A harmadik szülinapját ünnepli a Rocket League

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 5.
  • Hír
Link másolása
Mivel mással, ha nem egy ingame eseménnyel? Nem a Rocket League az egyetlen évfordulós játék a Psyonixnál egyébként, a csapat korábbi címe, a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars most tízéves.

A Psyonix bejelentette, hogy a Rocket League harmadik születésnapja alkalmából egy ingame eventre kerül sor július 9-23. között. Ünnepel a készítők 2008-as játéka, a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (SARPBC) is.

Az event apropóján a szülinapos Battle Carok bekerülnek a 3v3 Anniversary Playlistbe, a stadionokat feldíszítik, illetve a labdák súlyát is könnyebbnek érezzük majd. Az esemény részeként SARPBC témájú léggömböket szerezhetünk az online meccsek során, amiket aranytojásokra válthatunk be.

Összesen 60 új testreszabási elemet szerezhetünk a megnyitott ládákból. Július 23-ig azonban minden lufit be kell váltanunk, ezúttal elmarad az egyhetes türelmi időszak.

Május óta egyébként él a cross-play lehetőség is PC-n, Xbox One-on és Switchen. A PS4-es verzió egyelőre csak a PC-s tűri meg maga mellett.

A készítők a GameSpotnak árulták el, hogy egyelőre nem tervezik a Rocket League 2-t, inkább a meglévő játékot szeretnék tovább bővíteni. Még rengeteg ötletük van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...