Itt vannak az idei N7 Day érdekességei

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 8.
  • Hír
Link másolása
Valaha izgatottan várták a Mass Effect-rajongók a november 7-ét, azaz az aktuális N7 Dayt. Mára a dátum veszített fényéből, lévén a Mass Effect: Andromeda leszerepelt a kritikusoknál és a játékosoknál is. A BioWare azért még kitart.

Nincs még minden veszve a Mass Effect univerzumában, hiszen a BioWare csak azért sem mond le a valaha szebb napokat látott frencsájzról! A 2018-as N7 Day apropóján a fejlesztők kiadták a Mass Effect: Andromeda legújabb frissítését, amely Xbox One X-re készíti fel a szerepjátékot. Így végre nagyobb felbontásnak és HDR-támogatásnak örülhetnek a konzol tulajdonosai. A BioWare emellett utalt a következő Mass Effect-játékra is az alábbi videóban:

A sort új merchandise-termékek és képregények folytatták.

Casey Hudson már júniusban utalt rá, hogy mindenképp visszatérnének az univerzumhoz, dacára annak, hogy az Andromedát nem fogadta jól a közönség. Egy augusztusi blogposztban Hudson arról írt, hogy a Star Wars: The Old Republicért felelős csapat már keményen dolgozik az újdonságokon és meglepetéseken.

"És igen, tisztán hallunk titeket, hogy új Dragon Age-et és Mass Effectet szeretnétek, és biztosak lehettek benne, hogy csapataink titokban olyan alkotásokon dolgoznak, amelyek szerintünk nagyon tetszenek majd nektek" - ám Hudson ennél többet nem árulhatott el.

2.
2.
Chase
Nekem Solas miatt a következő az eddig legjobban várt Dragon Age.
Az pedig, hogy a Mass Effect milyen irányba fog elmenni, szerintem nagyban függ az Anthem fogadtatásától.

A 2015-ös N7 vidó sokkal jobb volt, megható. Ez olyan semmilyen.
1.
1.
Hab
Csak csináljanak normális páncélokat is az új Dragon Age-be, mert mai napig hányinger kerülget hacsak rágondolok azokra a báliruhákra legutóbbiban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...