Befutott a Games with Gold augusztusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 27.
  • Akció
Link másolása
Amilyen szegényes volt a júliusi felhozatal, olyannyira ütős az augusztusi Games with Gold kínálata. Xbox One-on a Forza Horizon 2-t és a For Honort zsákolhatjuk be, de az Xbox 360-asok sem csalódnak a Dead Space 3-ban.

Javában tombol nyár, és ilyenkor nem vagyunk eleresztve friss megjelenések terén. Itt az idő arra, hogy szépen végigtoljuk a kimaradt címeket, vagy épp szemezgessünk a Games with Gold aktuális kínálatából!

Xbox One-on augusztus 1-31. között a Forza Horizon 2-vel tehetünk egy próbát, míg a For Honort augusztus 16. és szeptember 15. között zsákolhatjuk be. Az előző generációs konzolon egy klasszikus horrorjátékot, a Dead Space 3-at kapjuk meg augusztus 1-15. között, míg a hónap második felében egy remek platformer, az Epic Mickey 2: The Power of Two lehet a miénk. Utóbbi két játék Xbox One-on is futtatható.

Még mindig van pár napunk arra, hogy a júliusi kínálatot pótoljuk.

64.
64.
kamgecam
#63: A Gears és a Halo jó címek. Nekem a QB és a insomniac játéka tetszik még.
63.
63.
PaprikaJancsi
#60: Jó ideje itt vagyok az oldalon, tudom, hogy nem rendelkezik jelenleg ezekkel a gépekkel, mint ahogy most is írta.

Visszatérve a Gearshez és a Halohoz, még jobban erősíti minőségét, hogy aki szerint vicc az egész és gagyi, az is egy csomót játszott vele (te).
62.
62.
godach
Most terveztem megvenni a Horizon második részét, valamint az Epic Mickey-vel is tenni akartam egy próbát. A Dead Space 3 is hiányzki még a kijátszottak közül, szóval nekem ez most egy marhajó ajánlat.
60.
60.
DXRaveN
#55: Te mindent tudsz mindenkiről?
59.
59.
Yanez
Durva erős hónap! Jó játékot skacok és csajok!
57.
57.
kamgecam
#55: Tévedés, 360om volt, amikor az xbox még a címeiről volt híres. Vissza is sírom rendesen. Téged egyébként bírlak. A mostani xbox fanok között Te vagy a legelfogulatlanabb és még humorérzéked is van! :) Vigyázz ne engedd hogy magával ragadjanak akik a gyűlőletett keltik, Te pl egy értékes tagja vagy a közösségnek.
56.
56.
Yami
#53: kimoderált üzenet
55.
55.
PaprikaJancsi
#54: A kommentek majdnem 20%-a egy olyan felhasználóé akinek nincs és nem is lesz One/360 konzolja.

Azért ezen el lehet gondolkodni, hogy ki is van rossz helyen.
53.
53.
kamgecam
#50: kimoderált üzenet
51.
51.
kamgecam
#49: Faja olvastam köszi! Na így alakulnak az igazi közösségek! :)
46.
46.
kamgecam
#44: Szívessen Péccsel kapcsolatban. Hiányzik bár pár napra agusztusban pont megyek! Akár egy sör mellett megbeszélhetjük a dolgot! :D De tényleg, álom a sört is! És tök jo lenne személyesen beszélgetni egy gk taggal! Privátba a többit. :)
44.
44.
LexerTheFirst
#41: Azt tartasz hitelesnek akit akarsz, engem speciel nem kell, én a véleményem mondom mindig, nem vagyok objektív.. A májfolt tényleg túlzás volt sajnálom, de elegem van abból ahogy másokra erőlteted a véleményed, és az olyan megnyilvánulásaidbol, melyekről nyilván te is tudod hogy kommentháborút vált ki. Tudtommal pedig nem kell ismernelek ahhoz hogy véleményt mondjak a GK-s viselkedésedről.

