Bővül a For Honor: itt a Season 7

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenes frissítés formájában érkezik a For Honor - Season 7: Storm and Fury PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, mely keretében többek közt egy vadonatúj pályára és továbbfejlesztett Ranking-rendszerre számíthatunk.

A következő hónapban, egészen pontosan augusztus 2-án esedékes frissítés számtalan újdonságot hoz; Warden és Valkyrie karakterei lényegesen át lesznek dolgozva, hogy erőteljes csapásaik még inkább hatékonyabbak legyenek a harcban. Emellett a tartalmi frissítés megjelenését ünnepelve minden kozmetikai kiegészítő 30 százalékos leárazás alá kerül.

Az új, vízzel körülvett erődítménynél játszódó pálya Secluded Keep néven érkezik, és Tribute, Skirmish, Elimination, Brawl és Duel játékmódokban lesz elérhető. Az új helyszínről ráadásul pár új képet is közzétett a Ubisoft. A Ranking-rendszer két új fokozattal bővül Master és Grand Master elnevezéssel, valamint végre a rangsor is elérhető lesz.

A For Honor felpörgetését egyébként a Ubisoft szemmel láthatólag komolyan gondolja, hiszen a játékkal kapcsolatban az utóbbi időkben több újításról is beszámolhattunk. Sőt, augusztus 16-tól kezdve egészen szeptember 16-ig ingyenesen letölthető lesz a játék az Xbox Live Gold-előfizetők számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...