State of Decay 2 - két hét alatt kétmillió játékos

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 5.
  • Hír
Link másolása
Egy hét alatt megduplázta játékosbázisát a State of Decay 2. Ez abszolút szép eredmény egy Microsoft-exkluzív, vegyes kritikákat kapó alkotástól - a szám persze nem a ténylegesen eladott kópiákat jelenti.

Újabb mérföldkövet ért el a State of Decay 2. Az Undead Labs május elején kiadott nyitott világú zombis túlélőjátéka már kétmillió játékoshoz jutott el - erősítette meg a Microsoft. Összehasonlításként elmondjuk, hogy az első két napban egymillió játékos nyomult a játékkal.

Természetesen a State of Decay 2-ből nem adtak el kétmillió kópiát, hiszen az Xbox Game Pass előfizetőinek alapból jár az exkluzív cím. Azt sem tudhatjuk pontosan, hogy a játék megjelenése után hányan használták ki a szolgáltatás kéthetes próbaidőszakát.

A kiadó néhány érdekes statisztikát is megosztott: a játékosok együttesen 2 milliárd zombit öltek meg, a múlt héten átlagosan három napig maradtak életben a karakterek.

Noha a State of Decay 2 rengeteg játékost vonzott, a start nem ment simán, számos hiba és furcsaság ütötte fel a fejét. Az Undead Labs továbbra is dolgozik a hibák kigyomlálásán, jelenleg az 1.2-es frissítésnél járunk. Már a patch teljes mérete is figyelemre méltó: 20 GB.

22.
22.
Rakottkrumpli
#20: Miscreated. Még early acces, de havonta jön hozzá patch és minden patch-el új dolgok kerülnek bele, új pályarészek, új fegyverek, kiegészítők, új mutánsok, javítások, csiszolások stb. Az sem a legszebb játék, annak is vannak bőven hibái, (csak ott próbálják javítgatni is) de 40 patch-el ezelőtt is különb volt ennél. Van bázisépítés, működik coop-ban is tökéletesen és egy "azt csinálsz, amit akarsz, csak éld túl" játék. ;)
21.
21.
adamsfamily
#2: 200 forintért az is kipróbáltayaki már az elején szarnak gondolta.
Nem lenne rossz játék,de eléggé össze van csapva.A grafika nem nagy eresztés,tele van bugokkal(nekem például beakadt a karakter a fal mellett a semmibe),a tutorial pedig erősen el kellene a játékba.Sajnos a bázisépítésről elég sok mindent kihagy a játék az elején.
Nekem 1 hét kellett,hogy megunjam,utána már eszembe se jutott,hogy meg vegyem,miután lejárt a game pass.
20.
20.
CitromH
#18: Így van. Volt már szebb és jobb túlélőhorror is, de egyikben sem volt "bázisépítős csinálj amit akarsz, csak éld túl" játékmenet. Nekem az első rész kimaradt, így nincs összehasonlítási alapom, cserébe megvan az újsonság varázsa.
19.
19.
frankdelgado
#12: Fel akartam sorolni néhàny ps exklúziv jàtékot, de a mrmoriàm màr nem a régi. Kisegítenél?
18.
18.
GAMEROD
Nem értem a meglepetés tárgyát. Amikor az első rész megjelent már akkor rohadt sokan rákaptak, mivel ez az új rész a hibái ellenére is többet nyújt mint az első, így logikus hogy megmarad a tábora. Nem is értem, a fanyalgók mintha 5 éve nem is ebben a világban éltek volna. Pedig vissza lehet keresni az első részről szóló cikket, egy deka negatív hozzászólás nem volt, és nem azért mert az jobb volt, hanem azért, mert nem egy lineáris túlélő horror, hanem egy egyedi következményekkel járó túlélőjáték, amihez hasonló tán még azóta sincs.
14.
14.
LtGlove
A havi gold játékokat pedig több millióan töltötték le, mitöbb a kontrolleren az A gomb látványosan többet van használva, mint a többi betűs gomb. :)
13.
13.
semike
Allitolag(belsos infok szerint),volt olyan kb.150.000 jatekos,aki ket uveg elfogyasztott sor utan sem ment ki pis@alni,inkabb visszatartotta es kinyitott meg egy uveggel....
respect!!!!
12.
12.
kamgecam
Engem inkább az érdekelne hány milliárdan ettek snack-et ebben a nagyszerű játékban!
10.
10.
Gaboo77
#9: Megkapja! Addig amíg előfizető játszhat vele a végtelenségig.
9.
9.
markoci555
álljunk meg egy kicsit, aki megvette azt a gamepass cuccot az meg is kapta, vagy csak játszhatott vele?
mert akkor végre (nem tudom mennyi ideig tartott, ebben a hónapban nem ügye?) kiderül hogy e hónapban mennyien tolják és az az érzésem már nem fognak semmi számot közölni
8.
8.
Gaboo77
Marketing Bull Shit! A tegnapi napon meg közel 4 milló Xbox tulajdonos törölte le a kontrollerét a takarításkor. Ez egy nap alatt szinte fantasztikus adat! Hagyjuk már egymást az ilyen idétlenkedésekkel! Ezzel nálam csak kinevettetik magukat.
6.
6.
Zisten
#2: Ez csak a játékosok száma.
Aki ingyen kipróbálta a GAME PASS alatt az is benne van, meg aki megvette az is.
Szóval 2milliót nem adtak el.
4.
4.
semike
Majd ket honap mulva nezzuk meg azt a statisztikat....:)
3.
3.
crytek
Ezért volt jó a steamspy mindenki látta miből mennyit adtak el...
Csoffadt M$ meg nem mer adatokat közölni...
2.
2.
azureknight0715
Durva hogy egy nem jó èrtèkelèseket kapó microsoft exklúzív játèkot ennyien vesznek, mi lenne ha egy igazán jó játèkot dobnának a piacra? :D kív vagyok ea3on mit fog lèpni a microsoft, mível akarja beèrni a sonyt
1.
1.
Adritt7
20GB patch!!! Uram isten!!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...