Tízmillió eladott példánynál a Monster Hunter World

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 20.
  • Biznisz
Link másolása
Nemcsak a kritikusok voltak odáig az új Monster Hunterért, a játékosokat is meggyőzte a Capcom fejlesztése, amely a PC-s verzió érkezésével több mint 10 millió eladott példányt tudhat maga mögött.

Óriási siker a Monster Hunter World, a játékból immár több mint 10 millió példány talált gazdára világszerte. A legutóbbi helyzetjelentéssel még májusban szolgált a Capcom, akkor 7,9 millió eladott kópiáról számolt be, az álomhatár elérésében így jócskán közreműködött az augusztusban debütált PC-s verzió is.

A Capcom szerint ettől függetlenül a konzolos verziók eladásai is szárnyalnak, a Monster Hunter World pedig a kiadó legjobban fogyó címévé vált, sőt: magát a Monster Hunter-sorozatot is mérföldkőig tolta, a 2004-ben rajtolt széria mostanra több mint 50 millió eladott példányt tudhat maga mögött. 

A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

4.
4.
#3: Erdemes kontrollerrel szerintem.
3.
3.
almaspite
#2: Gondolkodtam a közös vadászatba, de ráér később is ameddig nem csinálnak vele valamit, eljátszok vele egyedül is. Köszönöm szépen a válaszokat!
2.
2.
erasmus
#1: Igen a Pc portal, 2 nagy gondom van, egyrészt az irányítás ugyan egérrel van de csak emulálja a controller sticket, másik a gombokat csak átpakolták egér/bill-re Y lett a bal katt, és semmi egyéb változtatás az ui-ban, ugyan úgy csomó felesleges kattintás ami konzolon érthető, de Pc-n megoldhatták volna.
A multiplayer része viszont egy rakás szemét, hülye sessionokba kell csatlakozni ahova vagy sikerült vagy nem, ha sikerül is akkor is bármikor levághat onnan.
Tök jó lenne másokkal játszani, de teljesen random hogy tudok e csatlakozni vagy sem.
Hogy ezt javítják-e, eddig nem nagyon erőltetik meg magukat.
Amúgy ettől függetlenül tényleg jó játék, megvétel után kicsit húztam a számat, lehet kár volt, de azóta beleraktam vagy 50 órát.
Ha egyedül akarod tolni akkor simán megéri, ha a közös vadászat érdekel akkor lesz csalódásban részed.
1.
1.
almaspite
Sok panasz van a pc-s portról. Azonban szerintem én a panasz ellenére holnap beszerzek egy kópiát. A hibákat meg biztos később javítják, mondjuk még arról nem sokat tudok hogyan fogják támogatni a későbbiekben a játékot. Remélhetőleg valaki feltudd világosítani engem, a vásárlás előtt így is úgy is utána nézek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...