GC 2018: Újabb Microsoft-címek költöznek Steamre

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic közreműködésével újabb Microsoft-játékok költöznek Steamre, többek között a ReCore: Definitive Editiont is megvásárolhatjuk majd a Valve digitális üzletén keresztül.

Hozzászoktunk már, hogy a Microsoft játékai a Windows Store-ban debütálnak elsőként PC-n, azonban az is jellemző, hogy a redmondiak idővel feloldják az exkluzivitást, és bizonyos esetekben a steames megjelenést is engedélyezik.

Általában persze a kevésbé sikeres játékok próbálhatnak szerencsét a konkurens üzletben, de most ne is ezzel foglalkozzunk, örüljünk inkább a Microsoft és a THQ Nordic bejelentésének, miszerint szeptember 14-től újabb öt cím kap steames, illetve dobozos változatot: hamarosan a ReCore: Definitive Edition, a Super Lucky's Tale, a Disneyland Adventures, a Rush: A Disney - Pixar Adventure és a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection is kapható lesz így.

2.
2.
anonymus26
ReCore jöhet a többi kuka .
1.
1.
crytek
Ennyi..Biztos kasszasiker lett mind azért adjáák őket végre ki steam-re is. Elejétől fogva így kellett volna.És főleg THQ .szeretjük a bundleit...

Gears of War 1 Ultimate is jöhetne ,bár ezt kétlem hogy átrakják steam-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...