Henry Cavill nem lesz többé Superman

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a mozis DC-univerzum kénytelen lesz megválni Supermantől. A Hollywood Reporter értesülései szerint Henry Cavill három gyenge fogadtatású film után elhagyja a Warner Bros. stúdióját.

Finoman fogalmaznánk, ha azt állítanánk, hogy az új DC-univerzum mozis pályafutása nem volt eddig zökkenőmentes. A sorra gyengén teljesítő filmeknek pedig nyilván a főszerepben játszó színészek sem örülnek, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Ben Affleck után most Henry Cavill is le szeretné tenni a szuperhősruhát.

A Hollywood Reporter értesülései szerint a brit színész maga mögött hagyta a filmekért felelős Warner Bros. stúdiót. Habár a cikkben időegyeztetési problémákra hivatkoznak, érdemes megemlíteni, hogy a közeljövőben így sem szólt a fáma olyan filmről, amelyben az acélember komoly szerepet kapott volna. Egyedül a Shazam! kapcsán merült fel a Henry Cavill-cameo kérdése, hiszen még a tervben lévő Supergirl-eredetfilmben sem lett volna szükség a színészre, lévén ekkor Superman csupán apró csecsemő volt.

Nem kizárt, hogy ez az egyik előjele a DC filmes világát érintő változások első hullámának. Tény, hogy Superman és társai közel sem teljesítettek olyan jól, mint ahogy az elvárható, ezen pedig nem segít az sem, hogy a konkurens Marvel filmjei fantasztikus sikereket produkálnak. Az év elején új produkciós igazgató lépett a DCEU élére, azóta pedig több pletyka kering arról, hogy a Warner megpróbálná úgymond "újraindítani" a filmes univerzumot.

Egész biztos azonban, hogy Henry Cavillről nem most hallottunk utoljára, hiszen ő játssza majd Ríviai Geraltot a Netflix The Witcher-sorozatában. Ha a köpeny nem is, akkor reméljük, hogy az ezüst- és acélkard több szerencsét hoznak majd neki.

27.
27.
zoli12i
#25: Ezen hangosan felröhögtem :D
26.
26.
Yanez
No akkor itt az esély, hogy Henry Kakil levegye a köpönyegét és villantson valami nagyot. Ezt kéremszépen nem félreérteni!
25.
25.
Ooorky
#23: Fu az mekkora szenny lett, pedig anno a leges legelső résztől végignéztem Capaldiig az összeset (még az első doktor iszonyat vontatott 2-3 órás történelmi dokumentumfilmjeit is).

#Witcher, itt a végleges szereposztás:
https://i.imgur.com/tdTYf3y.jpg
24.
24.
Batman
A warner szépen lassan megutáltatja magát, nem csak a rajongókkal, hanem a színészekkel is. A filmek amiket kihoznak, vállalhatatlanul szarok, Batmantől kezdve minden karakter, egy rémálom, Superman volt a kivétel.
Csóri Cavill még akkor is menteni próbálta a menthetetlent, mikor Ben Affleck magába roskadva nézett maga elé a bizonyos interjú során. No meg Wonder Womant is csak azért tolják, mert a fél világ megfarkalná azt a csajt, semmi más nincs, színésznek gagyi, Chris Pine-nal együtt sem érnek semmit.
Nolannek nem tudtak dirigálni, neki voltak elvei amiből nem engedett, de a többieknek semmi. Mindenki a Warner bábja és azért szarok a filmek, mert csak azok állnak velük már szóba, kik fel akarnak kapaszkodni, meg látják benne a nagy Zsét. Egyébként a mostani Shazam is egy nagy nulla lesz, meg az új WW is.
Hagyják pihenni ezt az egész szuperhősis bizbaszt, mert akárhogyan izzadnak, nem megy.
23.
23.
Heldengeist
#20: Igen, feltehet a listára a BBC-t is. Azért álltam le a Doctor Who-val, mert a Smith korszak végén elkezdett emelkedni a SJW baromságok aránya, a Capaldi korszakban meg egyenesen nézhetetlenné vált.
22.
22.
Ooorky
#12: Kreténül fogalmaztam, de a lényeg, hogy a kelet európai ihletésű világban eléggé elütne a környezetétől...
21.
21.
Ooorky
#20: Az egyenlőséglobbi most Batman fekásításán dolgozik...
20.
20.
hedzsooo
Egyébként nem tudom mit csodálkoztok, meg nem kell a Neflix-szel, + Disney-vel jönni, hiszen pl. tudjuk jól, hogy a MARVEL képregényekben is már évtizedek óta ez megy. Vagy szerintetek pl. miért lett a hálófejűből is 1 feka gyerek verzió a képregény világában??? Ahelyett, hogy inkább új karaktereket találnának ki, amik eleve mint nem fehérek lennénenk akkor már útnak indítva... Szerintem is tökre felesleges 1 már jól bejáratott karaktert így megváltoztani, inkább akkor jópár újat kellene kitalálniuk, nem bánnám hogy nem fehérek, ha érdekes karakterek.

http://joshoncomics.blogspot.com/2011/12/review-of-2011.html
13.
13.
hadzsime
#4: BAME(Black Asian and Minority Ethnic), miért pont ezt a szót használnák ha egy fehér lengyel leányzót keresnének? Ha én egy fehér cipőt akarok venni, akkor azt mondom az eladónak, hogy fehér cipő kell, nem pedig azt, hogy fekete, sárga vagy egyéb világos színű cipőt szeretnék.
Ha ez tényleg csak egy oltári nagy félreértés akkor nem az lenne az érdekük, hogy megnyugtatják a rajongókat, hogy eszük ágában sincs ilyesmi és mindenki nyugodjon le a picsába?
Nézz csak szét, a rajongók 99%-a az összes közösségi oldalukat bombázza, a mémoldalakat elárasztották a Ciri mémek, nem egy képet látni arról, hogy a vásárlók visszamondják az előfizetést "BAME Ciri" indokkal. Ha ez tényleg félreértés, akkor már lépniük kellett volna, de nem teszik.

