Összeáll a Ghost Recon és a Rainbow Six

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 24.
  • Letöltés
Link másolása
Nem lepődtünk meg azon, hogy a Ubisoft két taktikai akciójátékának kommandósai egyesítik erőiket, de miért vártak eddig a crossoverre? Mától a Rainbow Six operátorai is csatlakoznak a bolíviai drogelhárításhoz.

Javában tart a Ghost Recon: Wildlands Year 2 szezonja, és a közelgő ingyenes Special Operation 2 frissítéssel a Rainbow Six: Siege operátorai is feltűnnek a Bolíviában játszódó shooterben. Itt lesz a Navy SEAL kötelékébe tartozó Valkyrie, a GIGN fenegyereke, Twitch és Caveira is, aki a BOPE tagja.

Szóval a kedvenc operátoraink a bolíviai drogkartellel néznek szembe. Minden úgy kezdődik, hogy Caveira eltűnik az országban, majd a többiek a keresésére indulnak - közösen a Szellemekkel. A történet során kiderül, hogy mit keresett ott pontosan Caveira - az okok a múltjában keresendők.

Ha augusztus 14. előtt teljesítjük az Operation Archangel PvE-missziót, megkapjuk Caveira kesztyűjét, amely megmutatja az ellenség pozícióját a közelben. Lesz egy Rainbow Six Gear Pack is, amely a fent említett operátorok és mások cuccait is unlockolja a Ghost Recon: Wildlandsben.

A Special Operation 2 július 24-én élesedik a Year 2 Pass birtokosai számára, mindenki más július 31-én kaparinthatja meg.

1.
1.
FrankBlack
Benéztem ma sok idő után a játékba, és felfigyeltem egy új opcióra a menüben: ha egyedül vagyok, végre lehetek tényleg egyedül, az AI csapattársakat ugyanis végre ki lehet kapcsolni, el lehet tüntetni :)

Amúgy meg a mentéseim is eltűntek :O Legalábbis a háromból kettő. Csak az maradt meg, amivel legutoljára játszottam. De nem baj, engem nem nagyon zavar. A másik kettőt már úgysem akartam használni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...