Ilyen lesz a multiplayer a Fallout 76-ban

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 27.
  • Videó
Link másolása
Noha a Fallout 76 alapból egy casual túlélőjáték, azért lehetőségünk lesz arra, hogy akár csapatba verődve tisztítsuk meg Nyugat-Virginia vidékét a mutánsoktól és erőforrásokat gyűjtsünk. Erre fókuszál a legújabb előzetes.

A Vault 76 túlélői a Reclamation Day után másznak majd elő az óvóhelyről, azzal a céllal, hogy újjáépítsék Amerikát. Ezt nem egyedül kell véghezvinnünk, másokkal közösen tisztíthatjuk meg a hat régióra osztott Nyugat-Virginiát. Nem biztos, hogy mindenkinek fűlik a foga a kooperációhoz, elképzelhető, hogy más játékosok borsot törnek az orrunk alá, és rosszabb esetben elveszik a cuccainkat.

Ha van egy jól összeszokott baráti társaságod, máris előnyből indulsz. Tegnap belenézhettünk a Fallout 76 világába, most pedig a multis lehetőségeket mutatják be a Bethesda srácai.

A Fallout 76 november 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

13.
13.
leviske
Engem sokkal inkább érdekel, hogy mennyire nyúltak bele a motorba. A negyedik rész optimalizálás tekintetében egy katasztrófa.
12.
12.
br1Koo
#8: Persze, ha úgy indul neki az ember a negyedik résznek, hogy egy sandbox shooter rpg elemekkel, akkor jónak hat.
A baj ott van, hogy a Fallout ízig-vérig rpg volt, olyasmi mint a New Vegas, és azok akik szerették a régivonalas szerepjátékokat érthetően csalódtak a negyedik, de már a harmadik részben is.
Én például azt hittem, hogy a New Vegas után kicsit összekapják magukat a fejlesztők, látván hogy hogy kellene ki néznie egy Fallout-nak, de sajnos nem így történt. Elhollywoodosították az egészet ahogy illik, és szerintem a 76 se lesz érdekesebb.
10.
10.
Kolompár Tarzan
Igazi magyar mentalitás. Se a kész játékot se a bétát nem látta még senki, nem tesztelte senki, de SZAR LESZ.

De semmi gond, ennek az értelmi színvonalnak még mindig ott van a pokémon gó és a "kösd össze a pontokat 1-től 100-ig".

Az értelmesebbje meg már előrendelte...mert mocsok jó lesz!
(mondom ezt "teljesen elfogulatlanul" hiszen még én sem láttam még a bétát sem)
:P
9.
9.
Sandic1994
Játékmenetileg valami hasonlóra kell számítani, mint a The Divisionben a Dark Zone-ban? Nekem az nem annyira jött be.
Egyébként részemről korrekt a grafika, nem értem mit sírnak ennyien egy új motorért.
8.
8.
Dezseee
#7: Nem tudom, nekem tetszett a 4es rész. Én az építős részét nagyon szerettem. És igazából a harc is mérföldkövekkel jobb volt, én nem szerettem a 3ban,hogy kb megállás nélkül V.A.T.S-ot kellet használni,mert amúgy nem nagyon találtad el az embereket FPS módban :D Az a tény,hogy rpg elemekben jóóóval kevesebbet nyújt, de szerintem fair trade. Imádtam a 3mat, meg a vegast is. De nekem a 4es rész i teljesen megfelel, MÁS ,de nekem tetszik,fasza fps gameplay,és az építkezés(Aláírom hogy nyilván nem mindenkinek tetszik az építkezés,hidegen hagyja)
7.
7.
Mortis
Na, ki kellett volna hagyni a 4et S erre fókuszálni. Ez legalább nyíltan egy limonádé, nem számozott rèsz, aminek meg kellene felelni a sorozat diktálta minősègnek: aminek a negyedik rèsz ugye nem felelt meg.
6.
6.
petymeg2033
Ez most már második olyan Fallout-os cikk két nap alatt, amiben olyan trailer van, amit az E3 alatt két hete már mutattak. Értem én, hogy nem voltatok annyira frissek az E3-as közvetítésben, de nagyon furán hat, hogy "legújabb előzetes", még akkor is, ha valami miatt a Bethesda YT oldalán is csak most lett kirakva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...