Mostantól csak havidíjat kell fizetni a WoW-ért

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 18.
  • Akció
Link másolása
Megváltozott a World of Warcaft előfizetési rendszere! Mostantól minden kalandor olcsóbban vághat neki a nagy utazásnak hat nagyszerű kiegészítőn keresztül, akár a 110-es szintig felfejlődve.

Az elmúlt hetekben már így is többször került speciális akcióba a World of Warcraft, az új változások azonban minden eddiginél jelentősebbek, és egyelőre úgy néz ki, hogy állandó jelleggel meg is maradnak.

Mostantól minden elérhető World of Warcraft-tartalom – a hamarosan megjelenő Battle for Azeroth kiegészítőt természetesen nem számítva – elérhető lesz a játékon belüli 14,99 dolláros havidíjas előfizetésben. Az alapjátékot és az összes eddig kiadott kiegészítőt magába foglaló Battle Chest többé nem lesz elérhető a Blizzard online boltjában.

Hogy mindez mit jelent a gyakorlatban? Nem kell többé önmagában megvásárolnunk a WoW alapjátékot és kiegészítőket, a havidíj befizetése után az összes tartalom rögtön elérhetővé válik – feltehetőleg idővel majd a Battle of Azeroth is be fog kerülni az ajánlatba, egyelőre azonban azt még önmagában, külön kell megvásárolnia a játékosoknak.

A Battle of Azeroth egyébként augusztus 14-től lesz elérhető, az alábbi linken pedig elérhető a pontos leírása annak, hogy milyen változások lesznek a jövőben.

9.
9.
Qu1ckSilver
#6: 1 instant lvl100-as karit kapok mostantól is ha befizetek?
7.
7.
Drazhar
#2: "rég megszűnt a blizzard"
Overwatch név mond valamit, vagy te új vagy itt?
6.
6.
Arklon
Eddig meg kellett venni a BattleChestet. Az pedig az alapjátékon kívül megadta a régi kiegeket is. Most semmit nem kell venned, csak csinálsz egy accountot és előfizetsz.
5.
5.
s4jtqkac
Ez eddig is így volt, nem? Csak a most recent kiéget kellett megvenni, a többi jött a sbscrptn-el. Mi valtozott?
3.
3.
azureknight0715
Nagyon sokan wowoznak mg mindig, magyarok is Arathoron meg Ragnaroson. Az tény hogy csökken , valószínüleg sokan átmentek más játékokhoz pl ow, most amúgy kiegre megint vissza fognak csábítani jópár embert köztük engem is. Hamarosan viszont elkell gondolkoznia a Blizzardnak hogy mit csinálnak jővőre a wowwal én a helyükben vagy lezárnám végleg és egy új ip-t csinálnék ami wowhoz hasonló méretű lesz, vagy fogják a játkot és újra megcsinálják a cinematic féle graffal.
2.
2.
user101
Nem is gondoltam, hogy ez még létezik és wow-oznak még emberek ... :) Azt hittem már rég megszűnt a blizzard... :)
1.
1.
CitromH
Szerintem meg nem fog belekerülni. Nagy hülyeség lenne. Akkor fog belekerülni, amikor kijött a rákövetkező kieg. Vagy talán előtte egy kis csalogatásként, hogy visszaszipkázzanak játékosokat. Az aktuális legújabb kiegészítőt, ha megveszi az ember, megkapja az eddigi összeset is, így nem vesztenek profitot, és még szuper akciónak is el tudják adni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...