Újra mozog a Red Dead Redemption 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 1.
  • Videó
A Rockstar Games betartotta a szavát, ma újra belenézhetünk a vadnyugati akciójátéka folytatásába. Megérkezett a Red Dead Redemption 2 második gameplay bemutatója, amelyben szó lesz a kibővített Dead Eye-rendszerről is.

A fejlesztők tegnap már egy Twitter-bejegyzéssel ágyaztak meg a mai ingame bemutatónak; noha az utóbbi időben egyre több részletet kaptunk a nyitott világú westernjátékról, azért maradt még újdonság a premierig. Az alábbi felvétel teljesen ingame, hűen tükrözi, hogy mi vár ránk a végleges verzióban.

Visszatér a Dead Eye-rendszer, amely lényegében egy időlassítási funkció - most láthatjuk élesben is. Arthur és a Van der Linde-banda mindennapjait is megcsodálhatjuk, lesz itt vonatrablás, összecsapás más bandákkal és a törvény embereivel. Ha unjuk a vérontást, beülhetünk revüműsort nézni, de a szerencsejátéknak is hódolhatunk.

Már csak pár hét van hátra a megjelenésig, hiszen a Red Dead Redemption 2 október 26-án rajtol el PlayStation 4-en és Xbox One-on. Addig szabadítsatok fel némi helyet a merevlemezen, hiszen 105 GB-ot nyom a játék.

Ezek is érdekelhetnek

96.
Oldman
Ollie92!
Ìgen! Èn is làttam a tèrkèpet.:) Nem igazàn tudok viszonyìtani, mondjuk a Witcher 3 -nàl nagyobb lesz a teljes map a RDR 2-ben?
95.
ollie92
#94: Amúgy az egész RDR pályája benne lesz felújítva. Az egész !!! A kurva nagy mexikó is benne lesz. Már az első résznek hatalmas volt a játszótere, ennek a duplája lesz :D
94.
Oldman
19 fontos informàciò a jàtèkról!
https://www.thegamer.com/rockstar-rdr-2-possibilities-confirmed/
93.
kamgecam
#85: Miért nagy meglepetés? Annak ellenére hogy ps fan vagyok, a mellette (ps4 játékok) szolo érvek miatt vagyok az, mely érveket kifejezésre is szoktam juttatni. :) Azt azért meg kell adni, van vér a pucádban és kimondottan élvezetes ahogyan írsz. A csatabárdot elásva,(no nem olyan mélyre azért:P) olvasnék tőled blogot, illetve tesztet. A tehetséged megvan az íráshoz.Hajrá! :)
92.
Yami
#91: #91: Legalább ne hazudnál. Főleg ne arról ami nyilvánvaló. Ez már a harmadik kommented amiben negatív megjegyzéseket teszel rám. És ne érts félre én nem mondom hogy alaptalanul - ugyanis veled ellentétben én tisztában vagyok a hibáimmal - de a szándékod nyilvánvaló. Szerinted ki hiszi el, hogy nem akarsz lejáratni?

Azt meg végképp nem értem, hogy miért vagy így rákattanva az oldal-használati szokásaimra. Mostmár azért is felsőbbrendű vagy mert hetente lököd az álszent szövegeket az oldalon?
91.
delphijos
#85: Senki se foglalkozott a "lejáratásoddal", megteszed magad is. Majd ha nem azért jössz ide -egy két komment erejéig - hogy "várd ki harap rá" a provokatív megjegyzéseidre, akkor talán komolyan lehet venni. El kell keserítselek, a fellengzős, nagystílű, lekezelő szöveged meg totálisan hidegen hagy. Lehet hogy úgy érzed hogy "most aztán jól kiosztottál" mindenkit, pedig nem. De remélem ez a tudat megnyugtat 1-2 hónapig amig megint ideírsz valami egysorost....
88.
Ja ahogy latom megis arrol van szo.
Az ac origins minden tekintetben jobb cucc tole. (Szerintem szebb is)
87.
Ja bocs elneztem.
A horizonra gondoltam hirtelen.
Reggel van..
86.
#70: Az egyik egy open world rpg gyokerseg, a masik meg cso (nehol elgazassal), arenas trancsir.
A gow grafikaja kb a fary cry primal havas resze csak a kep felet kitakarja a kolbaszbavalo "stephen hawking" felsoteste.
Mindketto tulertekelt jatek.
De nagyon.
85.
Yami
De amúgy mielőtt belemelegszünk egymás ócsárolásába, azt azért elismerhetjük, hogy lényegi probléma nem volt azzal amit mondtam. A két verzió tartalomban szinte azonos lesz, azzal a különbséggel, hogy X-en 50%-kal több erőforrással gazdalkodik, ergo a “Plays best on Xbox One X” jelen esetben nem csak marketing szöveg, de tényszerű megállaptás is.
Ha jól láttam ezzel a résztvevők is egyettértettek, mert szignifikánsan magasabb volt a személyem elleni támadások aránya mint az állítás cáfolására tett próbálkozások.
Nagy meglepetésemre ezen a területen kamegacam szerepelt a legjobban, akivel még ha nem is értek egyet, egész korrekt ellen-narratívát rakott össze. Yaneznak szokás szerint fogalma sem volt arról amiről beszél, de rövid felvilágosítást követően ő is belátta állításom helyességét és megállapodott egy klasszikus “de mindez nem számít” álláspont mellett. Delphijos még csak nem is próbálkozott, inkább a lejáratásommal kezdte,de hát ezért nem hibáztatom, hisz csak maradt annál amihez ért. Vityo pedig csak hasraütés-szerűen dobálózik felbontásokkal és teljesítgményproblémákkal, de mivel nagyon gyorsan beállt delphi mögé engem ócsárolni, úgy gondolom neki sincsenek valódi ellenérvei. Na csak ennyit szerettem volna, folytassátok nyugodtan ott ahol abbahagytuk. Ha kel eggy kis lőszer, akkor elárulom, hogy anyám túlsúlyos és nincsen rajtam sapka.
84.
Yami
#78: Ha te minősítve érzed magad az a te dolgod, ugye akinek nem inge, ne vegye magára... De azért őszinte elismerésem, hogy egy 11 soros monológba bújtattad az általam előre megjósolt “nem számít”-ot. Szép munka!

