Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Érdekes felhívást tett közzé az Electronic Arts producere, Jim Vessella a Redditen. Az úriember már több Command & Conquer-címen működött közre a múltban. Mint írja, tisztán és érthetően hallották a mobilos Rivalst érintő kritikákat, ezért szeretnének tiszta lappal kezdeni.

Közeleg a sorozat 25. születésnapja, és a jeles dátumra már van néhány ötlet a tarsolyukban a klasszikus részek felújított változataival kapcsolatban PC-n. És ennek kapcsán a rajongók véleményére is kíváncsiak, az elkövetkezendő hetekben "több módon" is felveszik a kapcsolatot a közösség tagjaival, de addig is szeretettel várják az építő jellegű tippeket ezen a subredditen.

Hivatalos bejelentés nincs, azonban üdvözítő, hogy már az EA is belátta, hogy hibázott a Rivalsszel kapcsolatban, és csakis PC-n képzelhető el a széria jövője. Jelenleg tehát tervezési fázisban vannak az esetleges remasterek, van is idő rájuk, hiszen az említett 25. évfordulóig még két év van hátra.

14.
14.
Extol
Meghatározó volt számomra a C&C sorozat, mégse érdekelne a remake. Inkább új kampányok kellenek!
13.
13.
Max3000
#3: Én nem is a játékmechanikára gondoltam,szerintem nem voltam félreérthető,mert én sem csípem a negyedik részt.Örülök egyébként,hogy Stranger leszűrte ezeket az egyetemi megfogalmazásaimat(igen,néha szeretek szarkasztikus lenni)

11.
11.
crytek
#10: Ezen nincs mit elcseszni 1-2 textúra megszépül és újra el lesz adva ugyanaz...Most ebbe a van a nagy zseton mindenki ezt csinálja....
10.
10.
wolfwarrior
Jó van Ea, felkeltetted a figyelmem, NE CSESZD EL.
9.
9.
wolfwarrior
Jó van Ea, felkeltetted van a figyelmem, NE CSESZD EL.
7.
7.
Lorthirash
Tudom hogy A Battle for Middle Earth nem C&C de akkor is én inkább abból szeretnék egy új változatot, mai napig az egyik legjobb RTS szerintem.
6.
6.
Heldengeist
Én az EA-tól azt látnám szívesen, ha csődbe mennének végre. Azt sem bánnám, ha ez együtt járna a felvásárolt, de még aktív stúdióik magukkal rántásával.
5.
5.
Stranger
#1: Heroes-nál egyetértek. A 7. rész várai baromi jók a 2D/rajzolt dizájnnal, bár az egész játék olyan lenne...
Más stratégiánál engem nem zavart, pl. Ground Control 2, Red Alert 3, Company of Heroes... ezek egész jók lettek. De ott is szeretem a klasszikus játékokat, nekem nem a C&C volt a tuti hanem a KKnD Xtreme, KKnD 2 akkoriban... vagy egy Age of Empires 2.
4.
4.
#3: Itt cseszitek el, hogy kivancsian varjatok, holott ez egy ujabb lehetoseg a lehuzasra, remastered, mikrotranzakcio, fizetos dlc csomagok, aranybanya.. Mindossze annyit kell tenni hogy fogod es feltelepited a regi kedvenced, ennyi, en ezt szoktam csak en blitzkrieggel :-)
3.
3.
kastorhun
#1: Szerintem a 3d pont hogy jót tett az egész műfajnak. A Heroes nem itt lett elrontva, a Heroes a 4. részénél csúszott félre igazán. (az egyetlen komolyabb pozitívuma hogy a zenéje talán a világ egyik legjobb játék soundtrackje).
A cikkre vissza térve, kíváncsian várom hogy mi sül ki belőle, de egy folytatásnak nem igazán örülnék. Valószínűleg egy Multiplayer orientált, unalmas Single player móddal rendelkező játékot kapnánk. (szokásos EA módra)
2.
2.
crytek
Jöhetnek MIND! Jó cuccok ezek
1.
1.
Max3000
Nem tudom ki hogy van vele,de nekem jobban tetszettek a régi stratégiai játékok stílusa,pl a modern red alert 3d-s megvalósítások nekem egyszerűen nem jönnek be stratégiai játéknál.A heroes might and magic sorozat is ezzel lett legfőképp elbaszarintva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...