Frissítve: Ismét csúszik a Crackdown 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 8.
  • Csúszás
Link másolása
Lapértesülések szerint a Crackdown 3 premierjét ismét elcsúsztatta a Microsoft - ezek szerint 2019-nél korábban ne számítsunk a nyitott világú akciójátékra. Sötét felhők gyülekeznek az anyag felett.

A Kotaku belsős forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Crackdown 3 megjelenését megint elhalasztotta a Microsoft. Ezek szerint idén már nem jelenik meg a Reagent Games és a Sumo Digital alkotása. A Polygon is megerősítette a feltételezéseket, több névtelenségbe burkolózó fejlesztő is csúszást helyezett kilátásba.

A kiadó tehát extra fejlesztési időt adott a projektnek, hogy elkerülje a Scaleboundhoz és a Phantom Dust remake-jéhez hasonló katasztrófát. Mindkét címet idő előtt elkaszálták.

A négy éve bemutatkozott Crackdown 3 fejlesztése nem ment simán, noha eddig minden E3-on feltűnt így vagy úgy. A tavalyi expón egy meglehetősen bugos demóval prezentálták a kampányt. A Microsoft eredetileg 2017-es premierrel számolt, majd később a dátum 2018 tavaszára módosult. A kiadó szerint nincs baj a projekttel, ám az újabb csúszás ennek ellentmond.

A közelmúltban a sorozat atyja, David Jones is elhagyta a csapatot. Az úriember saját tech cégét, a Cloudgine-t az Epic Games vásárolta fel. Jones ma már a stúdió felhő- és eSport-stratégiáiért felel.

A Crackdown 3 biztosan feltűnik majd a Microsoft E3-as sajtótájékoztatóján vasárnap este.

Update! A kiadó megerősítette a csúszást, a játék 2019 februárjában jelenik meg.

10.
10.
zozo76hun
en sem hittem volna korabban hogy veszek ps4pro-t az xbox one x utan. valami erthetetlen amit az ms muvel a geppel. kezdodott a fat xbox one+kinect koruli toketlenkedessel, es tart a mai napig. az meg hab a tortan hogy maga a konzol UI, borzalamsan fest a mai napig. pedig aztan ha valaki, en az atlagtol elteroen jelentosen tamogattam oket. volt par xbox-om mar...
9.
9.
Aanash
Scalebound miatt váltottam boxra ps-ről. Aztán kukázták, gondoltam várok ès maradok a boxnál. Hát azt hiszem a microsoft valahogy nagyon a mèlybe akarja taszítani a masinát. Ez a valami játèk nem fog nyarat csinálni az biztos.
8.
8.
revdav11
Én az első 2 részt bírtam, az 1-et szerintem vagy 5x kitoltam.

De ez a huza-vona nevetséges. Főleg úgy, hogy nem bővelkedik a Microsoft az exkluzívokkal.
7.
7.
Gaboo77
Inkább lőtték volna ezt le anno mint a Fable Legendset. Esküszöm abban nagyobb potenciál volt mint ebben a vacakban, de még a Scaleboundban is nagyobb volt.
6.
6.
McDuff
Februárban? Akkor sem fog, addigra remélem lelövik.
5.
5.
frankdelgado
4.
4.
kastorhun
A Fable Legends bár nem tűnt annyira jónak de kukázták, sőt pár millió beleölésével csináltak volna belőle egy Single Player játékot. Igaz hogy az a beleölt 75 millió dollár sok volt, de azért + pár millió nem lett volna igazán sok. (pedig az érdekelte volna az embereket)
De előre meg mondom hogy ez a játék bezony bukni fog, de hatalmasat.
3.
3.
McDuff
Ha idén tavasszal kijön, már azzal is elkéstek volna...senkit nem fog érdekelni akkor már, akit meg mégis, az azt fogja magától kérdezgetni, miután megvette és kipróbálja, hogy ez készült eddig? Hát ezen semmi jótékony hatását nem látni a több éves csúszásnak.
Ez egy Sunset Overdrive szerű, kis könnyed, fun játéknak kellett volna lennie a konzol premierjekor vagy legalábbis az első életciklusában, nem pedig a nagyágyúként ahogy beállítja az MS, hogy érdemes rá várni (ez nem egy Last of Us 2)!
De mire megjelenik már mindenki az új vasakról fog beszélni...garantált bukás lesz, a fejlesztési költségeit 100% hogy nem fogja visszahozni, azon se lepődnek meg ha úgy járna mint a Fable Legends és az a sárkányos cím...ennél kellett volna már kihúzni a dugót réges rég, nem értem az MS mit lát még benne.
2.
2.
Gaboo77
1.
1.
Mortis
csinálják Saint's Row-vosra, aztán hátha jobb lesz mint az Agents of Mayhem. nincs elég őrült, polgárpukkasztó játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...