Játékmeneti videón a Resident Evil 2 remake

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 29.
  • Videó
Link másolása
Az Ani-Com & Games Hong Kong rendezvényén a Capcom bemutatójának során újabb gameplay videót mutattak be a közönség számára a Resident Evil 2 remake-verziójából. Leon régi-új kalandja még mindig remekül fest.

A bemutató során Tsuyoshi Kanda, a játék producere vitt végig egy részt Leon karakterét irányítva. A játékkal szemben egyébként már igencsak komolyak az elvárások, hiszen ahogyan korábban már megírtuk, a 2018-as E3 során megszerezte a kritikusok díját, illetve a múlt héten bejelentett gyűjtői kiadás is rendkívül ígéretesen fest.

21.
21.
spikee576
Elorendelve,csak jonne mar...
20.
20.
GAMEROD
Akik például point n click és tps kalandokon nőttek fel, főleg a régi Lucasarts és INFOGRAMES féle játékokon, azok az életbe nem akadnak el, mert kifejlődik egy olyan logikai szint ami egyértelművé teszi hogy kell továbbjutni. (pl. csúsztasd a papírt a belülről zárt ajtó alá, told ki csavarhúzóval a kulcsot, húzd ki papírral a kulcsot stb..)
18.
18.
FreeKatana
#17: Úgy értettem, hogy a SOC esetében a karaktermodellek és sok egyéb már adott volt. Oké, egyébként mindent elkészítettek újra és még szebbé is tették, igen.
17.
17.
Yanez
#16: A SotC-t teljesen a nulláról csinálták, csak épp meghagyták a klasszikus irányítást és kezelést, pontosabban lemásolták azt, mivel mindent újból kellett felépíteniük. Akárcsak a Crash Bandicoot N'sane esetében, ami mellesleg a nyomott ár mellett három(!) játékot tartalmaz.
15.
15.
Yanez
Ez az egyetlen "klasszikus" RE amit sohasem vittem végig. Valahol elakadtam és ezidáig úgy maradt. :) Na majd most, modern köntösben!
10.
10.
GAMEROD
Miket hordanak itt egyesek össze. Az irányításuk olyan amilyen, akiknek nem sikerül 10 perc alatt megszokniuk bármely részét is, azok már veleszületetten ügyetlenek.
8.
8.
guba800
Ez odabasz gyerekek! Előrendelve!
7.
7.
TDavid22
A zombik mióta halnak meg két láb lövéstől?
6.
6.
Nagyerecsakide
Ebben is "részeges-emberes" az irányítás?
5.
5.
Chrysh
#4: Időnként így kapsz egy stroke-ot, és szórod ezeket a baromságokat? Mert akkor szólj és hívom a mentőt a segítségedre.
4.
4.
crytek
Humble Capcom Bundle szeretjük
3.
3.
GAMEROD
Ezt eddig is láttuk, azt hittem hogy valami új helyszín lesz.
2.
2.
gorgo
1.
1.
Matt8888
Wao, ez azért eléggé jól néz ki azt kell, hogy mondjam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...