E3 2018: Megmutatták a Resident Evil 2 remake-et

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Furcsa érzés nézni az E3-trailereket. Van, hogy az ember úgy érzi, boldogabb már nem is lehet, mivel folytatást kap a Ratatouille, aztán hirtelen lefejezik a patkányt, megjelenik a Capcom-felirat, és már sejteni lehet, hogy valami másról van szó.

Nem is akármi másról! Végre leleplezték a sokat emlegetett a Resident Evil 2 remake-et a Sony PlayStation E3-konferencián.

Azonban nem egy közönséges felújításról van szó, melyben csupán megemelik a textúrák felbontását, és lényegében minimális munkával újra eladják a terméket. A Resident Evil 2 teljes renováláson esik át.

Az 1998-as klasszikus fixkamerás nézetét teljes egészében váll feletti kameranézetre cserélték fel, mely leginkább a Resident Evil 6 megjelenítésére hasonlít. A játékban továbbra is belebújhatunk Claire Redfield és Leon Kennedy bőrébe, hogy felfedezzük a zombik által ellepett Raccoon Cityt.

A Resident Evil 2 remake egyébként már 2015-ben be lett jelentve, ám nem lehetett tudni, hogy milyen méretű felújításra számíthatunk. A remake 2019. január 25-től lesz elérhető PlayStation 4-en (illetve a Resident Evil HD Remaster sikeréből feltételezhetően Xbox One-on és PC-n is).

4.
4.
Drazhar
Nem semmi milyen szinten felújították :O Várós is lett egyből!
3.
3.
GAMEROD
#2: Nem bánnám ha az Alone In The Dark is magára találna és csinálna egy hasonló remake-t az első két részből.
2.
2.
Formula1fanatic
RE 1,2,3 iszonyat jó gamek voltak pc-re annak idején. A zombikat nem volt érdemes vagy nem lehetett csak úgy lemészárolni. Főleg az elején ha csak egy pisztoly volt nálad, pontos fejlövések kellettek meg spórolni kellett a lőszerrel erősen, sokszor érdemesebb volt futni. A fejtörők is azért megtudták itt ott dolgoztatni az agytekervényeket :) Elképesztően jó volt mindhárom rész. Megvolt erősen a parafaktor is és a rejtélyes hangulat :)
1.
1.
Nothing
Ehhez nem tudok sokat hozzátenni: kell egy időgép, nincs mese. :)

Egyedül az arcok furák egy kicsit így elsőre. Leon 1-2 megvilágításnál olyan, mint Max Verstappen, Claire pedig valahogy még kevésbé emlékeztet 20 évvel ezelőtti önmagára (és nem azért, mert megöregedett! :D).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...