A nyakamat rá, hogy ezzel is ugyanazt fogják csinálni mint a Death Note-al.
12.
12.
hedzsooo
#11: "#4: Szerintem inkább valami fél ázsiai leányzó lesz, hogy mutassák nem teljesen emberi mivoltát."

Hú, bammeg. Te elolvasod néha -előbb, v. utóbb-, h miket is írosgatsz? :)
11.
11.
Ooorky
#4: Szerintem inkább valami fél ázsiai leányzó lesz, hogy mutassák nem teljesen emberi mivoltát.

+Az író is eléggé rasszista (nem véletlenül olyan a regények világa amilyen), tuti megvonná a jogokat ha bepróbálkoznának valami nagyon politikailag korrekttel...
10.
10.
Heldengeist
#7: Szerintem pont a Sötét Lovag volt, ami betett nekik. Azzal a sötét, komoly, lehetőségekhez képest realisztikus vonallal akartak tovább menni, ami egyrészt passzolt Batman-hez, aki nem egy szupererős szuperhős, ahogy a (általában) választott ellenfelei sem, másrészt állt a jó színészek mögött egy Nolan is.

Aztán mindezt rábízták Zach Snyderre, akinek ugyan a Watchmen ment a stílusához, de a filmográfiáját elnézve az átlag DC nagyon nem a zsánere. Aztán szerintem a Warner úgy volt vele, hogy túl korai lenne kukázni az egészet és megint elölről kezdeni az univerzumépítést.
9.
9.
Aanash
A Marvel filmek látványosak és család barát alkotások. Legalábbis szerintem.
Ezeket kellett volna szépen kukáznia a Dc-nek.
A suicide squad-nak sem egy will smith központú látvány filmnek kellett volna lennie annyi sötét negatív karakterrel.
Pl a krokodil emberke bocsánat hogy nem tudom a nevét na ő is fullba letojva.
Mi szerepe volt a filmben?

Batman sem valami vidám karakter, plusz emlékeim szerint zseniális észjárású, kitartó és bátor.
Ezt valahogy nem vettem észre egyik Dc filmes batmannél sem.

Superman akinek elpusztult az otthona.
Minek is foglakozni azzal hogy egy idegen aki majdnem egy isten az emberekhez képest.
Repkedő valaki aki szintén nagyon látványosan verekszik meg Doomsday-el akinek emlékeim szerint teljesen más a története mint a Batman v Superman-ben.

Minek a jól kidolgozott karakter, minek a jó történet csak legyen látványos és veszi a nép....ja nem.
8.
8.
KőbányaKispest
Maradjunk annyiban, ha Cirit fekete színésznő játszana el, egyessével lőnék le a rendezőket. Nem hiszem, hogy ezt bármelyik divatpszhiopata megeri játszani, hogy kiírtsák őket.
7.
7.
Wolverine
A Warnernek előbb a rendezők és a stáb környékén kellene söprögetni, nem a színészekkel volt a baj elsősorban, hanem kb minden mással és nyílvánvaló, hogy semelyik elismert színész sem szeretné a nevét adni bukásra ítélt filmekhez.

Bár lehet egyszerűbb lépés lenne inkább hagyni egy ideig a DC filmeket, mert a Marvel filmek mellett jelenleg izzadságszaga lenne amúgy is.

Érdekes viszont, hogy a sötét lovagoknál mennyire egyben volt minden, a rendezőtől kezdve a zeneszerzőn át a forgatókönyvig és persze legfőképp a színészekig, minden egyben volt ahogy annak lennie kell, mindenki hozta a maximumot.
Ezért sem értem a Warner-t, hogy engedhette el ennyire magát utána, hogy sorra hozta ki a nagyobbnál nagyobb bukásokat... hacsak nem az volt az érdeke valakinek, hogy a Marvel egyeduralkodó legyen a képregényfilmek világában, mert másképp nehéz ezt megérteni.
Nem annyira elveszett cég a Warner, hogy az első bukás után ne tudná megmutatni a világnak, hogy össze tud hozni egy sikeres filmet, persze lehet én tévedtem.
6.
6.
Heldengeist
Nem rajta múlott. Akkorra már rég menthetetlenül el volt baszva, mire ő a kamera elé került. Pechére ő az arca a filmeknek.
4.
4.
Gorrister
Könyörgöm ne legyetek már ennyire ostobák. Honnan veszitek, hogy Ciri fekete lesz? Volt erről bármiféle hivatalos megerősítés? A casting felhívásban a BAME szó szerepel, ez egy gyűjtőfogalom amivel a kisebbségeket szokták nevezni. A karakterválogatás az Egyesült Királyságban zajlik és ott bizony a legnépesebb számú kisebbség a lengyel.
Ezek alapján én 99%-ban le merném fogadni, hogy egy lengyel származású színésznő lesz Ciri.
2.
2.
hadzsime
"Ha a köpeny nem is, akkor reméljük, hogy az ezüst- és acélkard több szerencsét hoznak majd neki."

Az SJW rákkal megfertőzött Blackflixes Witcher sorozatban? Kétlem.
1.
1.
ollie92
Néget Cirivel jó páros lesz a netflixnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...