Készülőben a God of War folytatása?

  • Írta: szlav
  • 2018. július 18.
  • Pletyka
Link másolása
Egy eddig meg nem nevezett projekthez keres concept artistokat a Sony Santa Monica. A feladatok közt szerepel a különféle mitológiai lények és istenek ábrázolása is. Van egy tippünk, hogy mire utalhat mindez.

Őrületes siker lett az idén áprilisban megjelent God of War. Nem meglepő tehát, hogy a Sony Santa Monica stúdiója máris a folytatáson dolgozik. A fejlesztőcsapat weboldalán tűnt fel az az álláshirdetés, amely szerint grafikus művészeket keresnek egy egyelőre névtelen projekthez.

A leírás szerint a szerencsés grafikus olyan concept artokon dolgozhat majd, amelyek erősen kötődnek majd a különféle történelmi és mitológiai alakokhoz és lényekhez. A munka részét képezi majd a karakterek, istenek, egyéb élőlények, valamint a játékot tarkító díszlettárgyak tervezése.

Nem kizárt persze, hogy egy DLC-csomagról, vagy éppen egy teljesen más játékról van szó, de az elhintett információk, valamint a God of War elsöprő sikere alapján mi arra tippelnénk, hogy néhány éven belül ismét találkozhatunk a háború istenével.

16.
16.
Fata Morgana
Nagyon jó hír, de addig is jöhetne már a NG+ mod amit szerintem sokan várnak.
15.
15.
Kyriaz
Valóban elképesztően jó játék, de elég rövidre sikeredett a történet amit nagyon sajnálok. Épp kezdtek felpörögni az események, és már vége is lett. Nekem hiányérzetem volt a végén (történetileg).
Tudom, hogy utána is van még mit csinálni, de az már más feeling.
14.
14.
DarkLord
#13: Meg egyértelmű, hogy ps4-en kifog jönni, mert így duplán adhatják el a játékot, mert utána kiadják ps5-re. Hülyék lennének ezt kihagyni. Mert óriási bevételtől esnének el, ha egyből csak ps5 nyitó cím lenne. Persze az is hozna nekik, de ha tolják az egészet és fél év múlva fogják kiadni ps5-re, akkor dupla kassza. Kassza ez így is úgy is, de így az igazi és ezt ők is tudják. Szóval én 100%-ban kimerem jelenteni, amit írtam, hogy ez jön méghozzá hamarabb, mint gondolnák az emberek.
13.
13.
Ra1D3n
#12: Valami hasonlót gondolok én is. Szerintem az alapok bőven levannak már rakva, hála az első résznek, másrészt hasonló életutat tudok elképzelni a God of War-nak mint ami volt eddigi generációkon. 2005-ben, már jócskán a PS2 éra végefelé jött az első God of war, amit 2007-ben folytatott a God of war 2 szintén PS2-re(ekkor már a PS3 piacon volt, és a hivatalos megjelenés másnapjára jelent meg a PS3 gép Európában). Többek között azért jelent meg PS2-re a játék, mert PS2-n elég nagy felhasználóbázis volt ahhoz, hogy a játékot minél több példányban eladhassák. 2010-ben jött a 3. rész amit 2013-ban folytatott az Ascension, ami már egyértelműen a God of War formula kifáradását mutatta, és itt került kényszerpihenőre a játék pár évre, mikor is jött Cory Barlog...

A lényeg a lényeg, szerintem nem fogják PS5 nyitócímként kihozni, hanem marad a PS4 és jelentősen nagyobb felhasználói bázisa, ahol egy 18+os címet jóval könnyebben tudnak sikeresen értékesíteni, aztán majd annak a folytatása jön majd valószínűleg PS5-re majd.
12.
12.
DarkLord
Szerintem meg már , akkor készült a folytatás, mikor ez még meg sem jelent. Az egész alap meg van most, hogy elvittük a hamvakat jöhet a komolyabb móka ez egy felvezetése volt az egésznek. A sok mitológiai utalás, történet a játékban nagyon jó volt ideje lenne kicsit nagyobb ellenfeleket is lemészárolni a játékban. Én szinte biztos vagyok benne, hogy még ps4-en fog megjelenni a játék. Sokkal előbbre vannak, mint ahogy azt a játékosok hinnék.
10.
10.
Egész biztos, hogy ehhez a játékhoz már most készül a folytatás. Amire megjelenik, már így is túl sok lesz a várakozás a rajongóknak :)
7.
7.
Pain
Nem kell ide PS5, lesz még egy rész ebben a genben. Majd a finálé lesz új gépen(pontmint a görög trilógia)
6.
6.
kexiaxel
Most ilyen hír és még várjunk ki 3-4 évet xD
Már holnap is jöhetne szétkapkodnák ;)
2.
2.
Giga0509
#1: Nem lesz ehhez a részhez dlc.
1.
1.
kastorhun
A játék kritikai + anyagi és játékosok közti siker lett.
Nem is csodálom hogy talán már most elkezdtek rajta dolgozni.
Biztos csinálnak hozzá 1,2 DLC-t, de azokhoz nem kell igazán sok ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...