyja is elhagyta a fedélzetet. A tavaly nyári helyzetjelentés szerint a folytatáson csak egy kis csapat szorgoskodott eddig, és állítólag a projekt sosem lépett ki a tervezési fázisból.

A CI Games fejese, Marek Tymiński szerint "több elismert stúdiót is meghallgattak, akik érdeklődtek a projekt iránt", végül azonban a Defiant mellett döntöttek, miután az ő koncepciójukat és szakértelmüket találták a legmeggyőzőbbnek. A New York-i csapat szabad kezet kapott a CI Gamestől, így kreatív vonalon nem kell a Tomasz Gop által lefektetett irányt követniük.

A játék továbbra is PC-re és konzolokra készül.

1.
1.
Zisten
Remélem stabilabban fut majd, mint a Just Cause 3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...