Nathan Fillion Unchartedet teasel

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 13.
  • Teaser
Link másolása
A színész néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt néhány roppant árulkodó képet posztolt az Instagramjára. Nem nehéz észrevenni az utalásokat az Unchartedre - talán a készülő filmnek ágyaz meg Nathan Drake hasonmása?

Nem lehet véletlen, hogy a Firefly, Castle és a Serenity sztárja, Nathan Fillion néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt az Instagramon húzza az Uncharted-rajongók idegeit.

Az első képen Drake, a rapper látható egy latin idézet mellett. A "Sic Parvis Magna" nagyjából "egy nagyszerű dolog kezdetét" jelenti, és bizonyára nem ismeretlen a rajongók számára. Emellett természetesen nem nehéz párhuzamot vonni a zenész és az Uncharted főhősének neve (Nathan Drake) között.

A második kép is július 16-ra utal. Egy térképet és egy nagyítót láthatunk rajta - melyek szintén a játék elengedhetetlen kellékei.

Mire utalhat Fillion? Talán a 2009 óta készülő Uncharted-mozifilmre? A teljes kép kedvéért látni kell, hogy bár a rajongók Filliont szerették volna viszontlátni Nate szerepében, végül a legutóbbi Spider-Man megformálója, Tom Holland játssza a fiatal kalandort. Persze nem zárható ki, hogy Fillion is cameózik egyet az idős Nathan szerepében, aki visszaemlékszik ifjúkori kincskereséseire, de a Variety ezt a lehetőséget kizárja.

Az előzményeket elmesélő mozi az Uncharted 3: Drake's Deceptionből merít ihletett - ebben láthattuk Drake és Victor Sullivan első találkozását. A forgatókönyvet már tavaly januárban befejezte Joe Carnahan, A rendező Shawn Levy lesz, és a tavaly szeptemberi hírek szerint a Breaking Bad sztárja, Bryan Cranston is csatlakozott a színészgárdához. Talán Sullivan szerepe lesz az övé?

18.
18.
kamgecam
16.
16.
kopic
#7: +#6,5:
Mi ez a gorillazaj?
...
13.
13.
zoli12i
Tom Holland ? Akkor hagyjuk az egészet......pókemberben is rohadt idegesítő a gyerek.
11.
11.
TheBate
#9: kimoderált üzenet
9.
9.
Extol
Nathan Fillion Unchartedet teasel. Hogy mi van? Magyarul esetleg?
3.
3.
Macifasz
Van pár félre információ itt...Joe Carnahan forgatókönyvének semmi köze nincs a kisgyerekkori Uncharted filmhez. Ő még akkor írt egy forgatókönyvet, amikor arról volt szó, hogy egy felnőttkori kalandot fog feldolgozni a film. Még dicsekedett is a Twitteren, hogy nagyon látványos és akciódús lett a forgatókönyve. Aztán a studió gondolt egyet és úgy döntött, hogy inkább egy gyerekkori kalandot csinálnak, amiben Tom Holland lesz Nathan. Valszeg lesznek majd benne felnőttkori részek is, ezért kell Fillion. Az persze más kérdés, hogy Carnahan forgatókönyvéből mennyit használnak majd fel, ha egyátalán bármit is, de alapjáraton nem az ő forgatókönyvéből fog készülni a film. Többek között ezért is csúszik az alkotás, mert az új koncepció miatt, újra kellett írni az egészet.
2.
2.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...