E3 2018: Washingtonba visz minket a The Division 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 10.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan a Ubisoft E3-as előadásáig egészen hétfő este 10-ig várnunk kell, az információk azonban akarva-akaratlanul, de folyamatosan szállingóznak a francia kiadó játékairól. A The Division 2 részleteit például egy óriásplakát buktatta le.

Mint már korábban írtunk róla, érdemes lesz a Ubisoft idei E3-as prezentációját megnézni, ugyanis rengeteg izgalmasnak ígérkező AAA-s játékkal készülnek a franciák, így a Beyond Good & Evil 2, a Skull & Bones, a Starlink: Battle for Atlas és a Transference mellett a The Division 2 bemutatójára is számíthatunk.

Sőt, utóbbiról már konkrét információ is napvilágot látott; egy E3-as látogató Twitter-bejegyzésben tette közzé az alábbi fényképet, melyen a The Division 2 reklámja szerepel. Az előtérben található három katona felszerelése ugyan már alapból érdekes lehet a rajongók számára, ám az igazán jelentős információt a háttérben találhatjuk; a Washington Emlékmű és a Capitolium egyértelműen jelzi, hogy a franchise Washington, D.C.-be látogat.

A The Division első része New Yorkban játszódott, melyben az egekbe nyúló épületek és a szűk, túlzsúfolt, párhuzamos utcák alapjában a rövid távolságú hadviselésnek kedveztek. Ehhez képest Washington, D. C. sokkalta tágabb és nyitottabb helyszínnek számít, így akár a játék teljes mechanikája jelentős mértékben megváltozhat. Erre utal egyébként a képen látható három karakter fegyverzete is, a mesterlövészpuska és a gránátvetős számszeríj.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...