Többjátékos-divíziót nyitott a Remedy

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 30.
  • Biznisz
Link másolása
Valami újdonságon mesterkedik a Remedy, létrehoztak ugyanis a stúdión belül egy olyan csapatot, amely egy állandó online világban zajló játékon dolgozhat. A kezdeményezés a Vanguard nevet viseli.

A Remedy fejlesztőstúdió hallatán valószínű, hogy nem az élő online világú játékok jutnak az ember eszébe. A csapat olyan sztoriközpontú címeket szállított a múltban, mint az Alan Wake, vagy a Quantum Break, s ettől valószínűleg a 2019-re várható Control sem fog nagyban elszakadni. A fejlesztőgárda azonban most valami teljesen újba vágta bele a fejszéjét, ugyanis bejelentették a Vanguardot, amely a stúdió afféle kisebb mellékágaként operálva dolgozhat majd egy eddig nem bejelentett online projekten.

A Vanguard-csapat saját weboldalt is kapott az anyastúdió lapján, ahol máris elkezdték a programozók és dizájnerek toborzását. Az itt található információk szerint egy élő online világú játékhoz keresnek olyan fejlesztőket, akik jártasak az Unreal Engine 4 környezetében.

Korábban egyébként már utalt rá a csapat, hogy elmozdulnának az online játékok felé, nemrég pedig azt is megtudtuk, hogy egy rejtélyes harmadik projekt is készül náluk. Talán ez lenne az?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...