Tízpercnyi FIFA 19 gameplay szivárgott ki

  • Írta: szlav
  • 2018. július 26.
  • Videó
Link másolása
Habár pár hónap választ el minket a FIFA 19 megjelenésétől, az EA továbbra sem mutatott túl sok vágatlan játékmenetet a focis széria következő felvonásából. Ezt egy Reddit-user orvosolta most, kerek tízpercnyi vágatlan gameplay-jel.

Úgy tűnik, hogy az EA a Gamescomra tartogatta az első FIFA 19 gameplay bemutatókat, egy reddites felhasználó azonban gyorsabb volt náluk. Kerek tízpercnyi játékmenet került fel a r/FIFA subredditre, amely során a Manchester City és a Manchester United csapnak össze egy UEFA Europa League-meccs során.

Az új kezelőfelület elég letisztultnak, könnyen átláthatónak tűnik, a meccs során pedig szemtanúi lehetünk a FIFA 19 új "active touch" rendszerének is, amely a labdával való mozgást teszi természetesebbé. Nem is húzzuk tovább az időt, ha ti is meg szeretnétek nézni a videót, akkor azt ide kattintva megtehetitek.

A FIFA 19 szeptember 28-án kerül a boltokba, gyakorlatilag minden platformra, beleértve az előző generációt is!

14.
14.
Beniciodeltoro
#13: Elég megnézni a gól utáni pillanatokat a PES-nél, ilyet a fifában nem látsz, nincs élet a fifában .

https://www.youtube.com/watch?v=7zQBe8Gfi3c

Játékmenet tekintetében meg sose éri utol a PES-t egyáltalán nem látszik a törekvés, minden évben jönnek a szöveggel hogy realisztikusabb :)))))))))
Ez realisztikus, az a gépi mozgás meg gólöröm ? :)
Még a kapusok is olyan xarok hogy sírok :)
13.
13.
Wolverine
#12: Rá lehet itt fogni az éves periódusra meg mindenre, hogy túl gyors, de érdekes módon a 2000-es évek elején évről évre érezhetően sokat tudtak fejlődni a játékok minden téren.
Szóval nem az éves ciklussal van itt a gond, hanem a fejlesztőkkel meg a lusta valagukkal.
Nekem ne mondja senki, hogy egy év alatt ennyiket tud fejlődni egy játék aminek horribilis bevételei vannak (gondolok itt főleg a fifára, mert a pes sajnos nem kaszál annyit) és veszik mint a cukrot még annak ellenére is, hogy alig fejlődik valamit.
Egy időbe vettem a fifákat, mert érdemes volt, de már megfogadtam jó ideje, hogy egy fillért nem kapnak tőlem, törjék csak fel őket.
12.
12.
Wolverine
Ha fifáról és pesről van szó, akkor azt kéne hozzá tenni a végén, hogy évi pénzlehúzó rovantunkat hallották. :)
Volt idő mikor ezek a játékok érezhetően fejlődtek évről évre és volt miről beszélni, de azok az idők már érezhetően elmúltak.
A régi fejlesztők már elmentek és meggazdagodtak, az újak meg szarnak bele, így is keresnek rajta eleget a nulla hozzá állásukkal.
11.
11.
Beniciodeltoro
#10: Mármint a fifa hangulata vetekszik az élővel ami a hangokat illeti.
10.
10.
Beniciodeltoro
Amíg a játszhatóságon nem változtatnak addig fifát nem veszek.
Úgy mozognak benne mint akiknek csípőprotézisük van, amikor ütköznek tiszta Benny Hill, PES fényévekkel jobb játszhatóságban.
Csak ugye a PES menüje ótvar, soundtracknak nem nevezném a 10 számot amit belepakolnak.
Lelátó hangja és a közvetités az vetekszik az élővel, ezzel sem csinál semmit a PES évről évre gáz, mint ha egyáltalán nem érdekelné őket mennyit adnak el belőle.
7.
7.
Cambi
#5: Nekem sokkal jobban tetszik a Myclub a PES-ben, pedig én is UT-éztam nem egy évet. Ráadásul coopban is tudok játszani a barátaimmal a Myclubon belül, külön DIV rendszer van arra is, létre lehet hozni klánokat, és a győzelmekért kapunk "pénzt".

