Microsoft: idén már nem fért bele a Crackdown 3

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 9.
  • Biznisz
Link másolása
Nagyon komoly az év hátralévő részének videojátékos felhozatala. A Microsoft marketingigazgatója szerint több nagy durranás vár még a játékosokra, ezek közé pedig nem lett volna okos dolog beszuszakolni a Crackdown 3-at is.

A Crackdown 3 hányattatott sorsa egy olyan szomorú történetet kezd kirajzolni, amelyet egyik kiadó sem akarhat magának. A rengeteg csúszás és a fejlesztőcsapat szétesése után egyáltalán nem csoda, hogy idén végül nem jelent meg a sokak által várt akciójáték, de úgy tűnik, hogy végső soron üzleti szempontból ez talán még szerencsés is lehet.

Aaron Greenberg, a Microsoft videojátékos divíziójának marketingfőnöke a GamesIndustry.biznek adott interjújában ejtett szót az említett címről és arról, hogy miért lenne rossz ötlet a játékot az idei őszi szezonban piacra dobni. A beszélgetésből kiderül, hogy nem csupán a Crackdown 3-at, de bármely más címet is szinte őrültség lenne ezen a ponton besűríteni a megjelenések így is borzasztóan tömött listájába.

"A Forza Horizon 4-et még október elején kiadjuk, de ez még éppen elkerüli a legnagyobb hullámot. Nincs rá szükségünk, hogy az ünnepek környékén piacra eresszük a Crackdown 3-at, vagy bármely más címet. A Crackdown premierjét február környékére tervezzük, utána pedig megjelenik majd az Ori and the Will of the Wisps is. Jó, ha egész évben egyenletesen jelennek meg a játékok, de idén már több mint elég cím be van tárazva. Az év maradék szakaszában a külsős fejlesztők játékaira koncentrálunk, amelyek cserébe könnyen megmozgatják majd a platformot. Nem is tudok visszagondolni olyan évre, amikor ennyi AAA-játék jelent meg ilyen rövid időintervallum alatt" - részletezte Greenberg.

Érthető tehát, hogy a Microsoft nem szeretné saját maga alatt vágni a fát, és hogy nem kíván még egy címmel ringbe lépni idén. Greenberg elmondása szerint már most biztosítva van a 2019-es év játékok tekintetében, így pedig egész biztosan jobban fog teljesíteni a Crackdown harmadik része is. Az pedig teljesen igaz, hogy páratlanul komoly felhozatalra számíthatunk az őszi-téli szezonban, hiszen olyan címek vannak még hátra, mint a Fallout 76, a Red Dead Redemption 2, a Just Cause 4, az Assassin's Creed: Odyssey, illetve az új Battlefield és Call of Duty. Unatkozni tehát nem fogunk, függetlenül attól, hogy milyen masina csücsül a nappalinkban.

9.
9.
user101
Miért ? A terep2-vel is milyen sokáig, milyen sokan elvoltunk... Ez sem tűnik rosszabbnak... :)))
8.
8.
Gaboo77
Igazából nem hiszem , hogy sok lelket törtek most össze ezzel a bejelentéssel. Mire kiadják már senkit sem fog érdekelni, de mivel ingyen benne lesz a GamePassban, majd jön a hülye marketing duma, hogy húúú hányan letöltötték! Persze majd csak azt nem kommunikálják, hogy hányan törölték le fél óra után.
7.
7.
semike
Ez egy baromsag,mert a Sony is ad ki negyedevente nagy cimeket,attol fuggetlenul,h jon RDR2,vagy barmi.
Ez egy buuuulllsitttt ugyanis csak kellene egy-egy AAA cim idonkent,akarmi is jelenik meg idokozben.
Az pedig,h jon a Horizon,nem eleg.
Nem biztos,h midenkit erdekel a Forza....mikor is jelent meg nagy cim a Mikronal?!
6.
6.
kastorhun
#5: Az a vicc hogy (ha jól emlékszem) meg is dicsérte a GOW sikerét és minőségét, szóval tisztába van azzal hogy nem az ilyen Open World agyatlan lövölde kell a játékosoknak.
5.
5.
kopic
#3: Phil Spencer? Szerintem total dilettans az urge...
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: Jól jönne egy 13. hónap, hátha ott. :)
3.
3.
kastorhun
Dobják inkább kukába ezt a sz*rnak tűnő játékot, 100% hogy bukni fog.
Nem értem hogy ki lehetett az az idióta aki erre rábólintott.
2.
2.
Blueberry
Idén se veszek több játékot (egyből megjelenéskor)
1.
1.
RangerFox
Igen, érthető, hogy a többi nagy cím elsőbbséget élvez a legtöbb játékos szemében, mint ez. Az más kérdés, hogy ha tavasszal adják ki, akkor sem lesz jobb helyzetben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...