Mégsem készül az ArmA 4

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 25.
  • Hír
Link másolása
A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.

Múlt héten szombaton egy szlovák újságírónak lehetősége volt ellátogatni a cseh csapat stúdiójába, majd nem sokkal később már arról tweetelt, hogy készül az ArmA negyedik része. Nem sokkal később törölték a bejegyzést, de a Redditen természetesen nyoma maradt az üzenetnek, így most a Bohemia Interactive PR-osa egy hivatalos közleményben öntött tiszta vizet a pohárba.

Ebben Korneel van ‘t Land elárulja, hogy a következő években nem terveznek folytatást a sorozathoz, helyette inkább az Enfusion grafikus motor fejlesztésével szeretnének foglalkozni. Emellett pedig bőven látnak még fejlődési lehetőséget az ArmA harmadik részében, így a jövőben inkább ahhoz készítenének új kiegészítőket, friss tartalmakat.

4.
4.
biohazard rex
#1: Ennek a játéknak bitang CPU kell elsősorban, még jó hogy mindent felsoroltál csak azt nem. :)
1.
1.
logic5
Ideje lenne rendesen optimalizálni, hogy ne kelljen már neki 8g vram, 16g ram, meg ssd.. EHHEZ A GRAFHOZ. Optimalizálatlan foshalmaz. Hozzáteszem a játék igencsak hozza a szintet. De egy i5-tel, 16 rammal, 390X-szel beakad. SSD-N IS!!! Vicc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...