Vadonatúj játékon dolgoznak a God of War fejlesztői

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 22.
  • Hír
A Sony Santa Monica Studio már hónapok óta toboroz új szakembereket, de a híroldalak csak most kapták fel a ResetEra fórumán megjelent friss bejegyzést, ami alapján arra lehet következtetni, több új projekten is dolgozik a stúdió.

Még májusban számoltunk be róla, hogy a tavasszal megjelent God of War rendezője, Cory Barlog egy vele készült interjúban elárulta, legalább öt további epizódra van még ötletük. A fejlesztésért felelős Sony Santa Monica Studio pedig úgy tűnik, nem ücsörög a babérjain, a ResetEra fórumán ugyanis felbukkant egy olyan bejegyzés, amiben a stúdió által meghirdetett pozíciók olvashatóak, azokból pedig bőven akad:

Ráadásul hónapokkal ezelőtt is hirdetett már hasonló állásokat a csapat, vagyis egy olyan projektről vagy projektekről lehet szó, ami már vagy egy ideje készül vagy éppen abban a fázisban van, hogy most vágnak bele. A rajongók szerint ez akár azt is jelentheti, hogy egyszerre több játékon is dolgozik a brigád, amelyek egyike nagy valószínűséggel a God of War folytatása lesz.

77.
Neotechtr
#58: Ennyi. De ettől most sem te, sem én nem fogunk rosszabbul aludni 98%-os Dragon Age 2-k és 95%-os MGS5-ök után, azt hiszem.
76.
Fata Morgana
#75: Nem tudtad hee, goty mán mindaketteő.
Hogy merel mán ijjet kérdezgetni???
75.
frankdelgado
Akkor most melyik a jobb GOW, vagy RDR2?
74.
Fata Morgana
#65: Hagyd már ezt az ordas butaságot hogy "okosabb" meg "tapasztaltabb" miből gondolod ezt?
Mikor te gyerekként elkezdtél játszani, milyen tapasztalatod volt előtte?
Vagy úgy gondolod, hogy azért jó egy játék mert valami névtelen általad szakértőnek titulált ember vagy emberek azt mondták?
Tudod az ezzel a baj hogy ezek olyanok mint " Brit tudósok" akiket még nem látott senki.
Amúgy meg ha bárkik is nagy elánnal lehúznának az írásaikban 1-2 ominózus játékot, hát szerintem legközelebb attól a kidótól leshetnék az ingyenes teszt példányt.
73.
kamgecam
#71: :D ezen szakadok!!! Azért kellett pár pillanat mire leesett! :D
72.
kamgecam
#67: Gondolom nem úgyszülettél hogy már tudtál mindent hanem neveltek, tanultál szóval ja. :D Na jó nem csak hülyülök. Persze hogy rohadt fontos az önálló vélemény, gondolat. Nagyon is.Kritikusokat is osztani kell 3-al. Csak azt mondom hogy alázattal mondjuk meg a véleményünket ahogyan Te tetted de ettől még legyünk nyitottak, tanulásra készek. Ennyi!: )
71.
Yanez
#70: És ha nincs szerencsénk, akkor protézis. :)
70.
kamgecam
#68: Na ezt egy sör mellett kéne megbeszélnük mert ez már filozófia. :D Röviden, szerintem mindnyájunkban van közös. Az alap dolgokban biztos ha részlet kérdésekben nem is. Ezt a közöst kéne megkeresnünk, szerintem ott van a kulcs nem abban hogy mindenki csak egy különálló sziget. Lehet hogy Te a "hegyet" egy másik nézőpontból látod mint vagy Yanez vagy Aang de ugyanazt a hegyet látjuk. Ezért fogadom el és tartom tiszteletben a véleményed és ezért jó hogy ütköztetjük ezeket mert így látjuk egyre tisztábban, részletesebben azt a hegyet. Tézis, antitézis és ha szerencsénk van szintézis! :D Tényleg kéne az a sör!!!
69.
kamgecam
#63: Megértelek. Én sem vagyok oda a metrobuzi ultra liberális sajtóért hidd el de ettől függetlenül kijelenteni illetve utalni rá hogy az összes kritikus vagy játékokkal foglalkozó forum hozzánemértő hülye, azért az is túlzás. Önálló gondolkodás az is hogy kiválogatod a hiteles fórumokat, kritikákat. Hidd el azért akad.
68.
Max3000
#65: Mondanám,hogy igazad van,illetve mondom is.Szerintem azért (sarkos példával élve) ezért utálom az ételkritikusokat is.Teljesen egyéni ízlés ki mit tart a saját maga úgymond világának jónak,vagy helyesnek.Teljesen más dolgok ezek,mint a kettő meg kettő,mert ember legyen a talpán aki ilyenkor is szubjektív dolog alapján 345-öt mond.
67.
Aang
#65: Tehát attól leszek okosabb, ha az intelligensebbnek mondott kritikus többség véleményét elfogadom, és magáévá teszem. Hiszen a saját érveim már eleve elbuktak, mert ők a "szakértők" magasra értékeltek valamit.
Szóval az-az intelligens lépés, ha emiatt nem mondom el, a véleményemet.
65.
kamgecam
#61: Ez egy intelligens válasz és ebben igazad van akkor ha az önálló gondolkodás mellett, illetve éppen amiatt azért el tudjuk fogadni a náluknál okosabb vagy a szakterületük miatt nagyobb tudásal rendelkező emberek értékelését, ítéletét. Az önálló gondolkodás és saját véleményt ez nem sérti szerintem.
64.
Yanez
#57: Most komolyan, az általad felsoroltak legalább annyira "tökéletesek", mint az új GoW. Úgy értem lenne mit szőrszálhasogatni, hidd el! De nekem nincs hozzá szívem, mert amiket felsoroltál, a 90%-at pont úgy élveztem, mint a GoW-t. ;)
63.
Max3000
#61: Példának okádék anno a sniper ghost warrior első részével nagyon jól szórakoztam,attól függetlenül,hogy mind a sajtó mind a forum(alias" nincs életemharcosokklubjacsakírogatok mertratyivagyok" különleges osztag lehúzta.

