Megszűnik az Origin On the House programja

  • Írta: szlav
  • 2018. július 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.

Az EA alaposan átrendezi a PC-s online áruházát. Tegnap írtunk az Origin Access Premier közeledéséről, amely a manapság egyre népszerűbb Netflix-szerű előfizetéses rendszerként hozza majd a nappalinkba a legújabb játékokat. Ma azonban egy jóval sajnálatosabb hírt kell közölnünk: megszűnt az Origin közkedvelt szekciója, az On the House, melynek keretei közt egy rakás sikerjátékhoz juthattunk hozzá abszolút díjmentesen.

2014-ben találkozhattunk először az On the House-szal, amely bizonyos időszakonként ingyenesen letölthetővé tett egy-egy EA-játékot. Az ekkor bezsebelt programok ezután végleg az Origin-könyvtárunkban maradtak, így azokat a későbbiekben is bármikor elővehettük. Olyan nagyszerű címeket zsebelhettünk be így, mint a Battlefield 3, a Mass Effect 2, a Dragon Age: Origins, a Syndicate, vagy a 2012-es Need for Speed: Most Wanted.

Ha korábban ti is részt vettetek az On The House akcióiban, akkor ne ijedjetek meg, az eddig megszerzett játékok nem tűnnek majd el, továbbra is megtaláljátok majd azokat az Origin könyvtárában. További ingyen darabra viszont ne számítsatok a jövőben, ez a korszak ugyanis véget ért.

15.
15.
Grabowsky30+
Legalább egy éve nem ért semmit ez az egész, de kétségtelen EA legalább adott valamit! Kétségtelenül egy gusztustalan pénzéhes cég, de a supportja talán a legjobb, Origin access is egy tök jó szolgáltatás. Van miért szidni, de ne legyünk igazságtalanok vannak azért jó húzásai is, ez mondjuk most pont nem az!
12.
12.
markoci555
a legtöbb játék csak ott porosodik mert megvan máshol, vagy játszotta már, 1 kivételre emlékszem, egyik battlefield volt az, de még azt se próbáltam, semmi kedvem leszedni magát az origint se
7.
7.
#1: Jolvan azert mastol se lattal semmit ingyen, ok meg azert adtak jo par jatekot az evek soran, de azert bele kell kotni lol. Raadadul az uj cucc akit erdekel, 30 ezer Ft, 1 es fel jatek ara es tied a BF5, Anthem, Madden, Fifa...1 ev alatt meg is lehet unni ezeket es akkor jol jartal, eladni ugyse tudnad a pc-s jatekokat.
6.
6.
crytek
O fákk pedig vártam a BF1et ingyen....
5.
5.
Heldengeist
#4: Részemről nem is létezett ez a csoda. Amit osztogattak és érdekelt, az már megvolt korábbról Steamről vagy Humble Bundle-ről aprópénzért vagy szintén ingyen. Ezt egyébként sem csak a jó szívük miatt csinálták, hanem hogy felhasználókat toborozzanak az Originnek. Értelme sem volt amúgy tovább fenntartani, mert ami ért valamit, azt már kiosztották, az új PtW-games as a service szemét, amire meg ráálltak még ingyen sem kell.
4.
4.
Slik
miert kell rogton halatlankodni? az is csoda, hogy egyaltalan letezett ilyen es szerintem szep dolog volt toluk, hogy ezeket a regi klasszikusokat ingyen odaadtak sokaknak
semmi nem eleg jo senkinek...
3.
3.
Drazhar
Volt amit már ismételtek, igazából amit tudták az odaadták. Nem mondom, hogy ne lett volna jó egy Unravel pl, de azért ezt nem is várta el senki reaálisan. Ami viszont olyan játék volt, azt legalább egyszer bedobták ingyen.
2.
2.
Max3000
Tehát ez a program nem is létezett.

Értem én,hogy "szar ez a kiadó meg szar az",de szerintem az sem kell azért,hogy Máltai szeretetszolgálatot lássunk ezekben a kiadókban.
1.
1.
Szelenas
Nem csoda, ingyen és EA nem fér meg együtt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...