Így néz ki Henry Cavill Geraltként

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 31.
  • Cooltúra
Gőzerővel készül a Netflix-féle The Witcher sorozatadaptációja. Mint ismert, Henry Cavill játssza majd a főszereplőt, Ríviai Geraltot - a gyártó most egy rövid klipben mutatja be a karaktert teljes pompájában.

Szépen alakul a The Witcher-sorozat, már javában zajlanak a próbaforgatások. Mint ismert, Geralt szerepét a legutóbbi Superman, Henry Cavill kapta meg. A Netflix elejébe ment a találgatásoknak, és egy, a Twitterre fellőtt rövid klipben mutatta be a karaktert teljes pompájában:

Első blikkre úgy tűnik, hogy a játékok után Geralt kicsit kölyökképű lett, nyoma sincs borostának - de legalább a szeme sárga.

A Netflix sorozatát Budapesten forgathatják majd, a showrunneri és produceri feladatokat Lauren S. Hissrichre, a The Defenders- és a Daredevil-sorozat írójára bízzák. A premierre 2020-ban kerülhet sor.

36.
jjulio
Kaer Morhen(witcher vár) Komáromban lessz a Monostori erodbe :)
32.
TheOneWhoKnocks
Nem néz ki rosszul. Egy jó sztori mindenképpen adott a könyvekből, csak hajlandónak kell lenni adaptálni, és nem ugy hozzáállni az alapanyaghoz, hogy majd mi jobban tudjuk mi kell a népnek. Amugy a video végén az áll, hogy coming 2019, a cikkben miért 2020?
31.
Fata Morgana
Szerintem egyáltalán nem rossz, kár hogy még egy évet várni kell a sorozatra.
29.
Grabowsky30+
Cavill legalább tudja ki az a Geralt, játszott a játékkal is stb. Ez szerintem többet számít a szerep eljátszásában, mintha szakasztott olyan lenne, mint a játékban! Jó lesz ez, a Netflix-es sorozatokban azért olyan nagyot csalódni nem szoktam, még ha nem is tetszik minden 100%-ban!
28.
NemecsekErno
Hát nekem inkább a Superman jut róla eszembe a Pride felvonulásról, miután előbujt a klozetból.

Remélem dolgoznak még rajta egy kicsit.
27.
IcePyke
Az senkit nem zavar, hogy ez csak egy make up teszt?!?
Tuti, hogy lesz sebhelye ;)
26.
frankdelgado
Sebhely az kell, h kissé viharvertebbnek hasson. Elvégre harcos. Maszkmesterekkel a küllemen lehet alakítani, majd meglàtjuk a karaktert mennyire hozza. Remélem kipörgette mind a 3 részt.
25.
Yanez
#4: És valóban! Lehet Legolas Geralt leszármazottja? Vagy fordítva? Nem tudom melyik milyen kitalált korban és azonbelül időben játszódik, de jó kis csavar lehetne ez. :D
24.
gorbesz
23.
Mortis
szerintem még ráteszik később a kontaktlencsét és a sebhelyeket a sminkesek; nem kell itt félni.
22.
Macifasz
#2: A sorozat a könyvek és nem a játék alapján készül. A könyvben pedig nincsen szakálla. ;-) Nekem inkább egy kis kosz hiányzik meg pár heg. :-D
20.
Blueberry
18.
Max3000
#17: Ja igen és most szerkesztenéd gyorsan a 15-ös kommented,majd beállítanád az esetet úgy,hogy azt sem tudom miről beszélek...Nagyon nagy értelme lenne tényleg a szerkesztésgombnak.Aki meg nem tud írni vagy fogalmazni tanuljon meg,fölösleges a szerkesztésgomb.
17.
Gabesz0213
#16: Na igen. Hölgyeim és uraim.. Az élő példa... :D
16.
Max3000
#15: Miért,ha lenne szerkesztésgomb,akkor ha valaki hülyeséget ír és mikor ránéz a szerkesztésgombra egyből 160-as lesz az IQ-ja és kijavítja amit írt?
15.
Gabesz0213
#8: Ha végre lenne benne szerkesztés gomb, a sokmilliomodik kérelemre, akkor nem lenne mibe belekötnie a sok kis szarrágónak és a Gamekapocs TISZTELT szerkesztőségének sem lenne min röhögnie, miközben itt ezerszám kommenten át szájkaratéznak az emberek...
14.
Juha
Emiatt lesz sz*r, mert már most hájpolják. Így lett sok "nézhető" filmből hulladék.
Megfordítva sok ismeretlen filmből lett klasszikus. És többnire engem az utóbbi győzhet meg igazán, hogy letöltsem (ez warez ez?)
13.
Eberinu
#11: Autocorrect az it's best -.-
12.
Eberinu
#11: Autocorrect az it's best -.-
11.
Eberinu
Teljesen korrekt,ha arra gondolok,h épp most válik majd hivatalosan Witcher. Itt még se a dupla kard,se medál,se webhely, se a kígyó pupillák és fiatalnak is tűnik. A könyvekben nem így írják le,szóval egy visszaemlékezésből ez egy fasza Geralt.
10.
Batman
Na, cavill raidennek oltozott valami low budget mortal kombat filmben? Varjuk
9.
kirschakos
Teljesen jó. Később majd megkapja a heget is az arcára, ahogy haladnak a történettel, szóval rendben lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...