#79: Pedig ha olyan lehetnék mint te, suttyomban a hátsómra tetovált Sony Forever szivecskével és a hangosan hirdetett pénzen vett pártatlanságommal... de szép is lenne!

#80: Ezt tudom, mondj valami újat.

#81: Sajnos én, mint kis átlag halandó nem tudok vitatkozni olyanokkal akiknek jövőlátó varázsgömbjük van.

#82: Nekem egyik sincs, csak egy öregedő Xbox 360-am és egy olvasóhibás PS3-mam, de remélem egyszer ha nagyon igyekszem azért még válhatok olyan transzcendens szuperlénnyé mint te meg delphijos.

#83: Jajj, egyem a kis feminin szívedet. :D Olyan könnyen magadra veszed a dolgokat, aztán úgy cipeled ezeket a vélt vagy valós sérelmeket mint valami érzelmi poggyászt, hogy aztán adandó alkalommal boldog boldogtalannak kitegethesd...
Szerintem fordulj szakemberhez ha ennyire nem tudod őket magadban feldolgozni.
80.
Duken
79.
delphijos
#78: Nem kell ezt olyan komolyan venni. Ő ezzel járul hozzá a közösséghez. Néha idejön, kiossza azokat akinek nem MS logó van a homlokára tetoválva, és boldogan távozik. Ennyi.

Amúgy meg én örülni fogok ha fix 4K lesz X-en, de az "Xbox One X Enhanced" és a "4K Ultra HD" azért még nem garancia erre. Például az Assassin's Creed Origins-re vagy a WII-re is is ugyanez van írva, és ott is dynamic resolution van. Másrészt még jó is ha jobban fut rajta, hiszen erősebb és drágább is. Szép lenne ha ez sehol nem jönne ki.
78.
Yanez
#77: Hidd el, akkor is nyugodtan aludnék, ha natív 8K lenne X-en. :) Ott van Xbox-on a világ legjobb autós játéka, amit én is tolnék ezerrel, ám sajnos időhiány miatt már így is vagy 10 játékkal vagyok lemaradva. Mégis nagyon jól alszom.

Ha te ilyesmivel szórakozol, hogy bedobsz egy "csalit", mert vajon hányan harapnak rá, az nem másokat minősít. Mellesleg lehet meglepődsz, de ez a te szórakozásod ellenkezőleg is pont így sülne el, mivel mindenütt hétköznapi emberek játszanak.

Egyébként a mai generációhoz mérten, a játék lesz annyira szép és kidolgozott, hogy még az alap konzolokon is jól fog kinézni és bőven játszható kondiban lesz.

Am pedig nagyon mellélőttél, mert pont én vagyok az, aki anno a PS4 Pro megjelenése előtt itt hangoztattam mennyire fölösleges a 4K, mert a full hd is bőven elég.

További szép napot és jó játékot az RDR 2-höz!
77.
Yami
Csak kíváncsi voltam hány sonypony harap rá, és óóó bizony jó kapás van. :D

#74: Inkább olyan 3840x2160.

