GC 2018: Új Battlefield V trailer - itt a battle royale

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Battlefield V vadonatúj trailere, melyről nyugodt szívvel kijelenthető, hogy egy V2-es rakéta erejével söpri el a korábbi előzetesek által keltett kétségeket. Hatalmas ütközetek, látványos akció, és battle royale vár ránk.

Amikor videojáték-trailerekről van szó, a DICE alkotásaira mindig egyfajta referenciapontként lehet hivatkozni, melyek képesek bemutatni, hogy hogyan lehet az adott generáció játékosközönségét megszólítani újabb és újabb játékokkal.

Talán éppen ezért is, illetve a történelmi hitelesség váratlan háttérbe szorításáért okozott sokak számára jókora csalódást a Battlefield V bemutatkozó trailere. Azóta persze a DICE próbálta menteni a menthetőt, és rendkívül sok izgalmasabbnál izgalmasabb játékmeneti videót tett közzé, illetve egy battle royale-módról is elhintett pár infómorzsát.

A Gamescom alkalmából kiadott hivatalos trailer - mely egyébként a Devastation of Rotterdam címen érkezett - viszont már teljes erőbedobással hozza azt, amit egy Battlefield-előzetestől elvárhat az ember; a House of the Rising Sunnal tökéletesen eltalált, ám némileg szokatlan atmoszférát, az állandóan pörgő akciót, rengeteg járművet, és persze a végén a legnagyobb meglepetést, a battle royale-módot.

A Battlefield V október 19-én rajtol el Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n, ám néhány játékmódja, és így többek közt a battle royale is csak hónapokkal a megjelenés után lesz elérhető.

15.
15.
Dave567
Gyerekeknek készült szardarab...
11.
11.
Heldengeist
#8: Lehet, hogy ez a Becstelen Brigantyk filmadaptációja. Alapvetően a sorozatból már játékmenetszintjén nagyon rég kiöltek bármiféle realizmust, tényleg olyan sokat számít, hogy már a körítés szintjén sem hűek semmihez?
9.
9.
Ooorky
#7: De ügyes vagy, mások nevében is megmondod a tutit.
8.
8.
ollie92
#7: Teljesen off a WWII fíling. Rotterdamban németek a brittekkel ?
Ennyi erővel mehetnének a ruszkik Iwo Jimára. A kopasz ballonkabátos nő aki dobókéssel kiiktatja a kamusapkás "náci" tisztet, hát mi az ??? Inkább tűnik egy vad polgárháborúnak, alig tudni ki melyik oldalon van, sisak az minek...Komolyan, csak a szaros 1942 kellett volna kiadni frostbite 3-al. Egy fokkal jobb, mint az első előzetes, de még messze van az igazitól.
7.
7.
Én nem szeretem az FPS-eket, de erre az előzetesre még a kétkedők is elismerően bólintanak.

Aki itt virnyákol, hogy nem korhű, meg mi az, hogy a nők, az keressen magának másik hobbit!
6.
6.
Drazhar
Szokásosan fergetegesen pörgősre sikeredett az előzetes, szuperül néz ki.
4.
4.
PaprikaJancsi
Elképesztően jól néz ki :)
3.
3.
elgeri
Ez jó volt :)

Azt az egy pillanatra megjelenő, sárga villamost valahogy rögtön hazainak éreztem. Persze biztos sok európai városban volt ilyen, de nekem ez ugrott be róla.
2.
2.
ollie92
"WW2 AS YOU'VE NEVER SEEN IT

Enter mankind's greatest conflict in a never-before-seen portrayal of WW2."

Na hát ezt szebben meg se tudták volna fogalmazni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...