Fejlesztőt váltott a Friday the 13th: The Game

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Már nem dolgozik tovább az IllFonic csapata a Friday the 13th: The Game-en - jelentette be a kiadó, a Gun Media. Mint írják, az eredeti fejlesztő szerződése lejárt, innentől a tokiói Black Tower Games foglalkozik a játék polírozásával.

Az IllFonic az elmúlt négy évben a Friday the 13th: The Game fejlesztésével foglalkozott. Az ő ötletükből pattant ki a Slasher Vol. 1: Summer Camp koncepciója, amihez később sikerült megszerezniük a Friday the 13th licenceit.

A kiadó bejelentette, hogy a csapat szerződése lejárt, így nem dolgoznak tovább a játékon, inkább új projektek felé kacsintgatnak. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy nincs jövője a Péntek 13-adaptációnak. A fejlesztést a tokiói székhelyű Black Tower Games veszi át - neki köszönhettük az iOS-re megjelent Archangelt és a PS3-as Magust. Mostanság kacérkodnak csak AAA-kategóriás játék készítésével. A japánok már az IllFonicnak is besegítettek a Jarvis House és a Pinehurst térképek munkálatai során.

A Friday the 13th: The Game debütálása nem ment simán, nagyon bugos volt az első verzió, viszont a csapat rendíthetetlenül polírozta a játékot és új tartalmakkal vértezte fel. Sajnos a friss DLC-kről lemondhatunk, mivel a júniusban kirobbant hollywoodi jogi viták miatt a Gun Media nem akart felesleges pert a nyakába.

Akkor mégis mi lesz a dolga a Black Towernek? "További hibajavítások, valamint az átfogó játékosélmény fokozása." Hát, köszönjük.

5.
5.
Macifasz
#4: Van benne single rész. Csak amolyan Hitman féle "tedd el az embereket láb alól úgy, hogy nem vesznek észre közben" stílusban. Klasszikus sztori mondjuk nincs hozzá, de elvileg ez a single rész.
4.
4.
Szudzsio
Nem is értem miért nem lett belőle single player?
Hiszen ebből a storyból nem is akármit lehetett volna kihozni nem?
3.
3.
FlexSteel
Jarvis House és Pinehurst. A két legelcseszettebb, leggusztustalanabb pálya. Nem tudom, hogy mit terveznek még ezzel, de én már lemondtam róla. Kb 1 évig toltam szinte napi szinten, de egyik napról a másikra múlt el a kedvem teljesen. (Megvilágosodtam?) Kíváncsi lennék, hogy mennyi játékost veszített már el úgy a játék mint engem. Lassan csak a 10 éves korosztály marad aktív benne.
2.
2.
crytek
Pedig lehetne új embereket bevonzani. Csupán egy értelmes single player kellene bele.
1.
1.
Slik
inkabb csinalnanak egy jobb single jatekot belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...