Így fest iPhone Xs-en a The Elder Scrolls: Blades

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
A tegnap esti Apple-keynote-on színpadra lépett a Bethesda fenegyereke, Todd Howard is, aki bemutatta az új mobilos The Elder Scrolls-játékot. A Blades látványvilága lenyűgöző, főleg a frissen bemutatott iPhone Xs-en.

Mivel is lehetne bemutatni az iPhone Xs grafikus képességeit, mint egy ütős mobiljátékkal? A tegnap esti Apple-event során a Bethesda Game Studios fejese, Todd Howard mutatta be mozgás közben a The Elder Scrolls: Bladest.

A júniusi E3 során már láthattuk élesben a harcközpontú mobiljátékot, és bár nem is mutat túl sok újdonságot a mostani videó, tény, hogy a látvány lehengerlő lesz az új iPhone-modellen, köszönhetően az OLED-kijelzőnek és az erős vasnak. A játékmenet nem lesz túlbonyolítva, ujjainkkal kiválóan lehet kaszabolni. A hosszabb gameplay-ért erre fáradjatok.

A The Elder Scrolls: Blades még idén befut iOS-en és Androidon.

1.
1.
Gaboo77
Csak pont a lényeget sikerült kinyírni: a mozgásszabadságot! Effektíve egy nagyon szűk csőben kell menni, lehet nézelődni vertikálisan és horizontálisan és 2-3 cm-t jobbra balra menni. Nem az van, hogy arra megyek amerre akarok. Nekem ez így nem TES, ez egy bazári vacak, szép grafikával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...