Íme, a Resident Evil 2 remake 900 dolláros kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom egy meglehetősen furcsa Premium Editiont jelentett be Japánban a Resident Evil 2 remake-jéhez. A 900 dolláros kiadásban egy írógépre hajazó billentyűzetet találunk, és megkapjuk vele a sima gyűjtői csomag összes tartalmát is.

A 900 dollárnak megfelelő jenért kínált Premium Edition kizárólag a kiadó saját online boltjában, az e-Capcomnál vásárolható meg. A brutális csomag csak PS4-re érhető el, mivel a szigetországban az Xbox One-os verzió kizárólag digitálisan lesz elérhető.

De mit is tartalmaz a méregdrága kiadás? Mindent, ami a sima Collector's Editionben is benne van, pluszban egy Bluetooth-billentyűzetet, amit a QwerkyToys gyárt. A kinézete a játékbeli Lexington írógépre hajaz - tudjátok, ezzel tudjuk elmenteni az állást a játékban. A klaviatúra PC-vel és a mobilokkal kompatibilis.

Bónuszként a Capcom hozzánk vág négy Ink Ribbon tekercset is. A Polygon egyébként utánajárt egy kicsit a Premium Editionnek és megtudja, hogy a kiadó elég nagy haszonkulccsal dolgozik. A magazin nagyjából 475 dollár értékűnek becsli a kiadást - ebből a billentyűzet csak 249 dollárt ér.

8.
8.
frankdelgado
Ja csajozàs meg bulizàs helyett nyomkodjàtok a videojàtékokat, meg verjétek ki zombis jàtékfiguràra.....
6.
6.
hedzsooo
#5: Hű, ha nálam is csak ez lenne a fő kizáró ok a különféle gyűjtői kiadások megvételéhez! ;D
5.
5.
br1Koo
Huhh, ha asztalim lenne nem laptopom tuti vétel lenne, már csak azért a billentyűzetért megérné.
1.
1.
Tokodboy
Az EUs gyűjtőit jelentsék már be......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...