Már okosvécén is fut a Skyrim: Very Special Edition

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha kicsit jobban beleássuk magunkat a témába, rájöhetünk, hogy az Alexa segítségével akár egy 6 ezer dolláros okosvécén is játszhatsz a Skyrim: Very Special Editionnel. Bizony, a jövő már itt van!

Sokan poénnak vették a Bethesda E3-as bejelentését, miszerint az Amazon-féle Alexával is játszható a Skyrim hangutasításokat követő Very Special Editionje. Ebben azonban semmi túlzás nincs, a dolog nagyon is valódi, most pedig kiderült, hogy egy okosvécén ülve is játszhatsz a szerepjátékkal.

A Reddit népe észrevette, hogy a Kohler Numi okosvécé kompatibilis az Alexával. Normál esetben hangparancsokkal kommunikálunk a toalettel, például amikor a WC-ülés magasságát növelni vagy csökkenteni szeretnénk, de zenéket is hallgathatunk a beépített hangszórókból. Most pedig a Skyrim: Very Special Editionnel is játszhatsz a nagy- és kisdolgodat végezve.

Üröm az örömben, hogy a Numi intelligens eszköze 6 ezer dollárt kóstál, így elég mélyen a zsebedbe kell nyúlni ahhoz, ha Fus Do Rah-kiáltásokat eregetnél a klotyón ülve. Sokkal olcsóbban kijössz, ha a Skyrim Switch-verzióját viszed magaddal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...