Kedves, amit Pécsről írtál, köszönöm
42.
42.
kamgecam
#25: Még egyszer a gyengébbek kedvéért leírom egyszerűsítve,ha nem volt érthető a mondandom. Ne csodálkozzanak a legelvakultabb xbox fanboyok ha visszanyal a fagyi. Itt van egy szuper hír, ahelyett hogy örülnének ps exkluzívokkal jönnek amikor meg sem említette senki....? FUCK LOGIC right? Vagy csak mazohisták és kisírják hogy legyen min csámcsogni. :D Vicc B+!!!
41.
41.
kamgecam
#33: Picit erősnek érzem a sértést amivel illettél. Nem ismerjük egymást, én rossz szot nem szoltam hozzád de Te tudod. Több platformon játszok és valoban ps fan vagyok de látom a gyengeségeit is, viszont ami számomra prioritás a játékok ott nagyon jol teljesít. Ha valaki nem csak azokat a kommentjeimet veszi figyelembe amikor a trollkodoknak válaszolok arrogánsan az tudja hogy fikázás nélkül is elismerem az xbox előnyeit, ahogyan most is tettem ezért nem értem hogy miért a letámadás?A második kommentemben sem fikázztam az xbox-ot hanem azt a magatartást amit a gk igazi májfoltjai művelnek de a nagy átlag észre sem veszi.

Senki sem szolt egy rossz szot sem , saját maguk (egyesek) kezdtek el gúnyolodni. Ne kelljen már elnézést kérnem amiért nem hagyom szo nélkül ezt a fajta viselkedést. Persze mehetsz a csordával is lehetsz a bologato jancsijuk ha ez boldoggá tesz téged de ne várd hogy ezentúl hitelesnek tartsalak. Kevés van az öszinte emberekből az oldalon akik ki mernek állni a véleményükért, sajnálom hogy eggyel kevesebb lett. Maradok tiszetelettel!

Pécs gyönyörű város egyébként egy darabig (10év) életem ott, szerencsés vagy hogy ott élhetsz. :)
40.
40.
DXRaveN
#32: Mindkettővel játszottam nem is keveset, de nagyon örülök hogy te ilyen mindent tudó emberke vagy :)
39.
39.
adamsfamily
#23: Egyet értek.Sajnos ez a baj a Microsoft részéről,hogy hagyta leépülni a címeit.A scalebound-ról volt egy trailer és lelőtték.A fable,a midtown madness és a pgr széria teljesen leépült.
Majd kapunk egy Halo folytatást valamikor az elkövetkező 10 évben.
38.
38.
LexerTheFirst
#37: *a mindenki túlzás volt
37.
37.
LexerTheFirst
#36: Mindenki itt faszkodik hogy nincs exkluzív cím Xboxra, de egyre több ok van arra hogy valahogy szerezzek egyet :D pedig játékokat nézem általában
36.
36.
PaprikaJancsi
#34: Az 5. rész Warzone módját szerintem nem volt ember aki nem imádta, eddig akivel beszéltem mind nagyon szerette, meg úgy összességében az egész multit. A kampány sok embernek nem tetszett annyira a sztori miatt, mert, hogy gyenge volt, de a történettől eltekintve nagyon izgalmas, és látványos volt. Nekem személy szerint a kedvencem.
35.
35.
Zisten
Elég korrekt hónap.
Remélem PS Plus-ba is dobnak valami kellemeset.
34.
34.
LexerTheFirst
#32: A Halo ilyen jó? Én anno a 2-vel toltam X360-on, nekem bejött, de a 4 már nem, pedig havernál csapattam vele, de nagyon hamar meguntam.
33.
33.
LexerTheFirst
32.
32.
PaprikaJancsi
#31: "A gears egy vicc lett, a halo lealacsonyodott egy cod szintjére"

Ennyi kretén dolgot leírni basszus.

A Gearsek mai napig az egyik legjobb TPS lövöldék, ha nem is érnek fel a régi triolgiához, még így is egy kiemelkedő alkotás minden tekintetben, egy részen fejlődhetne a későbbiekben az pedig a karakterek.

Halo 5 meg lehet, hogy nem mindenkinek tetszett sztori ügyileg. De a generáció egyik legjobb fps címe. A kampány szerintem messze izgalmasabb mint a régi részekben, és a multiplayer része is (Warzone) korunk egyik legjobbja lett.

Vagyis ezekre a "nem próbáltam, de vicc az egész, és gagyi" kommentekre nincs szükség, lehet elmenni.
31.
31.
DXRaveN
Ha lenne X-em szét hajtanám a horizon 2t, de nincs és PC+PS mellett nem is érzem a szükségét. Én mindig szerettem a microsoft ezen divízióját, de borzasztó az amit a legnagyobb címeikkel műveltek. A gears egy vicc lett, a halo lealacsonyodott egy cod szintjére, az új címeik iszonyat gyengék, a memeként funkcionáló crackdownról ne is beszéljünk, egyedül a forzák maradtak amik a mai napig megmozgatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...