BioWare: a régebbi szériák is folytatást kaphatnak

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 10.
  • Hír
A BioWare egyelőre teljes erőbedobással dolgozik a tegnapi nap során részletesen bemutatott Anthemen, ám úgy néz ki, közben a régebbi rajongókról sem feledkeztek meg, több korábbi játékuk is folytatást kaphat.

Nyilván még korai végérvényes következtetésekre jutni az Anthemmel kapcsolatban, ám a legutóbbi információk annyit már mindenképpen sejtettnek, hogy jelentős mértékben különbözni fog a BioWare korábbi nagy sikerű, történetközpontú alkotásaitól, így például a Mass Effect- vagy a Dragon Age-szériától. A legújabb hírek szerint azonban a régi fanoknak sincs okuk az aggodalomra!

A BioWare munkatársa, Casey Hudson a Game Informernek adott interjújában a Dragon Age-ről is beszélt: "Úgy fogalmaznék, hogy a BioWare többsége most az Anthemen dolgozik, de vannak olyan munkatársaink is, akik éppen azt próbálják kitalálni, hogy hogyan kellene kinéznie a következő Dragon Age-játéknak.”

A Mass Effect: Andromedát még ha nem is tekintjük hatalmas melléfogásnak, akkor is a széria leggyengébben kivitelezett része lett. Hudson a franchise-zal kapcsolatban megjegyezte, hogy „az én gyermekem. Én segítettem a Mass Effect indulását már egészen a kezdetek óta. Természetes, hogy vissza szeretnénk térni hozzá majd egyszer.”

28.
Josi21
#27: Hagyd, legalább ne etesd a Trollokat...Egy troll százat csinál ! xD Emberek ! Ha valakinek más a véleménye, feltétel nélkül szarral kell dobálni ? Hányigerem van ! MEA nekem is tetszett, nem volt hibátlan, de szórakoztatott ! Most dobálhattok engem is szarral... Hajrá, egyetek ! :D
27.
Vityo82
#24: Nem hát. Tipikus fikagyárosok, a gamer világ legalja, sajnos egyre több az ilyen ezek miatt terjed inkább a sok multi szemét ott legalább hálás a közönség....
26.
Vityo82
#23: Már az első kommentből is áradt az értelem, tartod azt a szintet kedves Magaslóról beugatok úr. :) Nevetséges vagy. :)
25.
jarvitom13
Fogadok végig se játszotta egyik se aki itt lehúzza. Aki meg igen és szerinte így is egy fos annak elfogadom a véleményét, de aki a memekből következtetett arra, hogy szarul néz ki meg gagyi a sztorija az pont elhúzhat
24.
lordboxi
#5: Az mass effectel egyetértek, de az DaI sztem nagyon jo volt, és emléleim szerint nem is kapott rossz pontszámot sehol. A DA szériában a 2. volt a gyenge
23.
Ooorky
#20: Ühüm. Szókincsed nulla. Témával kapcsolatos rálátásod nulla. Mondanivalód nulla, kimerül a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter"-ben. Tudod mit? Csak, hogy örülj: tényleg helikopter vagy.

