Késik a Red Dead Redemption 2 online módja

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 20.
  • Csúszás
A Rockstar szerint nem készül el időben a Red Dead Online - a vadnyugati játék többjátékos szegmense csak egy hónappal a premier után, novemberben élesedik publikus bétaként. Sebaj, addig bőven elleszünk a sztorival!

A Rockstar Games végre konkrétumokat is elárult a közelgő nyitott világú játékuk többjátékos módjáról. A Red Dead Online csak 2018 novemberében élesedik, tehát nem készül el az alapjáték októberi premierjére. Első körben egy publikus bétateszt során hódíthatjuk meg a vadnyugatot barátainkkal.

A multiplayer folyamatos frissítéseket kap majd, de a készítők figyelmeztették azokat a játékosokat, akik azonnal rávetnék magukat a Red Dead Online-ra. Nekik ugyanis különféle turbulenciákkal és egyéb problémákkal kell majd szembenézniük, persze a Rockstar szorosan együttműködik majd a közösséggel, hogy idővel minden hibát orvosolni tudjanak.

A Red Dead Online rendszere hasonlítani fog a GTA Online-hoz, ami a startkor szintén nem volt hibamentes. Erre is élő szolgáltatásként tekintenek a fejlesztők, új funkciók és tartalmak kerülnek bele a hosszú távú siker érdekében.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. A legutóbbi képeket erre találod.

Ezek is érdekelhetnek

8.
gorbesz
nem baj hogy kesik, addig se kell eroltetni a plus elofizetest. most jart le. amig tart a single meg nem ujitom. minek, csak disztrakcio lenne a valoszinuleg epic kampanytol. majd meglatjuk platinazni erdemes-e.
7.
shatterhand
Multija brutál lehetett volna annakidején csak pont mint a max payne 3 esetében béna a célzási rendszere.
6.
KRAT0S
Én azt se bántam volna ha egyáltalán nem lenne benne, felesleges.
5.
Nem késik az semennyit. Soha nem is akarták megjelenéskor kiadni.
4.
Beniciodeltoro
#3: Én szinte online nem is toltam a RDR-t, kipróbáltam, de olyan tartalmas volt a single hogy elég volt csak lovagolni a naplementében :)
3.
Crow77
A Rockstar azért nem a Red Dead Redemption 2-vel együtt adja ki a Red Dead Online-t, mert az alkotók szeretnék, ha a játékosok előbb megtapasztalnák az egyjátékos módot, ami így is nagyon sok időt fog felemészteni. Tehát rendes a Rockstar, mert hagy a virtuális fegyverforgatóknak időt arra, hogy profi mesterlövészekké, tapasztalt banditákká váljanak. És azért az sem utolsó szempont, hogy addig is tovább csinosíthatják az RDO-t.
2.
ollie92
#1: Ne ijesztgess baszod, már így is 1 évet késik :D
1.
Morzsi1
Rockstar-Rockstar! Mikor derül ki, hogy késik a játék...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...