Így néz ki Henry Cavill Geraltként

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Gőzerővel készül a Netflix-féle The Witcher sorozatadaptációja. Mint ismert, Henry Cavill játssza majd a főszereplőt, Ríviai Geraltot - a gyártó most egy rövid klipben mutatja be a karaktert teljes pompájában.

Szépen alakul a The Witcher-sorozat, már javában zajlanak a próbaforgatások. Mint ismert, Geralt szerepét a legutóbbi Superman, Henry Cavill kapta meg. A Netflix elejébe ment a találgatásoknak, és egy, a Twitterre fellőtt rövid klipben mutatta be a karaktert teljes pompájában:

Első blikkre úgy tűnik, hogy a játékok után Geralt kicsit kölyökképű lett, nyoma sincs borostának - de legalább a szeme sárga.

A Netflix sorozatát Budapesten forgathatják majd, a showrunneri és produceri feladatokat Lauren S. Hissrichre, a The Defenders- és a Daredevil-sorozat írójára bízzák. A premierre 2020-ban kerülhet sor.

36.
36.
jjulio
Kaer Morhen(witcher vár) Komáromban lessz a Monostori erodbe :)
32.
32.
TheOneWhoKnocks
Nem néz ki rosszul. Egy jó sztori mindenképpen adott a könyvekből, csak hajlandónak kell lenni adaptálni, és nem ugy hozzáállni az alapanyaghoz, hogy majd mi jobban tudjuk mi kell a népnek. Amugy a video végén az áll, hogy coming 2019, a cikkben miért 2020?
31.
31.
Fata Morgana
Szerintem egyáltalán nem rossz, kár hogy még egy évet várni kell a sorozatra.
29.
29.
Grabowsky30+
Cavill legalább tudja ki az a Geralt, játszott a játékkal is stb. Ez szerintem többet számít a szerep eljátszásában, mintha szakasztott olyan lenne, mint a játékban! Jó lesz ez, a Netflix-es sorozatokban azért olyan nagyot csalódni nem szoktam, még ha nem is tetszik minden 100%-ban!
27.
27.
IcePyke
Az senkit nem zavar, hogy ez csak egy make up teszt?!?
Tuti, hogy lesz sebhelye ;)
26.
26.
frankdelgado
Sebhely az kell, h kissé viharvertebbnek hasson. Elvégre harcos. Maszkmesterekkel a küllemen lehet alakítani, majd meglàtjuk a karaktert mennyire hozza. Remélem kipörgette mind a 3 részt.
25.
25.
Yanez
#4: És valóban! Lehet Legolas Geralt leszármazottja? Vagy fordítva? Nem tudom melyik milyen kitalált korban és azonbelül időben játszódik, de jó kis csavar lehetne ez. :D
24.
24.
gorbesz
23.
23.
Mortis
szerintem még ráteszik később a kontaktlencsét és a sebhelyeket a sminkesek; nem kell itt félni.
22.
22.
Macifasz
#2: A sorozat a könyvek és nem a játék alapján készül. A könyvben pedig nincsen szakálla. ;-) Nekem inkább egy kis kosz hiányzik meg pár heg. :-D
20.
20.
Blueberry
14.
14.
Juha
Emiatt lesz sz*r, mert már most hájpolják. Így lett sok "nézhető" filmből hulladék.
Megfordítva sok ismeretlen filmből lett klasszikus. És többnire engem az utóbbi győzhet meg igazán, hogy letöltsem (ez warez ez?)
13.
13.
Eberinu
#11: Autocorrect az it's best -.-
12.
12.
Eberinu
#11: Autocorrect az it's best -.-
11.
11.
Eberinu
Teljesen korrekt,ha arra gondolok,h épp most válik majd hivatalosan Witcher. Itt még se a dupla kard,se medál,se webhely, se a kígyó pupillák és fiatalnak is tűnik. A könyvekben nem így írják le,szóval egy visszaemlékezésből ez egy fasza Geralt.
10.
10.
Batman
Na, cavill raidennek oltozott valami low budget mortal kombat filmben? Varjuk
9.
9.
kirschakos
Teljesen jó. Később majd megkapja a heget is az arcára, ahogy haladnak a történettel, szóval rendben lesz ez.
8.
8.
kopic
#7: Ez PaprikaJancsinak ment volna...

Szerkesztes gombot kocsogok!

#6: Ezt sajnalattal hallom, anelkul eleg gazul nez ki. :/
7.
7.
kopic
Kepet meglatva fooldalon kajakra azt hittem hogy ő az.
6.
6.
RetecH
#2: A sorozat a könyvek alapján készül, a könyvekben pedig nincsen szakálla. A játékban Yennefer külön rá is kérdez, hogy miért növesztette meg :)
5.
5.
HMoody
Konyvek leirasa alapjan nincs vele semmi gond. Sot az elso ket jatekban is hasonlo volt. A sorozatban meg sokkal fiatalabb, mint a W3-ban, tehat semmi gond ezzel.
4.
4.
PaprikaJancsi
Hát nekem inkább egy öregebb Legolas jutott róla eszembe, mintsem Geralt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...