E3 2018: Ingame képeken a Cyberpunk 2077

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 13.
  • Képek
Link másolása
Tegnap este egy csomó infót kaptunk a CD Projekt RED FPS-RPG-jéről, ma pedig még több részlet és egy nagy adag friss screenshot látott napvilágot belőle. Több tucat órára rúgó főtörténet, és sok más mellékes tevékenység vár ránk.

Ha még nem olvastad el az első beszámolót a Cyberpunk 2077 zárt ajtók mögötti demójáról, feltétlenül pótold be. A fejlesztők időközben kiadták a belső nézetes szerepjáték hivatalos leírását is, amiből több újdonságra derül fény.

Például arra, hogy hősünkre, V-re több tucat órányi főkampány vár, de lesznek mellékes tevékenységek is, amivel elütheti az időt. Night Cityt szabadon felfedezhetjük, dinamikus időjárás és napszak-váltakozás vár ránk.

2077-ben Amerika darabokra hullott. Megavállalatok fejesei irányítják az életet a felhőkarcolóik legfelső emeletéről. Az utcákat bandák uralják, ebben a világban a dekadencia, a szex és a popkultúra az erőszakkal keveredik. Az amerikai álom ígérete csak hiú ábránd, a szegénység hihetetlen méreteket öltött. Az embereknek nincs jövője, egyetlen céljuk, hogy túléljenek valahogy. Megvédheted függetlenségedet, módosíthatod testedet fejlett implantokkal, olyan munkákat vállalhatsz el, amiket mások nem.

V egy igazi fejvadász, aki megkapta első komoly szerződését, kibermódosított utcai harcosok, hackerek és vállalati lifehackerek világában próbál meg legendává válni.

A részletes karakterszerkesztő segítségével elkészítheted saját cyberpunkodat, eldöntheted a nemed, testreszabhatod a megjelenésedet, egyedi háttértörténetet választhatsz magadnak. A kasztrendszer elég rugalmas, akár Netrunner, Techie vagy Solo vagy, mixelheted a kasztokat és a képességeket.

A belső nézetes perspektíva meghálálja magát, a saját szemeddel láthatod a város lüktetését, ami a narratíva szempontjából sem utolsó. A játék interaktív párbeszédrendszerrel operál, teljesen kézben tarthatod a beszélgetéseket. Dicsérheted partnered tetoválását, vagy rövidre zárhatod a beszélgetést egy fejbe küldött golyóval.

A Cypberpunk 2077 a noir mozik legjobb elemeiből építkezik, érett történet vár ránk, nehéz döntéseket hozunk, amelyek kihatnak a világ alakulására.

Tényleg bármerre mehetünk Night Cityben. A város több száz épületből és hat nagyobb kerületből áll. Több ezer szobát kutathatsz át, több tucat mérföld utat járhatsz be. Még a megjelenésedről is neked kell gondoskodni: viselhetsz designer ruhákat, autókat vehetsz vagy lophatsz, a feketepiacon katonai cuccokat szerezhetsz be, a véres pénzt vállalkozásokba fektetheted.


A város számos pontján beléphetünk a kibertérbe egy terminálon keresztül. Rejtett rendszerekbe juthatsz be a tűzfalak megkerülésével, biztonsági programok több rétegén veselkedheted át magadat. A megavállalatok elleni harc során nemcsak az ellenséges hálózatokat kell két vállra fektetni, de a zsoldosaikkal is összetűzésbe kerülsz a valós életben. A legmocskosabb titkokra deríthetsz fényt.

Gazdag történetmesélés, akciódús játékmenet - valahogy így foglalható össze a Cyberpunk 2077. A hardcore játékosok el lesznek kényeztetve.

Néhány artwork a végére:

33.
33.
delphijos
Én nem igazán értem min ment itt a vita. Kedves Kindzsal, ha rendesen elolvasod , Yanez pont ugyanazt mondta mint Te az uccsó kommentben. Történetesen hogy a jó név és a “múlt” miatt bizalmat szavazók esetleg csapódhanak , és hogy a W3 után olyan elvárások vannak amit nem biztos hogy hozni fog a játék. Nem minősítette, és főleg nem nevezte középszernek mert nem ex. Amúgy is unalmas ez már hogy MINDEN ps tulajra rá van húzva hogy szerintük minden ex fenomenális, a játékkészítés csúcsa. És ez baromira nem igaz. Az ND játékokat szeretem például , de mondjuk a Horizon teljesen hidegen hagy. Ha baromi jó ex akkor inkább Persona 5. De nem gondolom hogy csak az exkluzívitástól lesz jó egy játék. Ettől teljesen független hogy én is úgy érzem ( box tulajként is ) hogy hogy SAJÁT tartalom szempontjából teljesíthetne jobban az MS. Az X premierre minimum jönni kellett volna egy olyan címmel ami csak konzolon van, X-en besz@rsz a látványtól, és eladja a gépet.....
22.
22.
Yanez
#21: Ja meg az új Wolfenstein szériától is hátast dobtam, annyira májer! :) A Bioshock Infinite pedig szintén bejött, nem is kicsit, pedig az előző részei hidegen hagytak, és a végefelé is átment darálásba, de na!
19.
19.
Juha
Emlékszem anno a Deus Ex 1-re, ott is meglepett, hogy fps nézetben sci-fi rpg játszható lehet (system shockot akkor még nem ismertem).
Szerintem (vagyis inkább remélem) most nagyon elkezdték szórni az infókat, hatalmas lépés lenne, ha azt mondanák egy-két hét múlva, hogy idén megjelenik :-) Nagyot szólna.

Valamiért engem mindig vonzott ez a CP vonal, és tényleg nagyon kevés jó játék készül eme műfajban, ezért szerintem ha a sztorit jól írják meg, akár butíthatnak is a grafikán tőlem w2 szintig is.
18.
18.
Yanez
#16: Egyetértek! Viszont abban biztos vagyok, hogy jó játék lesz, sikeres produktum, csak arra nem mernék fogadni, hogy olyannyira lesz "világmegváltó", mint a The Witcher 3. Ám nagyon szurkolok neki! Ja és én is sajnálom, hogy nem TPS, hanem FPS. :(
16.
16.
Skygameboy
Nagyobb a füstje mint a lángja. Számomra ez eddig nagyon erőltetett. Azért még várok belőle egy normális gameplayt aztán majd kiderül .
12.
12.
xSHx
Eddig abban a hitben voltam, h ez tps lesz. Én spec nem igazán örülök annak, h az fps nézetet választották. A tps jobban állt volna neki.
11.
11.
markoci555
kiraktatok 2 képet is 2x, de nagyon jól néz ki pár kép
10.
10.
JointDoctor
#9: Szerintem nezd meg a legelso trailert. Ott van egy rovidebb montazs a vegetaciorol ami szerintem szep es muveszi es nem fako
8.
8.
Formula1fanatic
Ez a játék most már egyre várósabb, jó kis shadowrunos cucc modern fps nézetben.
1.
1.
kastorhun
Piszkosul szép, ám remélem hogy az FPS nézetet valóban ki fogják használni. (biztos vagyok benne hogy így lesz)
De amit még jobban remélek hogy kapunk hozzá magyar feliratot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...