Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

  • Írta: szlav
  • 2018. július 28.
  • Hír
Link másolása
Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

Augusztus 21-én startol az idei Gamescom, ahol idén is sok új bejelentéssel és még annál is több élőben kipróbálható játékkal készülnek a fejlesztők. Természetesen a Bethesda is részt vesz a kölni kiállításon, sőt, azt is elárulták, hogy mit tartogatnak majd a show látogatóinak.


Senkit nem fog meglepni, hogy a Bethesda standjának egyik legnagyobb durranása a Rage 2 lesz. Az eszement shooter mellett pedig két The Elder Scrolls-játék is kontrasztot ad majd - először is ott lesz a The Elder Scrolls: Blades, a Bethesda mobilos dungeon-crawlere, valamint játszható lesz a helyszínen a The Elder Scrolls Online: Summerset is, amely egy ideje ugyan már megvásárolható, de természetesen nem mindenkinek volt szerencséje hozzá. Nem maradunk Wolfie nélkül sem, kipróbálható lesz ugyanis a Wolfenstein: Cyberpilot, amely a VR-frontot erősíti majd 2019-ben. Ezt a kiállított HTC Vive Pro-gépeken lehet majd csapatni. 

Na, és mi a helyzet a Fallouttal? Úgy néz ki, hogy a Bethesda idei talán legnagyobb durranása még várat magára, ugyanis a jelentés szerint nem sok nyoma lesz a Fallout 76-nak a showflooron. Annyit viszont elkönyvelhetünk, hogy legkésőbb októberben többet is megtudhatunk majd a posztapokaliptikus multiplayer játékról, ugyanis ekkor startolnak majd az első bétatesztek.

1.
1.
user101
Hát én tegnap fejeztem be a New Ordert ( előtte csináltam az előzményt OldBlood - ami egyébként még mondjuk tetszett is - erős közepes ) de most nagyon furcsán éreztem magam ...Olyan az egész, mint ha egy gagyi COD klónnal játszanék... Semmi egyediség, semmi kihívás, csak monoton értelmetlen darálás és már megint nem bírtak kitalálni egy épp-kéz-láb story-t... Akkor már 100x inkább az új DOOM. Nálam a Wolfi erős lejtmenet az RTCW-óta :(((

Rage 2-t viszont nagyon várom és komoly elvárásaim is vannak vele szemben, mert az első tetszett, de azért van hová fejlődni. Remélem sikerül nekik és az Avalance közreműködésének pedig nagyon örülök, ugyanúgy, mint az új iránynak!

Elder Scrolls Blades-nek is örülök, amit láttam az nagyon tetszett és nagyon várom - imádom a dungeon crawlereket !!!

Fallout76-ot meg majd meglátjuk és sem szerettem a #4-et a #3 után, amit viszont minden hibájával egyetemben is imádtam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...