Crackdown 3 - az eredeti fejlesztők nélkül

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 25.
  • Hír
Link másolása
Sorra gyülekeznek a sötét felhők a folyamatosan elhalasztott Crackdown 3 felett. A Polygon beszámolója szerint a játék fejlesztése mögött álló Dave Jones és csapata, a Reagent Games gyakorlatilag teljesen kiszállt a projektből.

A Crackdown harmadik részének már réges-régen meg kellett volna jelennie, ehhez képest az idei E3 előtt erősítette meg a Microsoft, hogy ismét nagyot csúszik a játék, és csak 2019 februárjában mutatkozik be. A döntés okai akkor nem lettek különösebben részletezve, de a Polygon legújabb írása alapján most már elég jól körvonalazódik, hogy nagy bajban van a projekt.

A magazin ugyanis arról számolt be, hogy Dave Jones már az Epic csapatát erősíti, ráadásul a Fortnite-tal nagyot gurító stúdió felvásárolta a Crackdown 3 fő pillérének számító Cloudgine technológiát is, ami ugye lehetővé tette, hogy a játék helyszínéül szolgáló várost látványosan porig rombolhassuk. A Polygon információi szerint Jonest később az általa alapított Reagent Games több munkatársa is követte, így gyakorlatilag az eredeti csapat sem dolgozik már a Crackdown új részén, vagyis a munkálatokat egyedül a Sumo Digital fogja befejezni.

Ezt az E3-on a Microsoft Studios vezetője, Matt Booty is megerősítette, arra viszont már nem akart kitérni, hogy akkor pontosan mi is a helyzet a Reagent Games megmaradt munkatársaival, illetve a Cloudgine használatával.

A Crackdown harmadik része PC-re és Xbox One-ra készül.

13.
13.
Thor Vath
Na, még az is lehet, hogy ez a rész esetleg jó lesz? :D (persze nem.)
12.
12.
kopic
#11: Akarod mondani fele ilyen xar jatekot. Mert hogy ez 5 pontoknal nem fog tobbet kapni az is biztos...
11.
11.
PaprikaJancsi
#9: Bleszinski jelenleg örülne, ha egy fele ilyen jó játékot raknak össze.
10.
10.
McDuff
Szétárulják,jöjjön vissza legalább egy kis lóvé,aztán meg lelövik a megjelenés előtt(de még idén) a pajta mögött,letakarják,elföldelik,a csapatot meg szélnek eresztik...szívességet tennének már vele,ne szenvedjen,engedjük el.
9.
9.
#7: Igen csak ezert rohej, hogy 4 pontosat meg Bleszinskiek is osszedobnak ingyen 2 honap alatt. A vegeredmeny meg ugyanaz lesz.
8.
8.
dante92
Mit tudnak ezen ennyit pöcsölni...
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: " igerkezo" Ezt látta az ember egy trailer után, hogy ez a játék érdekesnek ígérkezik. Aztán jött egy gameplay demo, ami roppant gyengére sikeredet. Nem sok minden történt benne, de az a pici is szétesett, annyira szarul ment...és az is lehet, hogy annyi volt kész belőle...és az is szar volt, és lehet, hogy arra is elment már rohadt sok millió, egy gagyi demora, aztán a végleges játék még sehol. Valószínűleg nem viccből kukázott egy "érdekesnek ígérkező" játékot, gondolom megvolt rá az oka. A Crackdown pedig, hát, szerintem takarék lángon megy a költségek minimalizálásával, ezért is hagyják ott, és döcög folyamatosan. Eleinte a törés modellre voltak ráállva, abból már semmi nem látszik. Gondolom zsákutca volt az a fajta szerveres innováció, vagy hosszútávon baromi költséges, és ezért megcélozva a legminimumabb játékot, majd kiadja, kap 4-5 pontokat, és csáó az egésznek.
6.
6.
kopic
Az a szegyen, hogy az erdekesnek igerkezo Scaleboundot lelottek, ezt a xart meg meghagytak.
5.
5.
kastorhun
Az MS mit látott ebbe a játékba?
Állítólag az előző két része se volt igazán jó játék, és mióta bejelentették valami elképesztően gigászi méretű érdektelenség övezi ezt a címet. Az a vicc hogy valószínűleg már 40+ milliót beleöltek.
4.
4.
PaprikaJancsi
Az ág is húzza ezt a játékot, jobb ha már kiadja az MS úgy, ahogy van. Nem látom értelmét húzni ennek a megjelenését. GamePass-ba jó lesz :)
3.
3.
Gaboo77
Ezen már csak nevetni tudok. Az MS sokadik szégyenletes baklövése, ebben a genben.
2.
2.
adamsfamily
#1: Az előzetesek alapján is látszott,hogy egy rakat szar.Úgy néz ki,mint egy 360-as xbla cím.
1.
1.
Ezt vagy lelövik még a megjelenés előtt vagy oltári bukó lesz megjelenés után...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...