Az külön érdekesség, hogy ilyenkor a 18 fős keretet úgy állítja össze a játék, hogy barátomtól is betesz 9 embert és tőlem is randomszerűen. :) Ha hárman játszunk akkor meg mindenkitől 6 embert.

Pluszpontként pedig mivel napközben két gyerek mellett nem tudok játszani, kapóra jön a SIM mód, ahol csapatommal az AI játszik, és én csak az edző vagyok. GP szerzésre ez is jó, és még fejlődnek is a játékosok.

Számomra ez a tökéletes játék.

FIFA-t igazából FIFA 12 óta csak a pro klubok miatt játszottam, az a legkirályabb benne. Csak most már nincs időm, hogy a csapatomhoz visszatérjek a magyar bajnokságba.
6.
6.
Norbiii
#3: Mondjuk annyit hozzátennék, hogy valami oka csak van annak, hogy 15-20 év fifázás után most nem a Fifa 18-al, hanem a Pes 2018-al játszom. Ettől még mindenki azzal játszik, amelyik neki tetszik. :)
5.
5.
Yanez
A fifa egy fociszimulátor, árkádos beütéssel és ez baromi jót tesz neki! A pes egy fociszimulátor, amely a realisztikusságra jobban rágyúr, és ez baromi jól áll neki! A fifa tempósabb, pörgősebb. A pes taktikusabb, profibb. Nekünk pedig van választásunk és ez a lényeg! Embere válogatja, de mindkettő nagyon élvezetes a maga módján! Az egyetlen valódi plusz az viszont a fifánál van és itt az online részlegre gondolok. A FUT pl überelhetetlen játékmód!
3.
3.
Norbiii
Videó alapján nem tudom pontosan megítélni. A Fifa 18-ról tudok véleményt mondani, és azt kell mondjam, hogy a fifára egy GYÖKERES újítás ráférne, kezdve az alapoktól, mondok néhány példát.

Lehetne realisztikusabb egy passz, egy lövés, az embernek ne olyan érzése legyen, hogy egy passznál zsinóron húzzák a labdát, és mintha a 90s években egy csőjátékban venne részt, mintha csak egyenesekbe menne a labda alap irányokba...túloztam, de azért mégis. :DDD

Ne lehessen egy hosszú passzal átpasszolni az egész pályát, úgy, hogy az ember csak vakon rányom és átmegy.

Legyen végre a labdának lelke, reális mozgása. Változtassanak az arányokon, hogy a százas ziccerek ne menjenek bénán és indokolatlanul mellé.A kapusok védjenek olyan élethűen, mint pl a Pesbe, és még lehetne sorolni.

Persze ha nem a túlzott realisztikusság felől közelítjük meg, hanem csak kicsit lazábban, és úgy állunk hozzá mint egy játékhoz, akkor nagyon jókat lehet vele játszani, és végül is ez egy játék. :)
2.
2.
Max3000
#1: Lehet, hogy erősen a kisebb tábort erősítem,de nekem a fifa ne is legyen soha túlzottan realisztikus.Nem tudom elképzelni,ahogy a meccsek úgy zajlanak már,hogy ismerősökkel kitárgyaljuk a 0-0-át egy passzolgatós játék előtt...Igazából a Pes nagyon hajazott már nekünk az unalom felé.Keveset játszunk,nem is csípjük túlzottan a focit,viszont a fifa nekünk azt adja amire vágyunk kikapcsolódás szempontjából.Jól érezzük magunkat,akár női játékosokkal együtt.Nem kell az élethűség meg miegymás.Szórakozás kell.
1.
1.
Bauff
egy szó: borzalmas, fizika teljesen nulla, az a labda mozgás, Sané góljánál ahogy ment a bogyó :D
fű ronda, meccsrn a színek továbbra is ugyan azok
minden másban szépen fejlődik a játék, csak a lényeges játékmenetben nem
gondoltam, hogy most az e-sport fele nyitnak és akkor majd csiszolják a gameplayt, de továbbra is a skillhuszárok és a sprintereké lesz a játék :)
csak a 4321 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...