Command & Conquer: Red Alert 2

2000. október 21-én megjelent Command & Conquer epizód, mely a Red Alert univerzumba tereli vissza a játékosokat.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Red Alert 2 - akár HTC Vive-val is

Egy magyar srác, Horváth Ádám fogta magát és az Unreal Engine 4 segítségével nem csak újragyúrta a Red Alert második részét, de VR-támogatással is felvértezte azt, így most már Vive-on is az oroszok körmére nézhetünk.

Ingyenes Red Alert 2 és az első Amnesia

Folytatódik az Origin-féle On the House program, aminek keretén belül ezúttal a 2000-es évek egyik klasszikus stratégiai játékát, a Command & Conquer: Red Alert 2-t zsebelhetjük be, teljesen ingyen.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

Red Alert - még nincs vége a sorozatnak

Noha nyilván vannak olyanok, akik ezt nem vonták kétségbe, a játék egyik producere most megerősítette, hogy nem ér véget a Red Alert sorozat.

Nagy C&C-bejelentés várható két héten belül

Megérkezett a Command & Conquerrel foglalkozó Battlecast videoblog legfrissebb adása, melyben egy hamarosan esedékes, különleges bejelentésről is szó esik.

Merülj el a Command & Conquer univerzumban!

Vasárnap esti bónuszként feltöltöttük a Gamekapocs adatbázisát az összes eddig megjelent Command & Conquer epizóddal. Nosztalgiázz te is!