E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 25.
  • Rendezvény
Link másolása
A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.

Nyakunkon az idei E3, hiszen a világ legfontosabb játékkiállítása június 12-én rajtol el. Felvezetésként természetesen idén is lesznek konferenciák, hiszen többek között a Microsoft, a Sony és a Bethesda is biztosan tart majd saját show-t.

Ahogy a Ubisoft is, akik ezúttal június 11-én, magyar idő szerint este 10 órakor mutatják be legújabb, várható fejlesztéseiket. Egy friss videó szerint biztosan szó esik majd a Tom Clancy’s The Division 2-ről, a Beyond Good & Evil 2-ről, a For Honorről, a Skull & Bonesról, a Starlink: Battle for Atlasról és a Transference-ről. A kiadó emellett azt is ígéri, hogy idén lesz egy megatonbejelentésük, ami akár a régóta pletykált új Splinter Cell-játék is lehet. (Vagy ha még nagyobbat akarnak dobbantani, akkor egy eddig jól titkolt Prince of Persiáról van szó.)

A Los Angeles-i expó június 12-től egészen június 14-ig tart majd. 

5.
5.
BockÚr
#4: úgy úgy ha már a 3. részt elbaszták jöhetne az igazi a Kindred Blades,
de sajnos ez sosem fog megtörténni.
4.
4.
Giga0509
Új Prince of Persiát kérünk!
3.
3.
RangerFox
Division 2, új Splinter Cell/PoP játékra kíváncsi vagyok. Örülnék, ha lenne egy Child of Light 2, új Rayman, vagy valami más is.
1.
1.
Slik
fantasztikus lenne egy uj splinter cell vagy prince jatek
nem is tudom melyiknek orulnek jobban
es foleg akkor ha nem multiplayerre epulne az egesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...