Már korai hozzáférésben a The Blackout Club

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 30.
  • Korai verzió
A Question csapatának kooperatív horrorjátéka már elérhető a Steam Early Access kínálatában. Hőseink gyerekek, akik eltökélték, hogy megkeresik eltűnt barátjukat, ám hamarosan egy bizarr összeesküvés nyomaira bukkannak.

A Question csapata nyilvánvalóan a Stranger Thingsből merített ihletett a The Blackout Clubhoz. Itt is egy gyerekbanda a főszereplő, a srácok barátjuk hirtelen eltűnését nem hagyják annyiban, így éjjelente kilopakodnak, és feltárják a kisváros sötét titkát. Ezalatt mindent videóra vesznek, hogy bebizonyítsák: a felnőttek bizony egy okkult szekta alvajáró tagjai.

Ha a komor utcák és házak nem lennének elég baljóslatúak és veszélyesek, lemerészkedhetünk a város alatt húzódó, labirintusszerű alagutakba, ahol minden titok forrása rejtőzik.

Az egykori BioShock- és Dishonored-fejlesztőket felvonultató stúdió már kiadta a korai hozzáférésű változatot a Steamen, ami 20 dollárba fáj. A végleges változat PS4-re és Xbox One-ra is befut 2019 első negyedévében. A hosszabb gameplayért erre fáradj!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...