Félreértés ne essék,csak a forumok,főleg a játékoldalak nem pont olyanokkal van tele akiknek kiegyensúlyozott élete van.
62.
Aang
#58: De magyarázatot nem kaptam még az érveimre, hogy ezek miért nem hibák. Csak annyit hogy ez egy videójáték. Meg hogy ez annyira nem zavaró. Meg egyébként is, csak szőrszálhasogatás. A többi videójátékban is ugyanez van. Egyébként is csak a régi God of wart vártam. És a kritikusok szerint is zseniális a játék.
61.
Max3000
#58: Ez így van.Viszont ez nem válasz arra,hogy valakinek ne lenne önálló gondolkodása/ízlése és nem a másik után megy.Nem,nem birka után,csak a másik után.
60.
Aang
#59: Sok mindenben jóval jobb, a god of war ez igaz. Viszont a hibái miatt, nálam az összértékén sokat ront. Viszont az infamous tökéletesen teljesíti azt, amire hivatott. Összességében ezért jobb.
59.
kamgecam
#57: Infamous SS neked jobb mint a GoW? AZTAAAaaa! Nem rossz játék az infamous de nem egy liga a kettő. Tiszteletben tartom a véleményed mert a gondolataidat nem tudom megerőszakolni, de objektív értelemben a gow minden téren köröket ver rá.
58.
kamgecam
#55: Neked. 118 kritikus (átlagolva 94%-ra értékelték) és a játékosok nagy többsége szerint meg mestermű. Ennyi.
57.
Aang
#56: "Ez már szőrszálhasogatás"
Nem ezek hibák, amelyek nagyon zavartak.
https://youtu.be/CJ_GCPaKywg
https://youtu.be/cYA-0z2NeZ8 Ha a game csak ilyen jelenetekből álltak volna, és aterus végig megy a harcossá válás útján, kratos meg apává fejlődött volna(gyakorlatilag:), akkor ez lett volna minden idők legjobbja.

"Azt a "halhatatlan" dolgot nem a TLoU-ra akartam írni, hanem az UC-re. Ott is ilyenek voltak a partnerek"
De ott lövöldözni kellett nagyrészt. És ott felnőtt emberek harcoltak. Egyébként is sully mégis, hogyan került volna bajba? Beszorul egy sarokba, aztán lövik? És arra várnak, hogy oda rohanjak neki segíteni? Ez marhaság.
"Neked konkrétan azért nem jött be az új GoW, mert jobban feküdt a régi" Nem, azért nem adtam 10 pontot, csak hetet, mert hibái miatt, csak ennyit érdemel.
"Nyugodtan mondhatsz pár tökéletes játékot, amelyek téged szinte minden szempontból megnyertek, mert játékok. Kíváncsi lennék rá. :)"
The Last of us.
Chrash bandicoot 3.
Uncharted 4.
Detroit become human.
Little big planet 2.
Heavy rean.
Devil may cry.
DMC.
God of war 3.
Infamous second son.
Hát most hirtelen, ennyi jutott eszembe. De van még bőven.
56.
Yanez
#51: Ez már szőrszálhasogatás. Bármibe fogadok veled, hogy ilyen hozzáállással bármely játékban megtalálod a hibákat, és lovagolhatsz rajtuk. Nyugodtan mondhatsz pár tökéletes játékot, amelyek téged szinte minden szempontból megnyertek, mert játékok. Kíváncsi lennék rá. :)

Úgy vélem egy jó videojátékot élvezni kell, nem pedig boncolgatni. Arra ott vannak a valóban közepesre sikeredett alkotások tömkelege. Neked konkrétan azért nem jött be az új GoW, mert jobban feküdt a régi. Sok mindenben nekem is, ugyanakkor ez az újítás kellett már a sorozatnak, mert már kezdett kifulladni, noha jómagam pl a végletekig toltam volna a régi stílusban. :)

Azt a "halhatatlan" dolgot nem a TLoU-ra akartam írni, hanem az UC-re. Ott is ilyenek voltak a partnerek.

Nekem amúgy még az új GoW-ból ami eleinte rettentően hiányzott, az az ugrás. Egy ilyen kulcselemet kivenni... ehh.
55.
Neotechtr
#54: Ennyi. Nekem ez ellen nincs is kifogásom. Egy erős 7-est megér, mindent összevetve, de ennyi.
54.
Aang
#53: Én sem mondtam hogy rossz lenne. Csak hogy az előző részek, jobbak voltak.
És 10/7 pontot adtam rá.
Ennyi.
53.
Neotechtr
#51: Nem tudták ezek a fickók, hogy hirtelen mit kezdjenek a fentről jövő paranccsal, hogy használják a bevált psex receptet. Nagyon is jók voltak a régi részek, de nem erről szóltak. Ebből a szempontból meglehetősen kezdőnek hat a GOW új inkarnációja. De mondjuk akkor sem tűzre való.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...