Két hétig PS Plus nélkül is játszható a GTA Online

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 26.
  • Akció
Link másolása
A Rockstar Games azzal ünnepli az After Hours frissítést, hogy két hétig PlayStation Plus-előfizetés nélkül is játszhatunk a GTA Online-nal. A frissítéssel saját nightclubokat üzemeltethetünk, mentorunk pedig Gay Tony lesz.

Ahogy arról beszámoltunk, visszatér a Grand Theft Auto Online-ba a GTA IV sztorikiegészítőjében megismert Gay Tony. Az éjszakai élet nagymenője ezúttal Los Santosban kelti a zavart és minden érdeklődőt megtanít egy nightclub üzemeltetésére.

A Rockstar jóvoltából mostantól egészen augusztus 6-ig nincs szükség PlayStation Plus-előfizetésre a GTA Online-hoz. Nem csak az After Hours kiegészítő tartalmához férünk hozzá így (új járművek, fegyverek, drónok és így tovább), hanem a GTA V teljes online porciójához.

Csak a PS4-es és ugye a PC-s verzióhoz nem kell előfizetés, Xbox One-on továbbra is Gold-tagság szükséges.

3.
3.
DarkLord
Én ps-en nyomom ott semmi gond nincs a csatlakozásokkal. Néha , ha 30 fős verseny van ott 1-2 percig tölt be mindenkit, de az sem sűrű. Amúgy ettől a Tony cucctól többet vártam. A küldetések kicsit gyengék, hozz egy VIP vendéget, hozz piát a népnek, rongálj ellenséges club-ok kocsijait... blablabla, de van olyan mission, amit már vagy 3-szor megcsináltatott velem a játék. Plakátozd ki a dizsit. Amúgy nagy fun a táncikálás a klubbodban, sírok olyan jól bugizik a faszim :D
2.
2.
Norbiii
Soha nem játszottam online a GTA V-ben, lehet sok jóról lemaradok? :)
1.
1.
Juha
Azért PC-n is befigyel egy cigi/kaki/gyorskajaszünet egy csatlakozásnál, nem hiszem, hogy ez "ingyér'" a ps onlineosoknak jó lesz, kb. 20 perc akármelyik játékhoz csatlakozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...