PUBG - túl a 13 millió kitiltáson

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 3.
  • Hír
Link másolása
A PlayerUnknown’s Battlegrounds egyik legnagyobb rákfenéje kétségtelenül a megszámlálhatatlanul sok csaló, és bár ezt játékosként alig lehet észrevenni, a fejlesztők minden eszközzel próbálnak küzdeni ellenük.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds úgy lett a világ egyik legtöbbet játszott játéka, hogy a megjelenése óta számtalan sebből vérzik. A fejlesztésért felelős PUBG Corp. rendszerint próbálja orvosolni a hibákat, ám vagy túl lassan, vagy hatástalanul. Elég csak járművek random akrobatikus mutatványaira gondolni, vagy a félresikerült fogadtatású Fix PUBG kampányt megnézni, melynek részeként úgy optimalizálták a játékot, hogy lerontották a látványt Xbox One X-en.

Ugyanígy a csalók elleni hadjárat sem tűnt túlságosan sikeresnek, hiszen a játékosok mind a mai napig panaszkodnak arra, hogy sokan csalnak. Az újonnan közzétett információk alapján azonban a fejlesztők tényleg nem bánnak kesztyűs kézzel a csalókkal, eddig több mint 13 millió felhasználót tiltottak ki „illegális programok jogosulatlan használata” miatt.

Ahogy az a grafikonon is látszódik, január során volt egy olyan hét, melynek leforgása alatt egymillió játékost tiltottak ki. Az utóbbi időszakban azonban jócskán csökkent tiltások száma, a legutóbbi héten például már a 100 ezret sem érték el, igaz, még ez is döbbenetesen nagy szám. A kizárások számának csökkenése mögött egyébként nem csak az áll, hogy szépen lassan kezdenek elfogyni a csalók, hanem úgy néz ki, hogy a játékosok létszáma is jelentősen megcsappant.

8.
8.
#2: Nem a fortnite hibaja, hogy az osszes buzi ceg ilyet akar tucatszam mert vizionalak a dollar kupacokat.
A tobbi mar nem lesz ekkora siker.
Ez is normalizalodni fog.
Most mar csak a kikurt rpg elemek erolteteserol kene leszokni.
Arrol, hogy egy retkes aknakeresoben is van fejlodesi rendszer.
1 kuldi van a tobbi grindeles, hogy lenyomd a 20000-es szintu fityfaszt.
7.
7.
#2: Nem a te korosztalyod a celkozonseg.
A lanyom es a kis haverjai szeretik es sokat toljak.
5.
5.
GAMEROD
Legszebb az egészben hogy ezeket a szarokat tolják RTX meg hasonló kaliberű kártyákkal az esztelen nyugatiak, szerintem még a Voodoo3-as is produkálná ezeket a látványokat ha optimalizálva is lenne a játék. Ez a mai világ, azoknak telik lóra akiknek a kecske is sok.
4.
4.
semike
3.
3.
semike
Ez a jatekot tiltanam ki :)
2.
2.
Gykrizsi
De szép lesz, ha végre túllépünk ezen a BR őrületen, Fortnite-tal az élen.
1.
1.
beczepeti
Igénytelen szemét "játék"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...