Több mint 500 millió PlayStation-konzolt adtak el

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 10.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy 81,2 millió PS4-et adtak el július 22-ig, így pedig 525,3 millió darab PlayStation-konzol talált gazdára a brand 1994-es debütálása óta. Ennek örömére egy limitált kiadású PS4 Pro kerül forgalomba.

Az első PlayStation-konzol, a PS1 1994. december 3-án jelent meg Japánban, s azóta több generáción át gyártott asztali és hordozható masinát a Sony. Most, hogy a PS4 eladásai átlépték a 81 milliót, már 525 millió PlayStationön adott túl a gyártó. Magyarán ennyi PS1, PS2, PSP, PS3, Vita, PS4 és PS VR talált gazdára összesen.

A SIE elnöke, John Kodera a "legmélyebb háláját" fejezte ki a rajongók és az üzleti partnerek felé. Bizony, jelentős mérföldkőhöz érkezett a márka, és ezt egy limitált kiadású PS4 Próval ünnepli a vállalat.

A 500 Million Limited Edition PS4 Próból csak 50 ezer darab kerül a boltokba egyedi sötétkék színben, átlátszó borítással és bronz mintákkal. A hozzá tartozó kiegészítők is hasonlóan festenek. A 2 TB-os masina 499 eurót kóstál majd és augusztus 24-től rendelhetjük elő. Várhatóan szeptemberben le is emelhetjük a polcokról.

15.
15.
zozo76hun
Most nezem, FENYES a teteje. Ez se marad sokaig karcmentes.... MIERT!? :(
14.
14.
zozo76hun
Hat en nem annyira tamogattam meg ezt a projectet:

hofeher PS4Pro es PSVR (V2.0), jovo heten AIM Controller...
13.
13.
frankdelgado
Hasznàltan vett, csippelt psx meg szoftveresen moddolt psp ér? :)
9.
9.
Csoki80
2 db Ps1, PsP, és 2 db Ps2 vel hozzájárultam :-)
8.
8.
RangerFox
7.
7.
Heldengeist
Na ez az, amit ha valaki birtokolni akar, rendelje is elő, amint lehet, mert a nyerészkedők fel fogják vásárolni, hogy dupla áron adják az aukciós oldalakon.

Egyébkén alapvetően olyan nagyon sokkal nem drágább, mint a sima Pro, plusz a generáció kivégeztével, pláne ha megkímélt, akár még drágábban is tovább lehet adni, mint amennyiért vetted.
6.
6.
Norbiii
Soha nem áldoznék többet egy konzolért azért, mert szebb, ha ugyanazt tudja, mint a kevésbé szebb( nyilván ha szép örülök neki, jól mutat).

De a mai világban ugye, ahol akkora gamer fanok vannak, hogy Ps4 székeket, órákat, meg egyéb számomra teljesen hülyeségnek tartott dolgokat vesznek az emberek, már semmi sem meglepő. Persze aki örömét leli benne, annak én is tudok örülni.
5.
5.
DarkLord
Ilyen is csak annak lesz, aki gyüjtő és meg van neki az összes eddig megjelent ps kütyü. Meg azoknak a szerencséseknek, akiknek nincs eddig ps4-ük és most pont egy ilyen elegáns kivitelt tudnak bezsákolni új konzolnak. Hát ez van, akinek van és nem gyüjtő nem hinném, hogy megvenné csak azért, hogy legyen még egy neki...bár, ha elpasszolja a régit és azt nézi, hogy annyival olcsóbb lesz ez neki, akkor vehetnek .
3.
3.
Norbiii
Nekem is "sokat" köszönhetnek a Ps2, Ps3, Ps4-el. :) :)
2.
2.
gabore74
#1: Pontosan ezt akartam írni.
1.
1.
Duken
OoO Ez de brutál jól nézz ki! Komolyan mondom az egyik legszebb bundle amit valaha láttam. Francba hogy már van egy prom! Miért a generáció vége felé dobják ki a legdurvábbakat? Monster Hunteres is rohadt szép és a Pókemberes is durva lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...