E3 2018: Multiplayer nélkül jön a Cyberpunk 2077

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 13.
  • Hír
Link másolása
Sok részletre derült fény a CD Projekt RED következő nagy dobásáról, ám egy kérdés eddig még nem volt tisztázott: lesz-e multi a Cyberpunk 2077-ben? Nos, a premierkor semmiképp, de utána van rá esély, még ha kicsi is.

A Cyberpunk 2077 küldetésdesignerét, Patrick Millst az Eurogamer arról kérdezte, hogy vajon "tisztán" single player játék lesz-e a CD Projekt RED üdvöskéje. A szakember szerint igen.

Noha a stúdió kutatási részlegében már kísérleteztek a multiplayerrel, de a játékban, ami a boltokban lesz, abban biztosan nem lesz többjátékos mód. Millis szerint "teljesen az egyjátékos RPG-élményre" koncentrálnak, pont úgy, mint a The Witcher 3: Wild Hunt esetében is. A designer ezt mindenképp szerette volna leszögezni.

Hogy mit hoz a jövő a Cyberpunk 2077 számára, az még egyáltalán nincs eldöntve. A magazin rákérdezett, hogy elképzelhető-e, hogy a megjelenés után vértezik fel a játékot multival.

"Talán, de nem ígérhetek semmit. De a premierkor semmiképp" - fogalmazott Millis.

Emellett az úriember elismerte, hogy a Cyberpunk 2077 hasonlóságot mutat a Grand Theft Auto-sorozattal, lévén itt is verdákkal közlekedünk, de inkább RPG-ről van szó. A párbeszédek, a történet rendszerei, a világ aktuális helyzetképéhez kapcsolódó küldetések miatt teljesen más produktum lesz.

Számos érdekességre számíthatnak a játékosok. A Cyberpunk világában vannak olyan emberek, akiket Fixereknek hívnak, akik lényegében a zsoldosok brókerei. Különféle missziókat adnak hősünknek, V-nek, ők a megbízók közvetítői és több partnerük is lehet.

Ha most olvasol először a Cyberpunk 2077-ről, ajánljuk figyelmedbe az első részleteket tartalmazó hírünket ezen és ezen a linken.

63.
63.
Josi21
Mitől lessz ez Wic3 ? Azért mert ugyanaz a csapat fejleszti ? xD Az Tps ez Fps lessz, már bukó. Téma bukó, környezet bukó... :P
62.
62.
Yanez
Fejezzétek be légyszi!!!!!!!! Köszönöm!
59.
59.
Hát kb valami.......
https://www.youtube.com/watch?v=HMC0SNUPX5I
22.
22.
Blueberry
Nem kell multi,ha lenne az csak elvenné a fejlesztők figyelmét a történetről,legyenek olyan játékok amik csak online játékok és amik jól megírt történettel-szépen kivitelezve érkeznek
18.
18.
kastorhun
#17: "Viszont már értem, hogy mitől az egyik legnagyobb játék az összes eddig megjelentek között"
De addig ezt nem jelentheti ki amíg nem játszott több RPG-vel.
Kíváncsi vagyok hogy a gigászi lécet vajon át tudja e majd ugorni, és kíváncsi vagyok hogy vajon majd mennyien fogják gta klónnak nevezni.
17.
17.
#16: #15 és #13: Kicsit erőltetett a tettetésetek, de ha tényleg nem értitek akkor elmagyarázom mit mondott. Mindössze annyit, hogy még sose játszott Witcher 3-mat, nekiállt, és rájött, hogy eszméletlen király!! És mivel a CD Projekt RED csinálta, akik most a Cyberpunkon munkálkodnak, NAGYON VALÓSZÍNŰ, hogy az is kurva jó lesz. Ennyi. Ehhez azért szerintem nem kell érettségi, kötekedni viszont biztos nagyon poén kora reggel...ötödik osztályban.
9.
9.
kastorhun
Ennek nagyon is örülök, nem is örültem annak hogy régebben azt jelentették ki hogy az online dolognak nagy része lesz a játékban.
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: Megjelenés napján már benne volt.

#1 Szerintem lesz benne.
6.
6.
RetecH
Tipikusan az a játék aminél teljesen szükségtelen egy multiplayer mód.
#1: CDPR-t ismerve 2019 előtt semmiképpen sem. Witcher 3-ban van magyar felirat, bár arra már nem emlékszem, hogy a megjelenés napján tették-e bele.
4.
4.
markoci555
bontsuk a pezsgőt, jöhet a konfetti :D
3.
3.
Ooorky
#1: Felirat? Klasszikus Stohl Buci féle szinkront követelek, mint Witcher 1-ben!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0UGivIofhVU
2.
2.
Hab
#1: Mire megjelenik pont megtanulhatnál angolul, és akkor jöhet bármilyen játék :D
1.
1.
Maccs187
A nagy kérdés mikor jelenik meg és Magyar felirat lesz e benne!? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...