#22: az is benne volt, meg az is, hogy a Frostbite nem tud automatikusan arcmimikát kezelni, mindent kézzel kellett összetákolni. EA nyomása se segített, hogy márpedig ennek meg kell jelennie, nincs késés. Az se, hogy a Bioware törzsrészlege az Anthem-et fejlesztette, később ehhez elszipkázták tőlük is a legjobbakat, így a csapatnak azzal a tudattal kellett dolgoznia, hogy ők a maradék maradéka... Hosszan lehetne sorolni.
22.
kastorhun
#21: Egyébként (ha jól tudom) azért lett olyan amilyen mert ők eleinte egy No Man Sky szerű játékot szerettek volna csinálni, csak hát ilyen világgal történetet se lehetne mesélni és a Frostbite engine se volt rá képes hogy ekkora területekkel elbírjon.
21.
KőbányaKispest
#20: Miért nem érdemeltem meg az Androméda a sártengert? Hogy az istenbe néznek ki a karakterek benne (még mindig). Méltó ME hangulat megvan-e benne? Ja egyik sem. Ok. szia.
20.
Vityo82
#19: Neem, csak magad, de ezt úgy sem fogod fel. :)
19.
Ooorky
#16: De azt minősíti. Nem kritizáltalak, aláztalak.
18.
kastorhun
Én leginkább egy Jade Empirenek örülnék.
Abban a játékban bőven van még potenciál és lehetőség.
17.
kastorhun
#7: Bár az Inquisitionnal nem játszottam, de a 2. rész akkora egy sz*r játék amit még a City Interactive is le tagadott volna!
Milyen RPG az ahol konkrétan nincs történet?
Az pedig a pofátlanság legjava hogy egy barlangot eladnak nekünk 30x, órákig lehetne sorolni a játék negatívumait.
16.
Vityo82
#12: Nem, az aki tech hibák miart húz le minden téren egy játékot a sárga földig. Az Andro esetében ez történt. Ha szerintwd felsőbbrendűnek hiszem magam mert nem húzok le egy játékot minden szempontból csak mert bugos vagy egyéb hibái vannak, nos ez nem az én értelmi képességem minősíti de köszi a kritikát.
15.
Macifasz
#14: Nem jelent meg persze, de eddig egyik kiadott gameplay vagy fotó vagy infó nem nyűgözött le. :-D Sokan elvannak ájulva tőle, én eddig, amit láttam belőle, max egy vállrándítást váltott ki belőlem. :-( Tessék, itt egy újabb sírás. :-D
14.
Pacsirta
#10: hááát, de én nem ezt mondtam. Pusztán észre vettem, hogy szeretsz sírni. Jaa és olyanról csinálasz előőősírást, ami még meg sem jelent. XDXD
13.
Macifasz
#7: Összességében én is elvoltam az Andromedaval, kitoltam és beleraktam vagy 90 órát. De akkor is egy kihagyott ziccer lett, és nem csak az arcmimika miatt (ami a javítások után is bőven hagy kivetnivalót maga után). A fősztori nem nagy szám (ráadásul nagyon rövid), a mellékküldetések egy kaptafára épülnek, a karakterek nem olyan érdekesek mint az előző részekben (ott már az első rész alatt meglehetett kedvelni az összeset), a világok és a helyszínek ugyan jól mutatnak, de totál élettelen az összes, az AI-t meg inkább hagyjuk is. Hiába vittem végig és élveztem a magam módján, összességében csak nagyon ritkán volt olyan érzésem, mintha Mass Effecttel játszottam volna. Az alapötlet jó volt...csak a megvalósítás emlékeztetett néha egy összecsapott termékre. Inkább halasztották volna el pár évig, és foglalkoztak volna vele rendesebben az Anthem után. Mert így - ahogy te is mondtad - jó darabig nem lesz új rész...és ezt nagy %-ban saját maguknak köszönhetik, nem az elégedetlen rajongóknak.
12.
Ooorky
#7: Az az alacsony értelmi szintű aki nem bírja ha egy játék története baltával van összecsapva, szemen köpi az elődeit és mindezt tele bugokkal, félkészen akarják rásózni teljes áron.
Úgy látszik egy újabb magát felsőbbrendűnek képzelő 80 IQ-s R&M rajongóval van dolgunk.
11.
Vityo82
#9: Meséli ezt egy olyan akiről számtalanszor kiderült hogy köze nem volt hozzá. :)
10.
Macifasz
#8: Jaj, elnézésedet kérem, ha kimerem fejteni valamivel kapcsolatban az elégedetlenségemet, és nem vérpistike módjára zabálok mindent, még azt is ami szar. :-(
9.
GAMEROD
#1: A Mass Effect megérdemelten lett lehúzva, már a korai trailerekből leszűrhető volt hogy olyan mintha valami paródia lenne.
8.
Pacsirta
#5: Te minden kommentedben sírsz-rísz mint egy taknyos gyerek....
7.
Vityo82
#5: No offense, de a Dragon Age Inq sokkal de sokkal jobb lett mint a Dragon Age 2 ami a széria alja. Az Andromeda pedig a sártengert és a gyér eladásokat jórészt annak köszönheti hogy elárasztották a netet arról micsoda szar animációs bugos izé az egész. Sokan odáig se jutottak el hogy játszanak vele csak fikázzák a negatív szájízű videók alapján. A hibák javítása után ami megtörtént hamar, egy erős 8 pontos játék, teljesen korrekt ME hangulattal és világgal aminek az egyetlen hibája ami felróható az elődök ellenében, hogy az a nagy epikusság nem volt jelen. De a buta trolkok és az alacsony értelmi szintű rajongók tehetnek arról hogy se DA se ME a láthatáron...
5.
Macifasz
#1: No offense, de mind a DA Inquisition, mind a ME Andromeda megérdemelte azt a sártengert, amit kapott. Egyik sem volt méltó a korábbi részekhez és úgy összességében az egész szériához. ;-) És erről nem az általad "alacsony értelmi szinttel rendelkező" rajongók tehetnek. Ők csak azt bizonyították be - nagyon helyesen - hogy nem nyelnek le minden szart, ami Dragon Age vagy Mass Effect néven jön ki.
4.
Macifasz
Kotos 3-ra sajna semmi esély, mivel a BioWare kijelentette, hogy az Old Republic MMO-t tekintik annak. :-( Dragon Agenak örülnék, de ha olyan lesz mint az utóbbi, akkor nem biztos (ez igaz a Mass Effect szériára is). Viszont ha már old series, akkor viszont egy Jade Empire folytatást KÖVETELEK! :-D Az ugyan is nagyon aktuális lenne már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...