E3 2018: PC-re költözik a Yakuza-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Sega, hogy a Yakuza-sorozat két felvonása, illetve a nyugaton még mindig premier előtt álló Valkyria Chronicles negyedik epizódja is megjelenik PC-re.

Az idei PC Gaming Show sem váltotta meg a világot, de a Sega legalább érdekes bejelentésekkel állt elő, hiszen megerősítették, hogy a Yakuza-sorozat végre számítógépeken is tiszteletét teszi. Első körben a sorozat előzményeit firtató epizód, a Yakuza 0, valamint az eredeti Yakuza felújított változata, a Yakuza Kiwami jelenik meg PC-re.

Mindkét PC-s átirat megkapja a 4K-támogatást, illetve nem lesz megkötve a framerate szerelmeseinek a keze. A Yakuza 0 augusztus 1-jén jelenik majd meg, az előrendelők számára 17,99 dolláros árcímkével, míg mindenki más 19,99 dollárért veheti majd meg.

A japán kiadó emellett azt is megerősítette, hogy a Japánban már egy ideje kapható Valkyria Chronicles 4 nyugati premierje már nemcsak Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra esedékes, hanem PC-re is megjelenik a játék. Konzolokon október 16-tól lesz játszható az új rész, és valószínűleg a számítógépes kiadás is ugyanekkor érkezik, mert a Steam-adatlap szerint valamikor ősszel jön ez a változat.

1.
1.
RangerFox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...