Darksiders 3 - megerősítve a novemberi premier

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft váratlan és véletlen szivárogtatása után a THQ Nordic hivatalosan is megerősítette, hogy november legvégén mutatkozik be a Darksiders-sorozat harmadik felvonása. Többféle gyűjtői kiadás kíséretében természetesen.

A THQ Nordic hivatalos tájékoztatása megerősítette a korábbi pletykákat, azaz tényleg november 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Darksiders harmadik epizódja. 

A bejelentés mellett az is kiderült, hogy előrendelői akciót is hirdet a kiadó, vagyis aki már most bizalmat szavaz a játéknak, az a premier napján megkapja az exkluzív Fury Armor DLC-t. Ha a PlayStation Store-ból vagy a Microsoft Store-ból szerezzük be a játékot, akkor mindjárt három különböző előrendelői bónusz közül választhatunk: exkluzív játékbeli tartalmakat, speciális árengedményt és egy nappal korábbi hozzáférést kapunk a teljes változathoz.

Továbbá bemutatkozott a Darksiders 3 két gyűjtői kiadása is. Az olcsóbb változat tartalmazni fog egy Fury-figurát, egy pofás fémdobozt, a játék zenei anyagát és képes könyvét, illetve egy exkluzív Armor DLC-t, ami nem lesz kihatással a játékmenetre. A csomag 149,99 euróba fog kerülni. Az Apocalypse Editon emellett kínál majd egy plakátot, illetve egy-egy Fury-, Vulgrim-, War- és Death-szobrot is. Ez a pakk 399,99 euróba fog kerülni.

19.
19.
kastorhun
#14: Értem miről beszélsz de ott a Castlevania.
Ott egy férfi karakter használt ostort itt pedig egy női.
Láthattunk ebbe kardot is és lehet hogy lesznek még egyéb fegyverek is.
18.
18.
#14: Azért szerintem a God of War széria (vagy az általam is említett The Two Thrones) elég bizonyíték arra, hogy ilyen fegyverrel is szépen lehet osztani az áldást. Inkább a jó feedback hiányzik. A régi videókon még tényleg elég gyengus volt, nem lehetett érezni az ütések erejét, de a fenti alapján a vizuális effektek már rendben vannak. Hangok helyett viszont zene megy ugye.. Szerencsére ez olyan kategória, ami még simán orvosolható szerintem, és egyelőre jó úton haladnak.
17.
17.
#16: Most hogy mondod, onnantól, hogy azt a kommentet megírtam a Darksiders 2-vel játszok és most is csak a tálcára dobtam le, hogy benézzek. Egyelőre elvagyok vele, de hozzá kell tennem, hogy először bill+egérrel vittem, ami magában tudott körülményes lenni (de pl kameramozgatási sebességben nem), most pedig gamepad-el kínzom magam. Szóval megy ez. Most értem még csak a Cauldron-hoz.
16.
16.
KRAT0S
#15: A Metallica-t szeretem bár gitározni nem tudok :D
A 2. rész harcrendszere pedig tényleg borzalom,nézd meg!ha elindít egy ütést az ellenfél akkor hiába ütöd meg közben 5x ,meg sem érzi,(nem is érdekli) és igenis be fogja neked vinni azt az ütést!Qrva idegesítő.
Most akartam végigjátszani az első után hogy a harmadikra képben legyek,de egyszerűen nem bírom rávenni magam hogy játszam.
Nekem nagyon gagyi hatást kelt,pedig anno mikor megjelent végigjátszottam...de nagyon akkor se tetszett,főleg a "látvány"(és az irányítás+kezelhetőség is nagyon frusztráló néha....próbáld ki újra..)
15.
15.
#13: Hát azért a förtelemtől nagyon távol áll a második rész. Azért vitt bele valamit, csak a nyílt világ miatt szét volt hullva egy kicsit, mint a többi hasonló. De azért megvolt az új mechanikáknak is a varázsa. Zenében meg úgy gyalázta bele az elsőt a földbe, mint a Metallica téged, ha mind a ketten holnap tartanátok gitárpárbajt. Ettől még szerintem is jobb az első, de nem förtelem a kettő.
14.
14.
#12: Engem személy szerint azért, mert az egyben volt a fegyverünk ugye egy marha nagy kard és a kétkezes kasza. A másodikban volt két egykezes kaszánk és valami ökör vagy balta, vagy ordas kalapács. Oda lehetett menni darálni, mint a robot és menet közben csak úgy helyből beleverni az ellenfelet a földbe. De mindezt úgy, hogy a padló széttörött alatta.


Most van ez az ostor, ami tény és való, hogy jobban a karakterhez illik, de nekem valahogy túl távolsági, túl tömegre ható így a gameplay-ben látottak alapján. Ráadásul sehol sem olyan brutális, mint a fentebb felsoroltak. Darálni mindenképpen lehet vele, de te mit szeretnél? Ha rád vágnának ostorral, vagy ha rád vágnának egy karddal, vagy egy akkora kalapáccsal, mint te? Érted miről beszélek?

Jó, nyilván dizájnbeli okai voltak. Ez a lovas egy női karakter. Arra gondolt már valaki, hogy milyen jól állna a kezében egy három méteres balta? Szóval biztosan valamelyest nőiesre alkották a karaktert, amit elfogadok, sőt ez sok újdonsággal és lehetőséggel kecsegtet. De mondtam, hogy nem mérgelődök még, mert még nem láttuk a többi fegyvert. És az is lehet, hogy az ostort, mint fegyvert teljesen félre lehet tenni és csak a közlekedéshez használni, aztán lehet helyette mást fogni.


