Vadonatúj játékon dolgoznak a God of War fejlesztői

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 22.
  • Hír
Link másolása
A Sony Santa Monica Studio már hónapok óta toboroz új szakembereket, de a híroldalak csak most kapták fel a ResetEra fórumán megjelent friss bejegyzést, ami alapján arra lehet következtetni, több új projekten is dolgozik a stúdió.

Még májusban számoltunk be róla, hogy a tavasszal megjelent God of War rendezője, Cory Barlog egy vele készült interjúban elárulta, legalább öt további epizódra van még ötletük. A fejlesztésért felelős Sony Santa Monica Studio pedig úgy tűnik, nem ücsörög a babérjain, a ResetEra fórumán ugyanis felbukkant egy olyan bejegyzés, amiben a stúdió által meghirdetett pozíciók olvashatóak, azokból pedig bőven akad:

Ráadásul hónapokkal ezelőtt is hirdetett már hasonló állásokat a csapat, vagyis egy olyan projektről vagy projektekről lehet szó, ami már vagy egy ideje készül vagy éppen abban a fázisban van, hogy most vágnak bele. A rajongók szerint ez akár azt is jelentheti, hogy egyszerre több játékon is dolgozik a brigád, amelyek egyike nagy valószínűséggel a God of War folytatása lesz.

77.
77.
#58: Ennyi. De ettől most sem te, sem én nem fogunk rosszabbul aludni 98%-os Dragon Age 2-k és 95%-os MGS5-ök után, azt hiszem.
76.
76.
Fata Morgana
#75: Nem tudtad hee, goty mán mindaketteő.
Hogy merel mán ijjet kérdezgetni???
75.
75.
frankdelgado
Akkor most melyik a jobb GOW, vagy RDR2?
74.
74.
Fata Morgana
#65: Hagyd már ezt az ordas butaságot hogy "okosabb" meg "tapasztaltabb" miből gondolod ezt?
Mikor te gyerekként elkezdtél játszani, milyen tapasztalatod volt előtte?
Vagy úgy gondolod, hogy azért jó egy játék mert valami névtelen általad szakértőnek titulált ember vagy emberek azt mondták?
Tudod az ezzel a baj hogy ezek olyanok mint " Brit tudósok" akiket még nem látott senki.
Amúgy meg ha bárkik is nagy elánnal lehúznának az írásaikban 1-2 ominózus játékot, hát szerintem legközelebb attól a kidótól leshetnék az ingyenes teszt példányt.
73.
73.
kamgecam
#71: :D ezen szakadok!!! Azért kellett pár pillanat mire leesett! :D
71.
71.
Yanez
#70: És ha nincs szerencsénk, akkor protézis. :)
70.
70.
kamgecam
#68: Na ezt egy sör mellett kéne megbeszélnük mert ez már filozófia. :D Röviden, szerintem mindnyájunkban van közös. Az alap dolgokban biztos ha részlet kérdésekben nem is. Ezt a közöst kéne megkeresnünk, szerintem ott van a kulcs nem abban hogy mindenki csak egy különálló sziget. Lehet hogy Te a "hegyet" egy másik nézőpontból látod mint vagy Yanez vagy Aang de ugyanazt a hegyet látjuk. Ezért fogadom el és tartom tiszteletben a véleményed és ezért jó hogy ütköztetjük ezeket mert így látjuk egyre tisztábban, részletesebben azt a hegyet. Tézis, antitézis és ha szerencsénk van szintézis! :D Tényleg kéne az a sör!!!
69.
69.
kamgecam
#63: Megértelek. Én sem vagyok oda a metrobuzi ultra liberális sajtóért hidd el de ettől függetlenül kijelenteni illetve utalni rá hogy az összes kritikus vagy játékokkal foglalkozó forum hozzánemértő hülye, azért az is túlzás. Önálló gondolkodás az is hogy kiválogatod a hiteles fórumokat, kritikákat. Hidd el azért akad.
68.
68.
Max3000
#65: Mondanám,hogy igazad van,illetve mondom is.Szerintem azért (sarkos példával élve) ezért utálom az ételkritikusokat is.Teljesen egyéni ízlés ki mit tart a saját maga úgymond világának jónak,vagy helyesnek.Teljesen más dolgok ezek,mint a kettő meg kettő,mert ember legyen a talpán aki ilyenkor is szubjektív dolog alapján 345-öt mond.
65.
65.
kamgecam
#61: Ez egy intelligens válasz és ebben igazad van akkor ha az önálló gondolkodás mellett, illetve éppen amiatt azért el tudjuk fogadni a náluknál okosabb vagy a szakterületük miatt nagyobb tudásal rendelkező emberek értékelését, ítéletét. Az önálló gondolkodás és saját véleményt ez nem sérti szerintem.
63.
63.
Max3000
#61: Példának okádék anno a sniper ghost warrior első részével nagyon jól szórakoztam,attól függetlenül,hogy mind a sajtó mind a forum(alias" nincs életemharcosokklubjacsakírogatok mertratyivagyok" különleges osztag lehúzta.