#75: Hát, ha ettől jobban alszol hidd nyugodtan ezt, de az RDR2 store oldalán lévő nagy “Xbox One X Enhanced” és a már megerősített natív 4K felbontás nem téged igazol. Tudom, hogy a felbontás csak akkor számít ha épp a Sony van előnyben, szóval a fent emlegett jobb alvás érdekében nyugodtad írd le, hogy ez nem számít.

#76: Hmmm, jó látni, hogy semmit nem változtál. Még azt sem tudod mi az a “PlayStation Exclusive Content” amit kapni fogsz, de már erre mered a bréd. Elárulom, hogy ez max néhány kozmetikai elemet takar, mert ha bármi izgalmasabb lenne a Sony már hónap óta fújná a fanfárt, hogy még az is PS-re rendelje elő akinek csak box-sza van. A 30 napos PS early access-ért mert őszintén hálás vagyok, mert így lesz idejük kijavítani a gyermekbetegségeket az Xbox-os start-ra.
Szóval jó szorakozást a sötétkék szájkendőhöz meg az online beta teszthez!

Xbox One X - The way it’s ment to be played!
76.
kamgecam
#73: Ezt jól benézted, már csak azért mert ps4re exkluzív tartalom is jön, meg az online részt is egy hónappal korábban kapják meg a ps tulajok. Szóval ha már marketing szöveget nyomatsz akkor pontossan tedd azt. Valahogy így: Plays best on Ps4.
73.
Yami
Plays best on Xbox One X.
72.
Duken
#64: Igen a sztoriról még tényleg semmit sem tudunk. Semmi gond, valamiben igazad volt! : )
67.
RDR 2.
Az ember nyelve gorcsot kap.
GrandTheftHorse -GTH2
65.
#27: "PS4 Pro natively runs at 1920x2160, halving the pixel count on the horizontal axis from a proper 4K. [...] Actually, in terms of the overall pixels, it's a 12.5 per cent increase over 1440p - a more regular number we see on Pro supported titles."

Az alap PS4-en pedig várhatóan natív 1080p-ben fut majd a játék. Gondolom Xbox-on is, a One X meg olyan lesz mint a Pro verzió.
64.
#58: Nekem csak az volt a bajom, amikor azt mondtad, hogy ez történetben és karakterekben is szintlépés lesz. Arról viszont abszolút nem tudunk semmit. Meg az " ésszerű következtetés, mivel sosem voltam rajongoja a szériának" kijelentéssel, aminek így önmagában nem sok jelentősége van. Viszont tényleg nem kellett volna lekezelően megnyilvánulnom, ne haragudj.
63.
ollie92
#62: A Forevert számtalanszor elkaszálták és újra kezdték. Azért a R* nem egy padlás stúdió, mint a Guerilla, ha ők dolgoznak több ezren 8 éven át, az azért más szint.
Ne értsetek félre, nem akarom leszólni a HZD, de mintha egy VW hasonlítanánk egy BMW-hez. Picit hasonló, de teljesen más szint.
62.
ADMlN
#56: A HZD-t 6 éven keresztül, a Witcher 3-at 4 éven keresztül, a Duke Nukem Forever-t meg 15 éven keresztül fejlesztették, szóval szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fejlesztési időnek viszonylag kevés köze van a végtermék minőségéhez.
61.
Oldman
Az RDR 2 nem csupàn rèszletgazdag grafikàjù jàtèk lesz, hanem ha jòl làtom, az èlsimìtàsokat is szèpen kiviteleztèk az alkotòk. Sokan elsiklanak egyèbkènt emellett, pedig a grafikai èlethű àbràzolàshoz ez elengedhetetlen technikai megoldàs szerintem.
59.
Macifasz
#51: Téged bassz fel? Ember, nem zavar, hogy te ugyan ezt csinálod?!?! :-D Egy már megjelent játékot - pontosabban játékokat - hasonlítasz grafikában egy olyan játékhoz, ami még meg se jelent, és ha nem értenek veled egyet, akkor dobálózol a "faszság" meg a "szódásszifon" szavakkal. :-D Nem mellesleg imádom a HZD-t, és tényleg gyönyörű...de azért az FC5-ös hasonlatod tényleg elég erős volt. Játszottam azzal is és még max grafikán se voltam elájulva a grafikától. Még szérián belül se a legszebb rész. Nálam pl. körökkel elmarad a RDR 2 grafikájától, bármilyen felbontásban is nézem youtubeon. De ez én vagyok, nem vagyunk egyformák. ;-)Inkább örülni kellene, hogy az elmúlt pár évben ennyire rengeteg minőségi játékot kaptunk mi gamerek. Jó volt a HZD. És rohadt jó lesz a RDR 2 is. És ez tény. :-) Az FC5 nekem meg nem tetszett, de ez már csak egy zárójeles megjegyzés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...