A Castlevania totál oké, mert az a kezdetektől úgy volt és ez az alapvetés nem változott benne. Mondjuk ez meg így változatos lesz, ami nem feltétlenül baj és valószínű, hogy ezek a fejlesztők tudják mit csinálnak, mert a harccal eddig sosem volt hiba. Sőt.


Tehát ha érted, amit írok, akkor én most nem fikázom a játékot agy nélkül, hanem mint egy rajongó csak észrevettem valamit. Azt pedig nem csak hogy lehet, hanem kell is. Sőt, kötelező. Jött már Metal Gear Solid 3 után MGS V is. Mondjuk annál jobban bízok ezekben. Majd jön a játék, úgyis nekiesek arccal azonnal és kiderül.


De ha már itt tartunk, érdekelne erről a véleményed, ha már így belementél. Én azt gondolom, hogy War kétkezes kaszája jobban menne Death alapfegyverének. Death kalapácsai meg baltái inkább War-hoz illenének. A két egykezes kasza pedig jobban menne a nőhöz.
13.
13.
KRAT0S
Teljesen rendben van az ostor,más játékokban is remekül működött..+ ahogy látom elengedhetetlen lesz néha a továbbjutáshoz is.
+ lesz benne kard is,vagy kardok..és a régi gameplayben a hátán is van valami összecsukható fegyver féleség világító jelekkel.(ráadásul olyan mintha dupla lenne..)
Hálistennek most a karakter is jó lett, nem lett ilyen nagy otromba aránytalan mint a többi részben.
Én várom!az első rész tetszett,a második egy förtelem,de ez most tetszik megint :)
12.
12.
kastorhun
#11: De miért most kezdte el az embereket zavarni az ostor?
A Castlevania széria ikonikus fegyvere az ostor de ott valahogy senkit zavar.
A Castlevania Lords of the shadow egyik részébe se működött jobban az ostor mint a Darksiders 3 esetén, de ott senki se említette meg.
Egyébként még az előző készítők a Vigil Games alkotta meg az ő "alakját" és ők adtak neki ostort.
11.
11.
#10: Azért még szerintem nem érdemes mérgelődni. A játékot még senki sem próbálta közülünk és egy fél éves videó alapján párunknak ez volt az első benyomása. Attól még itt mindannyian várjuk a játékot. Nem ezen fog állni, vagy bukni a dolog.
10.
10.
kastorhun
#8: Az a nevetséges hogy ez a "kellene egy komolyabb fegyver" duma senkinél se merült fel a Castlevania esetén, pedig ott már az első része óta ostorral nyomulunk.
9.
9.
hadzsime
#8: Nekem sem tetszik, teljesen súlytalannak hat és hülyén néz ki, amikor átmegy az ellenfeleken. Szerencsére úgy tűnik lesz benne kard. (00:47 a videóban)
Inkább egy ilyen repülő körpengeféleséget kellett volna adniuk neki, mint a Kingdoms of Amalurban.
https://www.youtube.com/watch?v=_K8yLGaPngw
8.
8.
#7: Ez az ostor nekem sem jött át, valahogy nincsen hozzá az a punch, mint az előzőekben. Azzal a világon semmi bajom nincsen, hogy csaj a karakter, mert ebből akkor pofával, mint a lovasoknak van, irgalmatlanul nagy jóságot össze lehet hozni - és amúgy is szeretem a nőket. De valahogy akkor is kellene egy komolyabb fegyver, mert ez így maszatolásnak tűnik. De az alsó képen van már kard is, úgyhogy....
7.
7.
elgeri
Nekem a környezet nagyon tetszik, de az ellenfelek, és a főhős fegyvere nemigazán. Hiába, a nagy balták jobban átjönnek :D
6.
6.
elgeri
Hát már februárba is kerültek fel gameplay videók, nem is olyan rosszak .)
https://www.youtube.com/watch?v=_ZMpRlOV-ag
5.
5.
#4: Semmibe nem kerül nekik, hogy felnyomjanak egy gameplayt róla. Szerintem is gyanúsan nagy a csönd körülötte.

Fury lánca amúgy tök olyan, mint a Dark Prince-é a PoP-ból. És az jó. :)
4.
4.
#2: Vélhetően nincs annyi pénze a THQ Nordic-nak marketingre, mint egy EA vagy Activision-nek, de ettől a játék még ott lesz és lehet, hogy a szeren is nagyon ott lesz, mert ugyan az a csapat készíti (csak jogi dolgok miatt más névvel). De egész biztos vagyok, hogy a megjelenésig lesz még látnivaló.

De egy olyan hájpot, mint egy nagy exkluzív, vagy pl egy AC vagy GTA szokott kapni, biztosan nem tudnak kitolni. Az annyiba kerül, mint a játék feljesztése.
3.
3.
Ha lenne annyi pénzem rálocsolni erre, akkor simán a 400€-s változatot venném. De várom már a játékot!
2.
2.
Gykrizsi
Nem túl biztató mondjuk, hogy szinte semmit nem láttunk róla, de ettől függetlenül nagyon várom.
1.
1.
kastorhun
Rettentően várom, és nagyon remélem hogy nem szúrják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...