Félreértés ne essék,csak a forumok,főleg a játékoldalak nem pont olyanokkal van tele akiknek kiegyensúlyozott élete van.
61.
61.
Max3000
#58: Ez így van.Viszont ez nem válasz arra,hogy valakinek ne lenne önálló gondolkodása/ízlése és nem a másik után megy.Nem,nem birka után,csak a másik után.
58.
58.
kamgecam
#55: Neked. 118 kritikus (átlagolva 94%-ra értékelték) és a játékosok nagy többsége szerint meg mestermű. Ennyi.
52.
52.
#50: Hát igen, olyan szösszenetei voltak szép számmal a GOW-nak, amik tipikus játékhibák és olyan pillanat is volt, aminél eléggé nagyot sóhajtottam az ötlettelenségen. Szóval én sem ezt vártam. DE! Attól én még nem mondanám rossz játéknak. Sőt, még közepesnek sem. A spanyolviaszt mondjuk pont nem találta fel, de azt nem sok játék találta fel.

Jó játék, csak ebbe úgy bele van magyarázva a kész csoda és mindenki olyan felhőtlenül jó véleménnyel van róla, hogy az totál irritáló.
48.
48.
Fata Morgana
Nekem nagy kedvencem a GoW4 most fogom valamikor ,a NG+ elkezdeni,(de 4x már kipörgettem a játékot) de azt állítani, hogy "mestermű" azért merész dolog.
Akkora nagy nüanszokat nem mutat a játék, de bőven szerethető szerintem erős 8.5 a reális pontozás.
Az igazi szívfájdalmam az volt, a "bifröst"-nél voltak helyek, ahová el sem lehetett menni kérdem én akkor mi a büdös francért rakták oda??
Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban mintha, hiányozna valami nagy epikus csata vagy küzdelem miért nem fért(ek) bele ha már úgy is open world játékról van szó.
Vártam, hogy legalább az "elérhetetlen" helyszínek valahogy DLC-k formájában megnyílnak, de nem esély sem volt rá, sőt mondták, hogy nem is terveztek hozzá kiegészítőket.
Ezektől eltekintve, egy nagyon jó játékot kaptunk, de koránt sem tökéleteset pláne nem mesterművet (mert egy "mestermű" azért nem ennyire "foghíjas"), mindenesetre várom a folytatást, amiben remélhetőleg nem lesznek elérhetetlen helyszínek.
46.
46.
Duken
#44: De lehet csak nem értetted meg, vagy félreértetted a kommentem nem? :)
45.
45.
Duken
#33: Neked pedig még egyszer leírom b+ nélkül (az sem neked szolt egyébként) hogy nem csak saját vélemény megosztásárol van szo. Mindenki leszarja a véleményedet, vagy az enyémet. Amíg a fejünket a seggünkben hordjuk és csak a saját véleményünket majmoljuk úgy sosem jutunk el a valoság, a realítás ismeretére. Persze lehet irreleváns véleményeket puffogtatni attol még a gow mestermű marad, ha megszakadsz akkor is. A vélemény meg csak vélemény.
44.
44.
Duken
#40: sigh, oké. Arra azért vennéd a fáradságot és elmondanád hogy miért törölted a kommimat? Illetve mi alapján szoktátok az embereket moderálni? Csak mert annyira inkonzisztensen csináljátok hogy az ember nem tudja mit szabad és mit nem. Mások bémegolhatnak, fszkalapozhatnak, moderátorokat fszozhatnak le anélkül hogy bannolnák sőt anélkül hogy törölnék a kommentjét. Szoval kérlek szépen, miért én? Személyes vagy van valami indok?
40.
40.
Duken
#33: kimoderált üzenet
28.
28.
Batman
Jó volt a God of War, de a mostani játékmenettel ez a széria még további 2 részt bír el, nem többet, különben Tomb Raider sorsára jut.
26.
26.
PaprikaJancsi
#22: Szívesen, ha én nem lennék, tuti gyérebb lenne a listád :D
25.
25.
Fata Morgana
#24: Ezen megint besírtam.:)::::
24.
24.
frankdelgado
" több új projekten is dolgozik a stúdió." Ideje volt màr befejezni a monitor előtt sirdogàlàst és odacsapni a lovak közé.
23.
23.
Fata Morgana
#5: Bizony, bizony nem véletlen említették, hogy a DS-ból sokat merítettek, mert páratlan a harcrendszere, ezért is szerettem meg hamar a játékot.
22.
22.
Yanez
#17: "...egy újabb Last of Us-t God of War skinben."

LOL
Ez nekem már túl sok. Elmentem "best of GK" kommentnek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...