Hitman 2 - irány Kolumbia esőerdeje!

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
A PAX Westen mutatkozott be a következő Hitman-játék legújabb helyszíne, Kolumbia. Az ízelítő csak korai betekintést ad az esőerdős lokációról, de az már most látszik, hogy erőteljesen más stílusú gyilkolászás vár itt ránk.

A Hitman 2 bemutatkozásakor csak egyetlen játszóteret mutatott be az IO Interactive és a Warner Bros., ez pedig nem más volt, mint Miami. A következő küldetésig kicsit messzebbre kell majd utaznunk, a helyszín ugyanis Dél-Amerika lesz, azon belül is Kolumbia esőerdeje, ahol jó eséllyel droglaborokat fogunk felszámolni és egy kijelölt drogbárót fogunk láb alól eltenni.

A helyszín a sajátosságai miatt teljesen más taktikákat és lehetőségeket kínál, hiszen a nagyvárosi tömeg helyett inkább a lopakodásra, a kivárásra, a természet nyújtotta előnyökre kell majd építenünk.

A Hitman második része a már ismert két új helyszín mellett a Legacy Pack jóvoltából az előző, epizódokra szabdalt rész összes pályáját is tartalmazni fogja, így mindenki visszatérhet majd Párizsba, Sapienzába, Marrákesbe, Bangkokba, Coloradóba és Hokkaidóba.

A Hitman 2 november 13-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

20.
20.
delphijos
1:48 volt a video hossza, örüljetek hogy nem azon háborgott hogy csak ilyen hosszú a game. Mert senki se mondta hogy ez nem az egész játék.
18.
18.
frankdelgado
#3: Én megveszem, ti nyomorúsàg viràgai meg tobzódjatok kedvetekre.
17.
17.
Max3000
Amúgy ez a ted-tris nem lehet egy buta lény.Ennél a fajoknál megfigyelhető,hogy próbálják felvenni a kapcsolatot az emberiséggel.(national geographic----ősi moszatok)
13.
13.
LexerTheFirst
#12: Ez az ember nem normális.. kb ő az ezen az oldalon akinek én taposnám ki az orvosból a beutalót a pszichiátriára, nem azért mert ő sajnálom, hanem mert a többi embert ezen az oldalon.
9.
9.
Chrysh
#8: Én is ezen értetlenkedem, néhány tisztelt kommentelő tarthatna egy szövegértés gyorstalpalót
8.
8.
PaprikaJancsi
Nem is tudom, honnan vettétek ezt a 2 új pályát. A cikkben is csak az van, hogy két új ismert pálya mellett...
6 új location, és az előző rész pályái. Szerintem megéri főleg aki nem játszott az előző résszel.
6.
6.
GAMEROD
Ismét ostobaságokat írtok. 6 új helyszínt fog tartalmazni a második rész. Máskülönben csak a Blood Money-től különböznek az új részek, az összes többiben minden ugyanígy volt. Az megint más dolog hogy a Blood Money volt a legjobb.
5.
5.
Dízel
Teljesen eltűnt a hitman hangulat ebből meg az előző részből. Random bedobált pályák, random bedobált küldetések, nincs összefüggés, olyan mint egy techdemo, bemutatják miket lehet benne csinalni, de nincs köré húzva egy lore. Még egy pici sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...